Home / Stil / Hur man bär ett draperat livstycke
Hur man bär ett draperat livstycke

Hur man bär ett draperat livstycke

För er som ännu inte vet vad ett draperat liv är, jag ska göra mitt bästa för att beskriva det här. Det är i princip en omlottstopp med avslappnad passform som har en Av-ringning eller till och med en djup V-ringning. Jag tror att det skulle vara lätt för dig att förstå vad det är om du bara scrollar ner snabbt och ser några exempel. I det här blogginlägget visar vi dig några sätt att styla ett draperat livstycke. Med det i åtanke har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för draperade toppdräkter och jag ska visa det för dig nu.

Blekgul draperad topp med vita skinny jeans


källa

En draperad topp är oftast bäst när den ingår i en väldigt enkel outfit. Den här outfiten är en perfekt demonstration av det. Du kan helt enkelt bära en ljusgul draperad topp med vita skinny jeans. Lägg till en feminin touch till denna look med ljusrosa spetsiga tåklackar och en rosa handväska i läder.

Svart sammetstopp med kavaj

svart sammetsdraperad toppkavaj
källa

För en snygg och chic look kan du bära en svart sammetstopp. Det som är speciellt med ett svart draperat livstycke är att det är svårare att se detaljerna tydligt. Så det är nästan som att bära en vanlig svart topp som ser snyggare och djupare ut. Du kan sedan drapera en svart kavaj över dina axlar. Kombinera dem med blå skinny jeans och svarta klackar för att fullända looken.

Blå och vit draperad topp i japansk stil

Blå och vit draperad topp i japansk stil
källa

Jag älskar tanken på att bära kläder som lånar en sida från traditionella kläder i andra länder eller kulturer. När det görs rätt blir resultatet ofta fantastiskt och unikt. Här är till exempel ett blått och vitt draperat livstycke i traditionell japansk stil. Naturligtvis har designen anpassats för att passa vardagskläder. Du kan helt enkelt kombinera den draperade toppen med ljusblå skinny jeans och bruna sandaler med klackar för en fantastisk look.

Draperad vit linneblus med grå väst

vit linnedraperad blus grå väst
källa

Som du kan se är en draperad blus i grunden en omlottstopp. Självklart måste hon ha en Av-ringning och ibland en djup V-ringning. För dig som inte vill visa för mycket hud kan du ha en västtopp under. Exemplet här är en vit linneöverdel som bärs över en grå västtopp. För att se feminin och stilig ut kan du para ihop plaggen med blå skinny jeans och grå mockaknähöga stövlar.

Mörkblå draperad topp med V-ringad och vita skinny jeans

Mörkblå drainpipe-jeans med djup V-ringning
källa

För en luftig look kan du helt enkelt välja en överdimensionerad draperad topp och bära den som en del av en minimal outfit. Du kan till exempel bära en marinblå överdimensionerad draperad topp med vita skinny jeans för att se luftig och stilig ut. Till skorna kan du helt enkelt bära nakensandaler för att komplettera outfiten på ett rent och enkelt sätt.

Vit topp med minishorts

vita minishorts i topp
källa

Här är en helvit outfit som är perfekt för sommaren, särskilt en strandhäng. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära en vit draperad topp med vita minishorts. För att hålla looken så ren och oskyldig som möjligt kan du para ihop bitarna med vita sandaler för att fullända outfiten.

En off shoulder vit draperad topp med slitna skinny jeans

skinny-jeans som draperas i vitt
källa

Fram till denna punkt kommer alla draperade toppar som jag har visat dig i omlottform. Detta speciella draperade livstycke har ett annat snitt. Sidomslutningsdetaljen leder till designen med en axel. Resultatet är en anständig, sexig, vitdraperad topp med en axel. Du kan enkelt kombinera den med blå tvättade skinny-jeans och svarta spetsiga klackar för att se snygg och sexig ut på samma gång. Du kan till och med bära en clutch i elfenbenskinn för att lägga till extra stil till outfiten.

Ljusrosa topp med mörkgrå skinny jeans

ljusrosa topp mörkgrå skinny jeans
källa

Här är ett annat unikt draperat livstycke. Det är ett ljusrosa draperat livstycke som inte är så säckigt och långt som de flesta typiska. Den anses vara en chic rosa topp med V-ringning och vackra detaljer. För att styla den här toppen kan du bära den med mörkgrå smala jeans och svarta spetsiga klackar i mocka. Bär ett halsband för att sätta en elegant touch till outfiten.

Olivgrönt draperat livstycke över grå västtopp

Olivgrönt draperat livstycke över grå västtopp
källa

Det här är en väldigt avslappnad streetlook som är perfekt för avslappnade häng. För att uppnå denna look kan du bära ett brett, olivgrönt draperat livstycke med en djup V-ringning. Bär den över en grå väst för att undvika att visa för mycket hud och lägg till snygga lager. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och vita sneakers för att hålla outfiten avslappnad och sportig.

Svart djup V-ringad topp som bärs över dressbyxor

Svarta byxor med djup V-ringning
källa

Om du är chef eller chef och är van vid att klä dig för jobbet hela tiden, här är ett sexigt sätt att klä ut dig för vilket formellt evenemang du ska på. Bär en svart låg draperad topp med V-ringning och kombinera den med svarta och vita dressbyxor. Bär slutligen ett par svarta pumps med spetsig tå för att kraftfullt komplettera outfiten.

Ljusrosa prickig topp med mom jeans

Ljusrosa Polka Dot Top Mom Jeans
källa

För en vacker och tjejig look kan du bära denna ljusrosa och vita prickiga topp. Du kan enkelt kombinera den med mom-jeans och nakna klackar för en minimalistisk och chic look. Så enkel som den här outfiten ser ut, passar delarna så bra ihop och skapar ett fantastiskt resultat.

Svart ärmlös topp med mörkblå skinny jeans

svarta ärmlösa mörkblå skinny jeans
källa

För en cool och superenkel look kan du bära en svart ärmlös draperad topp med mörkblå skinny jeans. Kombinera outfiten med vita sneakers för en avslappnad look.

Vit asymmetrisk cropped draperad topp

Vit asymmetrisk cropped draperad topp
källa

Detta är ett mycket unikt designat draperat livstycke. Det är ett vitt asymmetriskt draperat livstycke där den vänstra sidan är ett avskuret livstycke medan den högra sidan är ett långt draperat livstycke. Kombinera toppen med vita vida byxor och silverklackar för en slående outfit som du kan bära på cocktailpartyn och baler.

Jag hoppas att du gillar de draperade toppoutfitidéerna som jag just visade dig. Som du kan se är de flesta outfits ganska lätta att ta av samtidigt som resultaten är ganska fantastiska. Så vad väntar du på? Låt oss prova dem och se hur de ser ut på dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*