Home / Stil / Hur man bär en vit bodycon-klänning
Hur man bär en vit bodycon-klänning

Hur man bär en vit bodycon-klänning

En av de mest populära typerna av klänningar som folk skulle bära på baler och cocktailpartyn är bodycon-klänningen. Svart är definitivt den mest populära färgen när det kommer till bodycon-klänningen. Å andra sidan ser den vita bodycon-klänningen också väldigt fin ut, men den är definitivt svårare att ta av sig. En av anledningarna är att vitt får dig att se smal ut som svart. En annan anledning är att en vit bodycon-klänning kan se ut som underkläder om du inte stylar den rätt. För att få en bra start för dig har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för vita bodycon-outfits att dela med dig just nu.

Vit långärmad Bodycon-klänning


källa

Låt oss börja listan med en vit långärmad bodycon-klänning som är lätt att ta av. Du måste fortfarande vara relativt vältränad för att se bra ut i den här klänningen då den lätt visar att du har kärlekshandtag när du är i riktigt dålig form. Men generellt sett har den här klänningen ingen djup V-ringning eller rygglös skärning och ser enkel och vacker ut. Du kan para ihop den med spetsiga tåklackar för att fullända outfiten snyggt.

Vit tvådelad knälång bodycon klänning

Vit Tvådelad Bodycon Knälång Klänning
källa

Om du letar efter en klänning som får dig att sticka ut från mängden på ett cocktailparty, så är här en extremt sexig bodycon-klänning i två delar. Den övre delen är en bågad kortärmad crop top med djup V-ringning, medan den nedre delen är en smal, knälång pennkjol. Du kan bära den med silverklackar med öppen tå för att lägga till en elegant touch till outfiten.

Vit figurnära miniklänning med halterneckvirkad

vit halterneck virkad miniklänning
källa

Ibland, medan alla andra bär sexiga klänningar, kan du sticka ut från dem genom att bära en smal vit spetsvirkad bodycon-klänning. För skorna skulle jag rekommendera att bära vita klackar med öppna tår för en ren, helvit outfit.

Vit djup V-ringad bodycon klänning med spetsstoppning

vit, formsydd spetsöverdrag med djup V-ringning
källa

Naturligtvis, om du inte har något emot att visa sådan hud, finns det gott om vita bodycon-klänningar som är extremt sexiga. Det här är till exempel en bodycon-klänning som har en vit spaghettirem och en djup V-ringning med eleganta spetsdetaljer. Bär vita klackar med öppen tå och en clutch i elfenben för att ge denna vackra klänning en sofistikerad look.

Vit midi bodycon klänning i spets

bodycon midiklänning av vit spets
källa

Som du kan se från den tidigare outfiten framhäver vissa spetsdetaljer elegansen hos en klänning. Här är ytterligare en vacker klänning med spetsdetaljer. Det är en vit bodyconklänning i två lager där det inre lagret är en bodycon miniklänning och det yttre lagret är en semi-transparent knälång spetsklänning. Ett par enkla ljusrosa klackar skulle vara ett bra val för skorna.

Vit bodycon miniklänning med långa ärmar och ett subtilt mönster

Vit subtilt mönster långärmad Bodycon miniklänning
källa

Låt oss säga att du är chef eller chef och att du alltid klär på dig när du går till jobbet. Föreställ dig ett företagscocktailparty eller en årlig middag. Jag slår vad om att några av er inte vill vända 180 grader och ha en sexig och damliknande outfit. I det här fallet bör du klä dig elegant, kraftfullt, men ändå vackert. Du kan till exempel bära en vit långärmad bodycon-klänning med ett subtilt mönster. Håll din frisyr enkel. Bär en vit clutchväska och ett silverband med öppen tå för att fullborda denna eleganta look.

