Home / Stil / Hur man bär en veckad maxiklänning
Hur man bär en veckad maxiklänning

Hur man bär en veckad maxiklänning

Idag ska jag prata om något som kommer att få dig att se väldigt uppfriskande och elegant ut på samma gång för ett cocktailparty, bal eller vilket semi-formellt till formellt evenemang som helst. Det magiska elementet som kan hjälpa dig att se bra ut naturligt är den veckade maxiklänningen. Du kanske redan känner till den veckade kjolen mycket väl, men den veckade klänningen är verkligen ett annat monster som kommer få dig att se ännu mer elegant och feminin ut. För att visa dig några sätt hur snygg du kan se ut med dem, har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för veckade maxiklänningar. Nu ska vi kolla upp det.

Vit omlott ärmlös maxiklänning


källa

Medan jag sa att de här veckade maxiklänningarna främst är för fester och andra evenemang, ser vissa av dem naturliga ut att bäras som affärskläder. Låt mig börja den här listan med en arbetsoutfit. För att uppnå denna look kan du bära en veckad ärmlös maxiklänning. Kombinera den med en brun läderclutch och två vita klackar med öppen tå.

Grön veckad maxiklänning med rosa klackar

grön veckad maxiklänning med rosa klackar
källa

Detta är en superuppfriskande outfit som säkerligen kommer att få dig att se bra ut på ett cocktailparty. Dessutom passar den även utmärkt för en trädgårdsfest utomhus. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära den här gröna plisserade raka maxiklänningen. Kombinera den med rosa klackar och en himmelsblå läderhandväska för att komplettera outfiten med en uppfriskande och snygg touch.

Svart maxiklänning i chiffong med veck och skinnjacka

svart veckad chiffong maxiklänning med skinnjacka
källa

Om du föredrar att se stiligare och mörkare ut för en formell tillställning är det ett bra alternativ att lägga till en skinnjacka till din outfit. Du kan till exempel bära en svart chiffong maxi kuddklänning med en svart skinnjacka över. Ett par svarta ballerinaskor är ett bra sätt att avsluta din outfit.

Rödrosa maxiveckad utsvängd klänning med svart skinnjacka

Rouge rosa maxi-veckad utsvängd klänning med svart skinnjacka
källa

Den svarta skinnjackan är en så mångsidig jacka. Som tidigare visat ser det bra ut med en svart klänning, och den här gången ser det lika bra ut med en rosa klänning. För att uppnå denna look kan du bära en rouge rosa veckad maxi kuddklänning med ett skärp och en svart skinnjacka. Bär rosa sandaler med spetsiga remmar för att fullborda looken.

Vit halterneck maxi shift-veckad klänning

vit halterneck maxi shift-veckad klänning
källa

Hittills har jag visat dig några kläder som ser feminina och eleganta ut. Låt oss nu titta på en mer uppfriskande klänning med rak skärning. Klänningen här är en vit halterneck maxi-veckad skiftklänning som är förvånansvärt lätt att dra av. Kombinera helt enkelt klänningen med silverklackar med öppen tå och en vit handväska för att fullända looken.

Grå figursydd maxiklänning med djup V-ringning med nedsänkt V-ringning

Grå skräddarsydd maxiklänning med djup V-ringad hals
källa

Vid första anblicken kan detta verka som en typisk veckad maxiklänning som ser bra ut. Men om du tittar närmare så är det faktiskt en lågmäld sexig klänning som kan få dig att sticka ut från mängden. Det är en djupgrå maxiklänning med V-ringad som är så uppfriskande och sexig på samma gång. Kombinera den med bruna klackar för att se ännu mer elegant ut.

Vit sweetheart urringning bälte golvlång veckad klänning

vit sweetheart urringning bälte veckad golvlång klänning
källa

För dig som har fina axlar och snygga nyckelben kommer den här klänningen att låta dig visa upp din styrka. Det är en vit maxi kuddklänning med bälte. Silverbältet kan göra klänningen mer iögonfallande och få din midja att se smalare ut. Bär klänningen med en guldclutch och silverklackar för att se mer sofistikerad ut.

