Home / Stil / Hur man bär en vit axelklänning
Hur man bär en vit axelklänning

Hur man bär en vit axelklänning

Tidigare har jag pratat om hur man bär en svart klänning på en axel för att se underskattat vacker och sexig ut på en bal eller ett cocktailparty. Idag ska jag prata om något som bara är lite svårare att dra av, den vita klänningen med en axel. Den största skillnaden mellan en vit och en svart, så klart förutom färgen, är att den vita kräver att du är i bättre form för att kunna dra av den. Den har verkligen en väldigt låg tolerans för bukfett. Men om du redan är i bra form eller ska jobba för att komma i form kan den vita klänningen få dig att se oskyldig och vacker ut. För att bättre visa dig hur du stylar den har jag sammanställt en lista med riktigt vackra idéer för ena axelkläder för dig. Låt oss kolla upp det

Vit axelklänning med silverklack och clutchväska


källa

För att börja listan ska jag visa dig ett väldigt typiskt sätt att styla en vit klänning med en axel. Här är en vit bodycon miniklänning med en axel i stilren enarmsdesign. Kombinera den med ett silver ankelband med öppna klackar och en vit clutch för att se både diskret sexig och vacker ut.

Vit bodycon midiklänning med volang på ena axeln

vit bodycon midiklänning med axelvolang
källa

Om du vill ha extra detaljer i din klänning som gör att du ser lite mer feminin och mogen ut, bör du välja denna vita midiklänning från axeln som har volanger och högsplittrade detaljer. Bär silverklackar med öppen tå för skorna för att ge en elegant touch till helhetslooken.

Vit maxiklänning med hög delad midja

vit off the shoulder volang maxiklänning med hög midja
källa

För dig som går på en bal erbjuder en golvklänning den elegans du behöver för att sticka ut från mängden. Här är en vit klänning från axeln med hög delad design. Kombinera den med silverfärgade paljettklackar och ett matchande skärp för att fullända outfiten på ett drömskt sätt.

Vit bodycon midiklänning på en axel med en silverkedja

Vit One Shoulder Bodycon Midiklänning med silverhalsband
källa

Ett sätt att få dig att se mer elegant och iögonfallande ut är att bära ett glänsande statement-halsband till din klänning. Till exempel kan du bära ett silver statement-halsband med en vit bodycon midiklänning på en axel. För skorna, använd ett par vita klackar med öppen tå för att sätta en chic touch till looken.

Vit sjöjungfruklänning med ena axeln

vit off the shoulder en axel sjöjungfruklänning
källa

För att se längre och smalare ut bör du bära en klänning med ruchad midja som visuellt kan lyfta din midja. Här är till exempel en vit sjöjungfruklänning på ena axeln med spännad midja för att få dig att se smal ut. Kombinera klänningen med silverklackar och en silvermetallic-clutch för att ge outfiten en elegant touch.

Enkel långärmad Bodycon-miniklänning med en axel

Enkel axelbandslös långärmad Bodycon Miniklänning
källa

När du är i bra form är det en så stor fördel att du bara behöver bära en väldigt enkel klänning som den här vita off- shoulder miniklänningen med en enda långärmad design för att se vacker och diskret sexig ut. Bär silverklackar med öppen tå för att lägga till lite färg till mixen.

Vit minikattklänning med volanger i chiffong och klackar med axelband

Vit chiffong volang mini kattklänning med axelbandsklack
källa

Efter att ha tittat på en hel del bodycon-klänningar hittills, låt oss titta på en skaterklänning. Låt inte namnet skater dress lura dig, det ger dig inte nödvändigtvis en sportig höst. I det här fallet är det verkligen en väldigt damliknande miniklänning med vita chiffongvolanger. Para ihop den med ljusrosa klackar med remmar med öppen tå för en extra feminin touch.

Vit & Silver Paljett One Shoulder High Split Maxiklänning

axelhög maxiklänning med vita och silverfärgade paljetter
källa

Om du vill se stiligare ut istället för att bara se oskyldig och uppfriskande ut, så kanske du gillar den här vita och silverfärgade maxiklänningen med hög axel en axel med paljettdetaljer. För att fullborda denna outfit, bär silverklackar med paljetter och ett paljettarmband med klänningen.

Vit rynkig bodycon miniklänning med en ärm

vit, volang, figurnära miniklänning med ärmar
källa

Detta är en mer ungdomlig och avslappnad outfit. För att uppnå denna look kan du bära den här vita enärmade Boydcon miniklänningen med volang. Den rynkiga designen kan definitivt få dig att se mer tillgänglig ut med den här klänningen. Bär bara sandaler med vita klackar för skorna för att hålla det lättillgängliga temat konsekvent.

Vit omlottklänning med guldklackar

vit omlottklänning med ena axeln och guldklackar
källa

Om du föredrar en mer unik look, här är en vit omlottklänning som ser helt enkelt unik ut. Det är sällsynt att en stor bit tyg faller över en enda axel. Den detaljen verkar dock fungera för den här klänningen. För att göra denna outfit ännu mer elegant och unik, bär guldklackar för att komplettera outfiten.

Vit bågad fåll bodycon miniklänning med röd clutch

vit bågad bodycon miniklänning och röd clutch
källa

För en mer damliknande look, använd den här vita miniklänningen på en axel som har en bågad fåll och halsringning. Bär vita öppna klackar för skorna för att få outfiten att se mer uppfriskande och oskyldig ut. Lägg slutligen till lite färg till outfiten genom att bära en röd clutchväska.

Vit skiftklänning i chiffong på en axel

Vit Off Shoulder Chiffong Mini Slida Klänning
källa

För dig som ännu inte är i din bästa form kanske du vill prova den här vita miniklänningen på en axel som ger dig en större tolerans mot magfett. För att bygga en elegant och vacker outfit runt den här klänningen kan du bära silver klackar med öppen tå och en silver clutch.

Vit blommig miniklänning på en axel

Vit blommig miniklänning med en axel
källa

För att se mer uppfriskande ut kan det ofta hjälpa dig att lägga till ett blommigt element i din outfit. Här är till exempel en vit axelbandslös miniklänning med rynkad midja och ena axeln som ser bara uppfriskande och vacker ut. Bär ljusrosa ankelband med öppna tår för att fullända outfiten på ett feminint sätt.

Vit midiklänning med öppen tå på ena axeln

Vit axelbandslös midiklänning med klackar med öppen tå
källa

Denna outfit visar ett mycket typiskt sätt att bära en vit klänning med en axel. Välj i detalj en vit midiklänning med en axel och kombinera den med guld-, öppna eller silverklackar med ankelband. Klädseln är enkel men vacker och elegant.

Jag hoppas att du gillar idéerna med vita ena axlar outfit ovan. Så länge du är i relativt bra form kan dessa outfits få dig att se vacker och uppfriskande ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*