Home / Stil / Hur man bär en vit linneklänning
Hur man bär en vit linneklänning

Hur man bär en vit linneklänning

I ett annat blogginlägg jag skrivit tidigare pratade jag om hur mycket jag älskar den vita chiffongklänningen för att den ser luftig och feminin ut. Idag ska jag prata om något väldigt likt, jag skulle säga ännu luftigare och ledigare, som är den vita linneklänningen. Dessutom ger linneklänningens struktur en touch av seghet till klänningen, vilket gör att klänningen ser ännu mer stilren ut. För att bättre visa dig hur du stylar den har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för kläder i vitt linne. Låt oss ta en titt.

Vit klänning med bågad fåll i linne med bruna sandaler


källa

Jag börjar listan med en blåsig vit linneklänning med några vackra detaljer. Detta är en miniklänning med en sofistikerad design, bågad fåll och några subtila spetsdetaljer. Kombinera klänningen med bruna sandaler och en brun handväska i läder för en snygg och uppfriskande look.

Vit linne Flare Tiered bältad klänning

vit lagerklänning i linne med skärp
källa

Detta är en enkel svartvit outfit som du kan bära till ett cocktailparty eller vilket som helst formellt evenemang. Klänningen är en vit linneklänning med skärp och lagerdesign. Bär klänningen helt enkelt med svarta klackar med öppen tå för en ren finish.

Vit kortärmad maxiklänning i linne

Vit kortärmad maxiklänning i linne
källa

Om du inte har världens snyggaste ben eller vädret har blivit kallare kan du fortfarande se härlig ut i en vit linne kortärmad maxiklänning. Just den här klänningen är en skiftklänning med en avslappnad passform som ser så kausal och lättsam ut. Para ihop den med bruna balettkläder för en minimal outfit.

Vit svängklänning i linne med blommönster

Vit linneblommig svängklänning
källa

För en mer glad och lekfull look, kanske du vill bära en vit linneblommig svängklänning istället för en solid vit klänning. För att se ännu mer uppfriskande och energisk ut, kombinera klänningen med en stråhatt och nakna sandaler för att fullända outfiten.

Babydoll maxi linneklänning

Babydoll maxi linneklänning
källa

Det är inte så vanligt att se en vit babydoll-klänning som är maxlängd. Resultatet är unikt och vackert. Mycket kreativt är ett par bruna oxfordskor i läder utvalda för att matcha klänningen och de ser förvånansvärt bra ut. Du kan även ha en stråhatt för att ge outfiten en extra feminin touch.

Vit ärmlös knälång klänning med dubbelt lager

vit ärmlös tvålagers knälång klänning
källa

Den här klänningen har ett mycket intressant snitt som gör den nästan som en tvådelad klänning som består av ett linne och en kjol. Hur som helst, det här är en knälång tankklänning i vit linne som är enkel och ser bra ut. Viktigast av allt är att den är väldigt lätt att skala av. Kombinera klänningen med ett långt halsband och rosa sandaler för en snygg touch.

Vit button up sweetheart urringning klänning

vit klänning med sweetheart-ringning
källa

För en diskret sexig look, använd den här vita midiklänningen med knappstängning. För att komplettera outfiten, bär den med vita klackar med öppen tå och ankelband eller vita sandaler med klackar för att fullborda denna unika look.

Vit luftig utsvängd maxiklänning

vit luftig maxiklänning
källa

Här är ytterligare en klänning i två lager. Den här gången är det en luftig, kortärmad, vit utsvängd maxiklänning. Det extra lagret tjänar i princip till att ge de raffinerade detaljerna som gör den smala klänningen mer iögonfallande. När du inte vet hur du ska avsluta, är den här klänningen ihop med bruna sandaler med axelband.

Skaterklänning med V-ringad linne

V-ringad linne skaterklänning i linne
källa

För en ungdomlig look kan en skaterklänning göra just det. Skaterklänningen har genom åren blivit en central del av trenderna inom både vardags- och cocktailoutfits. Och den här oskyldiga skaterklänningen i vit linne med V-ringning kommer att skilja dig från de bästa, oavsett om du bär den på cocktailpartyn eller vardagligt. Om du bär den på cocktailpartyn är de silverfärgade klackarna med öppen tå förmodligen det bästa valet för skor.

Vit skjortklänning i maxi linne med båthals

Vit båthals linne Maxi skjortklänning
källa

Denna outfit är lite mer sofistikerad och ser superchic ut. Den vita linneklänningen med båtringningen och maxlängden gör att den ser väldigt luftig och stilren ut. Kombinera den med vita loafers, en vit handväska och ett statement-halsband i boho-stil för en fantastisk look.

Vitrandig knälång klänning med knapp

vitrandig knälång klänning med knappar
källa

Jag älskar hur de subtila ränderna lägger till den extra dimensionen till den här vita knälånga klänningen i linne. Klänningen ser bara så ren och uppfriskande ut. Det ser fantastiskt ut i och för sig. Du kan helt enkelt bära klänningen med vita sneakers för att se snygg ut.

Ärmlös midiklänning i linne med knappslå

Ärmlös midiklänning i linne med knappslå
källa

Det är en ganska cool outfit. Klänningen är en ärmlös vit midiklänning i linne med en knappslå som ser bara unik ut och lite unisex faktiskt. Kombinera den med bruna sandaler eller bruna spetsiga stövlar i mocka för en enkel och snygg look.

Vit maxiklänning med fransficka

vit maxi slip dress fransväska
källa

Det här är den typen av vit linneklänning som får dig att se drömsk ut för en strandfotografering. Klänningen är en maxiklänning i vit linne med en djup V-ringning som ser väldigt sexig ut. Till skorna är sandalerna med nakenband perfekta för att lägga till en touch av feminin känsla. Bär en tribal-tryckt väska med fransar för att lägga till lite boho-stil och piffa upp outfiten lite.

Skjortklänning i vit midi linne

vit skjortklänning i midi linne
källa

För att se glad ut kan du bära en skjortklänning i vit linne. Bär den med crepe oxfordskor för att fullända outfiten med stil. Ett svart långt halsband skulle också hjälpa outfiten att se cool ut.

Här är några av de bästa idéerna för kläder i vit linne som jag verkligen vill dela med dig. Jag tycker att den vita linneklänningen ser riktigt snygg och avslappnad ut och är otroligt lätt att ta av. Det verkar nästan för bra för att vara sant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*