Home / Stil / Hur man bär en vit halsduk
Hur man bär en vit halsduk

Hur man bär en vit halsduk

För dig som gillar att vara uppmärksam på detaljer i din outfit, det finns en god chans att du vill göra dig mysigare och vackrare med en halsduk. Och bland scarfar av alla de slag tror jag att det är den vita som ger dig den ultimata uppfriskande och rena känslan som gör att du ser extra attraktiv ut. Som du kanske hade förväntat dig, precis som alla andra vita produkter, är den vita halsduken väldigt lätt att styla och dra av. För att göra det ännu enklare för dig har jag samlat några väldigt fina outfitidéer till vita halsdukar till dig. Låt oss gå in direkt.

Vit halsduk med jeansjacka och knähöga läderstövlar


källa

För att starta den här listan med uppfriskande och glada outfitidéer, kommer jag först att visa dig en outfit som du kan bära både som en streetoutfit och en business casual outfit. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära en grå t-shirt med en blå jeansjacka överst. Lägg till en vit stickad halsduk för att skapa några vackra lager. För resten av outfiten kan du bära svarta skinny jeans och ett par knähöga svarta läderstövlar för att fullända outfiten med stil.

Blazer med vit infinity-scarf och svarta skinny-jeans med hög midja

Svart med vit infinity-scarf och svarta skinny-jeans med hög midja
källa

Denna outfit är fantastisk och får dig att se superlång och smal ut. För att uppnå denna look kan du börja med ett svart linne och en vit croppad och skräddarsydd kavaj. Kombinera dem med supersmala jeans med hög midja. Till skorna kan du bära ett par ankelstövlar i svart läder för att fullända outfiten med stil. Du kan till och med lägga till en svart läderkoppling för att se mer professionell ut.

Vit fransad halsduk, matchande tröja och gråa lårstövlar

vit halsduk med fransar, matchande tröja och grå overknee boots
källa

För att uppnå den underbara vita och ljusgrå looken som får dig att verka väldigt lättillgänglig, här är vad du vill göra. Bär en ljusgrå chunky sweatshirt miniklänning. Bär en vit stickad halsduk för att se både avslappnad och avslappnad ut. För skor, bär ett par stövlar med grå mockaklack för att se superchic och elegant ut. Lägg slutligen till en ljusgrå läderhandväska till outfiten för att se ännu mer elegant och attraktiv ut.

Ljusgrå tröja med vit halsduk och svarta skinny jeans

ljusgrå tröja med vit halsduk och svarta skinny jeans
källa

För att dra av den här mysiga och uppfriskande outfiten som är förvånansvärt lätt att ta av, kan du kombinera en ljusgrå tröja med avslappnad passform med en vit lång ullscarf. Kombinera dem med svarta skinny jeans för att se extra långa och smala ut. Till skorna kan du bära ett par ljusrosa spetsiga läderklackar. En crossbody-väska i svart läder är ett snyggt tillskott till din look.

Långärmad t-shirt med grå och vit rutig halsduk och knähöga stövlar

Långärmad t-shirt med grå och vit rutig halsduk och knähöga stövlar
källa

Här är vad du behöver göra för att styla denna mysiga och minimalistiska outfit. Bär en vit långärmad slim fit t-shirt med en grå och vit rutig ullfransad halsduk som topp. Kombinera dem med svarta skinny jeans. Till skorna kan du bära ett par knähöga kängor i grått läder för att fullända outfiten med stil.

Grön longline cardigan med grå miniklänning

grön longline cardigan med grå miniklänning
källa

För att uppnå denna absolut uppfriskande och glada look är det viktigt att använda den olivgröna färgen. För att komplettera denna outfit, kombinera en ljusgrå miniklänning med fodral med en oliv kofta. Kombinera dem med en lång vit stickad halsduk för att se uppfriskande och mysig ut och skapa några snygga lager. Bär ett par knähöga kängor i kamelmocka för att komplettera outfiten på ett feminint sätt.

Blush rosa longline ullkappa med en vit lång halsduk

rouge rosa longline ullkappa med vit lång halsduk
källa

För att få till den här snygga och relativt kraftfulla outfiten kan du bära en vit slimmad skjorta med ljusblå lätt slitna manschetter boyfriend-jeans. Lägg en rodnadsrosa lonely ullrock över dessa bitar. Lägg nu till en vit lång stickad halsduk för att sätta en uppfriskande och vacker touch till outfiten. Slutligen kan du bära ett par silver spetsiga högklackade skor för att skorna elegant kompletterar outfiten.

Blush rosa tröja med en ljusgrå ullkappa och vita jeans

Rödrosa tröja som bärs med ljusgrå ullkappa och vita jeans
källa

Låt oss ta en närmare titt på denna absolut vackra outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. Detta är vad jag skulle kalla en outfitidé med låg risk och hög avkastning. För att forma denna look kan du bära en rougestickad tröja med avslappnad passform. Bär en ljusgrå lite överdimensionerad ullkappa över. Bär en vit och grå randig franshalsduk för att skapa några vackra lager. För den nedre halvan av outfiten, låt oss hålla saker enkelt och inte distrahera uppmärksamheten från den vackra övre halvan. Bär helt enkelt vita skinny jeans och ljusrosa spetsiga klackar för att göra outfiten ren och uppfriskande. Glöm inte att ta en svart läderhandväska om du vill se mer elegant och feminin ut.

Grön stickad tröja med vit kabelstickad infinity-halsduk

grön stickad tröja med vit kabel infinity halsduk
källa

För att få den här uppfriskande och mysiga outfiten som du kan bära som både streetoutfit och business casual outfit, kan du bära en grön stickad tröja med avslappnad passform och en vit infinity-kabelscarf. För resten av outfiten kan du helt enkelt bära svarta skinny jeans och ett par bruna läderknähöga stövlar för att fullända den coola looken.

Vit lång halsduk med fransar, vit cropped t-shirt och blå jeans med muddar

vit lång halsduk med fransar, vit beskuren t-shirt och blå jeans med muddar
källa

För att se minimalistisk och diskret sexig ut kan du bära en vit beskuren t-shirt med blåtvättade skinny jeans med muddar. Kombinera dem med en vit lång halsduk och bruna sandaler med remmar för att fullända outfiten.

Här är idéerna med en vit halsduk som jag ville dela med dig. Prova dem om ditt mål är att se mysigt och uppfriskande ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*