Vit djup V-ringad maxiklänning med silverfärgade klackar

Vit sjunkande V-ringad Maxiklänning med rynkad midja och silverklackar
källa

Denna outfit visar perfekt hur man ser minimalistisk och sexig ut på samma gång. Den vackra och enkla klänningen här är en vit klänning med djup V-ringning, midja med botten och golvlånga veck. Du kan para ihop den med silverklackar med en öppen tårem och en rosa läderclutch för att fullborda den fantastiska looken.

Blush Rosa Halter Neck Volang Midja Plisserad Maxiklänning

Blush Rosa Grimma Rynkad midja Plisserad Maxiklänning
källa

Om du vill se mer damlik ut, finns det en god chans att du gör just det genom att bära lite rosa. Den här outfiten tar dock idéerna till nästa nivå genom att vara en helt rosa outfit. För att uppnå denna look, bär helt enkelt en rouge rosa maxi-kudde med spetsad midja och ett par rosa spetsiga klackar.

Ljusblå och Blush Pink Color Block Keyhole Maxiklänning

ljusblå och rodnad rosa färg block keyhole maxi klänning
källa

Det här är en så kreativt designad klänning som också ser helt underbar ut. I detalj är det en ärmlös veckad maxiklänning med räfflad midja och rufsigt midjemönster i färgblocksdesign. Den övre delen är ljusblå, den mellersta delen är gul och den nedre delen är rouge rosa. Bär klänningen med rosa klackar för att fullborda denna anmärkningsvärda look.

Vit blommig maxiklänning i chiffong med bruna klackar

Vit blommig maxiklänning i chiffong med bruna klackar
källa

Som du kan se från den tidigare färgblocksklänningen kan en intressant användning av färg verkligen få dig att sticka ut om du gör rätt. Här är en annan relativt färgad klänning som inte är en enfärgad klänning. Istället är det en plisserad maxiklänning i vit blommig chiffong. Du kan helt enkelt kombinera den med bruna mockaklackar med öppen tå för att ge looken en extra sofistikerad touch.

Vit nedsänkt maxiklänning med djup V-ringning

Vit maxiklänning med V-hals
källa

För att se uppfriskande och sexig ut på samma gång är en djup v-ringad vit maxiklänning ett utmärkt val för att få den önskade känslan. För att styla den vackra klänningen kan du bära ett par vita klackar med öppen tå och ett subtilt silverhalsband.

Blush rosa maxi-veckad utsvängd klänning

rouge rosa maxi-veckad utsvängd klänning
källa

Ibland är det snittet som kan skilja dig från mängden. Till exempel, här är en rodnad rosa babydoll maxi-veckad utsvängd klänning som kommer att få dig att se ungdomlig och tjejig ut. För att fullborda denna attraktiva flicka-next-door-look, kombinera helt enkelt klänningen med rosa sandaler med axelband.

Rosa passform och flare Bell Sleeve Maxiklänning

Rosa passform och långärmad plisserad Maxiklänning
källa

Detta är en mycket intressant designad klänning som ser ut som en ribbad tröja bara tittar på toppen av klänningen. I detalj är det en Pink Fit och Flare Bell Sleeve Plisserad Maxiklänning. Du kan enkelt para ihop den med ankelband i svart mocka med öppen tå för att fullborda denna minimalistiska och attraktiva look.

Grön långärmad maxi kuddklänning med knappstängning

grön veckad maxiklänning med långa ärmar
källa

Här är en veckad maxiklänning perfekt för företagsevent och vardagsarbete. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära en grön veckad maxiklänning med livstycket som ser ut som en långärmad skjorta med knäppning. Kombinera klänningen med rosa spetsiga klackar för att fullända din outfit.

Jag hoppas att du tycker att dessa plisserade maxi-klänningsidéer är användbara och intressanta. Om du letar efter en outfit som får dig att se både vacker och naturlig ut för din nästa fest eller tillställning, bör listan ovan hjälpa till.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*