Home / Stil / Hur man bär en vit volangtopp
Hur man bär en vit volangtopp

Hur man bär en vit volangtopp

För en snygg och avslappnad look kan du helt enkelt använda en vit volangtopp. Det är faktiskt väldigt lätt att styla, du kan bara bära det med smala jeans och balettkläder och du kommer att se feminin och stilig ut. Det är också väldigt lätt att skala av. Naturligtvis finns det fler intressanta sätt att styla den vita volangtoppen. I blogginlägget kommer jag att dela med mig av några av de bästa idéerna för vit volangsoutfit som jag har samlat på mig. Låt oss titta på dem nu.

Vit topp med volangärmar och svarta dressbyxor

vit topp med volangärmar, svarta dressbyxor
källa

Det här är en affärsdräkt som är feminin och elegant. Dessutom är den väldigt skön att ha på sig vilket är en stor fördel för dig som ska jobba långa dagar. Bär helt enkelt en vit topp med volangärmar och svarta shorts. Lägg till ett par svarta ballerinaskor till ekvationen.

Vit tunikatopp med volanger och skinny jeans


källa

Bär en vit volang tunikatopp med skinny jeans för en chic, avslappnad look. Bär ljusrosa klackar för att göra denna rena och enkla outfit komplett. Bär ett långt silverhalsband för att matcha den vita toppen för en extra touch av elegans.

Bär den med svarta skinny jeans och ljusrosa klackar

svarta skinny jeans ljusrosa klackar
källa

Denna volangtopp sitter relativt löst. Du kan skapa en luftig look av den genom att bära den med svarta skinny jeans och ljusrosa klackar. En stilig svart plånbok skulle passa perfekt till outfiten. Bär ett långt halsband för att lägga till lite detaljer till den vita toppen.

Vit volangtopp med kall axel i kombination med jeans med hög midja

Cold Shoulder White Rarele Top Flare Jeans
källa

För dig som vill se längre ut kan den här outfiten hjälpa dig att göra det. Bär en vit volangtopp med kall axel och utsvängda jeans med hög midja. Stoppa in den vita toppen delvis i jeans för att höja midjan. Du kan bära ett par 3 tums eller 4 tums klackar och gömma dem under dina jeans. Med midjan uppflyttad och hälarna undanstoppade kommer du sannolikt att se mycket längre ut.

Halvtransparent vit blus med volanger och svarta läderbyxor

Volang vit blus och svarta skinnbyxor
källa

För en charmig och elegant arbetsoutfit kan du bära en vit halvgenomskinlig volangblus med svarta läderbyxor. För skorna kan det att bära klackar med ankelband i svart mocka lägga till lite elegans till outfiten. Bär en elegant svart handväska för att fullända denna outfit. Så enkel som den här outfiten ser ut, känns alla delarna helt rätt och ser bra ut tillsammans. Det här är en underbar outfit, men den verkar inte svår att dra av sig.

Cropped volang topp med vita skinny jeans

korta drainpipe-jeans med volangtopp
källa

För en sexig look med lite strävhet kan du bära en vit linne volangtopp. Bär den med vita skinny jeans och en svart och vit Converse för en snygg streetlook.

Boho topp med svarta skinnbyxor

Boho topp svarta skinnbyxor
källa

Det är väldigt intressant att se hur en boho-topp ser ut i kombination med läderbyxor. Som ett exempel består denna outfit av en vit topp med volanger i bohostil och svarta skinnbyxor. För att öka intresset för outfiten, bär ett par cheetah-klackar med ankelband. Jag är lite förvånad över hur bra dessa tre kontrasterande bitar går ihop.

Vit och svart off the shoulder volangtopp

vit och svart off shoulder volangtopp
källa

Rejäla vita volangtoppar ser inte bara bra ut, en vit och svart randig topp kan också se vacker och stilig ut. Bär till exempel denna randiga volangtopp med svarta vida ben och svarta balettkläder för en luftig och konstnärlig look.

En off the shoulder vit volangtopp med en svart minikjol

en axelbandslös svart minikjol med volang i livstycket
källa

För en sexig och snygg look kan du använda asymmetrisk magi. Bär en vit volangtopp på ena axeln och en svart pennkjol. Till skorna skulle jag rekommendera att bära antingen ljusrosa klackar eller svarta mockaklackar för att hålla den eleganta känslan konstant. Att bära en liten bar handväska kommer att få dig att se ännu mer bedårande ut. Denna outfit är perfekt för att dejta och träffa vänner.

Volangtopp på ena axeln med slitna jeans och klack med öppen tå

Jeans med volanger på axeln
källa

Ett mer avslappnat sätt att styla den volanger på ena axeln är att bära den med trasiga jeans. Para ihop dem med ett par klackar i kamelmocka med öppen tå. Bär en blå blommig väska för att sätta en uppfriskande touch till denna diskreta sexiga outfit.

Off shoulder vit topp med trasiga jeans

jeans slits av axeln vit topp
källa

För att visa upp dina axlar och nyckelben ännu mer kan du bära en off-the-shoulder volangtopp. Du kan bära den vita toppen helt enkelt med trasiga skinny jeans och bara öppna klackar. För en intressant färgkontrast, använd en chockerande rosa handväska för att ge denna outfit en mer iögonfallande look.

Vit volangtopp med omlottkjol och sneakers

vita sneakers med omlottskjol med volang
källa

Denna outfit är ett väldigt kreativt tvådelat set som består av en vit volangtopp och en matchande omlottkjol med volang. Bär helt enkelt vita sneakers för att komplettera denna unika helvita casual outfit.

Vit volang vävd topp med svarta jeans och ankelboots

vit vävd volangtopp svarta slitna jeans
källa

Ibland kan tyget göra stor skillnad. Till exempel ser denna vävda vita volangtopp mycket mer solid och elegant ut än en bomullstopp. Eftersom den vita toppen redan ser bra ut på egen hand, är det vettigt att kombinera den med andra platta delar. Kombinera den bara med svarta jeans och grå stövlar för en minimal men ändå underbar outfit.

Off The Shoulder vit topp med blå tryckta shorts

Off the shoulder vit topp och blåmönstrade shorts
källa

För en glad sommarlook kan du bära en axelbandslös vit volangtopp med blåmönstrade shorts. Bär nakna sandaler med remmar för att fullborda denna uppfriskande look.

Volang chiffongblus med svarta skinny jeans

Volang chiffongblus svarta skinny jeans
källa

Bär en rufsig chiffongblus, svarta skinny jeans och nude klackar för en feminin look. Denna kan bäras som en minimal business casual outfit.

Här är en lista över de bästa idéerna för vit volangsoutfit som jag har sammanställt åt dig. Förhoppningsvis kan du prova några av dessa för att komplettera din vardagliga outfit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*