Vit axelbandslös bodycon miniklänning med slits

vit axelbandslös bodycon miniklänning slits
källa

Om du vill se sexig ut för ett cocktailparty men en klänning med V-ringning är lite för mycket för dig, överväg att bära en vit miniklänning med axelbandslös bodycon. Den här klänningen har även en slits som gör att du kan visa upp dina långa ben bättre. Du kan bära klänningen helt enkelt med ljusrosa ankelband med öppna tår för en elegant och sexig look.

Bodycon klänning med vita spaghettiband

vit bodycon klänning med spaghettiband
källa

För en minimal look, bär denna enkla och rena vita tubklänning med spaghettiband. Kombinera den med silverklackar och en vit choker för att fullborda denna enkla och stilfulla look.

Vit midiklänning med kamelkappa över axlarna

vit midiklänning kamelkappa över axlarna
källa

Precis innan du kliver in på ett cocktailparty är det en bra idé att drapera en kappa eller jacka över axlarna för att hålla dig varm och se superchic ut också. Till exempel kan du bära en vit djup V-ringad bodycon midiklänning och drapera en kamelullkappa över dina axlar. Bär rosa klackar för att komplettera denna outfit för en chic touch.

Bodycon miniklänning med långa ärmar

långärmad, figurnära miniklänning
källa

Du kan definitivt styla en vit bodycon-klänning som en del av en business-casual outfit. Det finns några saker du måste vara försiktig med. För det första, bär inte en djup V-ringning. För det andra, bär en elegant koppling. Kombinera helt enkelt klänningen med vita klackar med öppen tå för att fullända outfiten. Om outfiten ändå är lite för mycket för din arbetsplats kan du reservera outfiten för företagsevent istället.

Vit djup V-ringad bodyconklänning med fuskpäls

Vit djup V-ringad Bodycon-klänning med fuskpäls
källa

När du bär en vit bodycon miniklänning på en bal, kan du göra dig riktigt stilig och elegant genom att bära en fuskpälsrock över klänningen. Till skorna kan du bära vita sandaler med remmar med öppen tå.

Off The Shoulder Bodycon Midiklänning

axelbandslös bodycon midiklänning
källa

Om du har ljus hy och axlar kommer att bära en vit klänning få dig att glänsa på ett cocktailparty eller något formellt evenemang. Just den här klänningen har en elegant och kreativ design med dubbla band, vilket gör klänningen ännu mer iögonfallande. Jag skulle rekommendera att du bär ett ankelband i silver med öppen tå för att lägga till en touch av elegans till outfiten.

Vit Tvåfärgad Bodycon Klänning

Vit Tvåfärgad Bodycon Klänning
källa

Här är en sexig och feminin tvåfärgad vit bodycon-klänning. Den övre delen är spets medan den nedre är en vit pennkjol med spetsdyna. Vita klackar med öppen tå skulle vara det perfekta valet för skorna.

Vit långärmad virkad miniklänning

vit långärmad virkad miniklänning
källa

Om du har snygga ben är ett sätt att klä sig som kan accentuera dina ben att bära en långärmad miniklänning. Konceptet är att täcka alla delar av din kropp utom dina ben. Till exempel kan du bära den här vita virkade miniklänningen med långa ärmar och vita klackar för att uppnå denna anmärkningsvärda look.

Halterneckklänning med blommönster

Figurkramande klänning med halterneck blommönster
källa

För en rolig och damliknande look kan du bära denna vita grimma klänning med ett vackert blommönster. Kombinera klänningen med silverklackar och en öppen tårem för att fullborda denna unika och bedårande look. Förresten, om du vill se fler outfits med liknande skor, läs vårt blogginlägg om hur du stylar silversandaler med band.

Jag hoppas att du gillar dessa vita bodycon-outfitidéer. I början av detta skrivande nämnde jag att den vita bodycon-klänningen är svårare att styla än den svarta. Men om du följer outfitidéerna ovan och sedan kastar in en liten vecka här och där, är jag ganska säker på att du är redo att arrangera ditt halscocktailparty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*