Home / Stil / Hur man bär fleecebyxor
Hur man bär fleecebyxor

Hur man bär fleecebyxor

För er som inte är säker på vad fleecebyxorna är kan ni tänka er som en tjockare typ av träningsbyxor. De är perfekta för jogging och kan definitivt bäras som en del av din streetoutfit för avslappnade häng. Det klassiska sättet att styla dem är att kombinera dem med en skjorta, sweatshirt eller luvtröja. För dig som måste klä dig formellt på vardagarna är det underbart att bära dem för att se avslappnade ut när du inte behöver gå till jobbet. För att verkligen göra din styling enklare har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för fleecebyxor för dig. Låt oss dyka direkt in.

Vit ribbad stickad tröja med svarta fleecebyxor


källa

För att starta den här listan med mysiga och avslappnade outfitidéer, ska jag överraska dig lite genom att visa dig en chic affärs-casual look. För att uppnå denna look måste du välja svarta fleecebyxor med slim fit. För resten av outfiten kan du bära en vit ribbad stickad tröja med smal hals och ett par svarta ankelboots i läder för att fullända outfiten med stil.

Röd rutig pojkvänskjorta med svarta fleecebyxor

röd rutig pojkvänskjorta med svarta fleecebyxor
källa

Detta är en pojkaktig och anständig sexig outfit perfekt för vänners sammankomster. För att uppnå den här looken kan du bära ett vitt linne med låg scoop och en röd och svart överdimensionerad rutig pojkvänskjorta över för att skapa några coola lager. Kombinera dem med lätt baggy svarta fleecebyxor. Till skorna, använd ett par svarta läderstövlar för att komplettera outfiten på ett unikt och stilrent sätt.

Vit crop top med ljusgrå fleecebyxor och låga sneakers

vit crop top med ljusgrå fleecebyxor och låga sneakers
källa

För att forma denna diskreta sexiga och mysiga look kan du bära en vit beskuren t-shirt över den. Kombinera den med ljusgrå fleecebyxor. För skor kan du bära ett par lågt skurna vandringskängor i svart och vitt läder för att fullända looken. Du kan lägga till en ryggsäcksväska i svart läder till mixen om du vill bära en väska.

Grå grafiska fleecebyxor med svarta och vita sneakers

grå grafiska fleecebyxor med svarta och vita sneakers
källa

För att skapa en joggingoutfit, här är en enkel och vacker outfitidé som inte kommer att göra dig besviken. Du kan helt enkelt bära en vit lite överdimensionerad grafisk t-shirt. Kombinera den med ljusgrå fleecebyxor. Till skorna kan du bära ett par svarta och vita löparskor för att göra denna outfit till en riktig joggingoutfit.

Vit t-shirt med matchande byxor och svarta glidsandaler

vit t-shirt med matchande byxor och svarta sandaler
källa

För att forma denna avslappnade och coola look kan du bära en vit t-shirt med avslappnad passform över den. Kombinera den med vita joggingbyxor i fleece. Till skorna kan du bära ett par svarta glidsandaler för att se luftiga och snygga ut. Om du vill förvandla den till en joggingoutfit kan du bära ett par vita sneakers för en cool helvit jogginglook.

Svart skinnjacka med mörkblå fleecebyxor

svart skinnjacka med mörkblå fleecebyxor
källa

För att skapa denna eleganta och attraktiva affärs-casual-look kan du bära en vit skjorta med knappar och en motojacka i svart läder över den. Kombinera dem med ett par marinblå slim fit joggingbyxor i fleece. För skorna, bär ett par svarta och vita låga sneakers i canvas för att fullborda den vackra looken.

Grå luvtröja med matchande fleecebyxor och vita sneakers

grå luvtröja med matchande fleecebyxor och vita sneakers
källa

Det här är en ganska stilig streetoutfit som kan få dig att se ungdomlig ut. För att skapa denna outfit kan du helt enkelt bära en vit t-shirt och dra över en grå luvtröja med dragkedja för att skapa några snygga lager. Kombinera dem med gråa fleecebyxor. Till skorna kan du helt enkelt bära vita low-top sneakers för att komplettera outfiten på ett rent och uppfriskande sätt.

Ljusgrå och vitrandig grafisk t-shirt med löst sittande byxor

ljusgrå och vitrandig grafisk t-shirt med löst sittande byxor
källa

För att se extra mysig ut är det en bra idé att använda färgkombinationen ljusgrå och vit. För att uppnå denna outfit kan du bära en ljusgrå och vit randig långärmad grafisk t-shirt. Kombinera den med matchande ljusgrå joggingbyxor i fleece. För skorna, bär ett par vita sneakers för att fullborda looken.

Svart sweatshirt med smala fleecebyxor

svart sweatshirt med smala fleecebyxor
källa

Här är en cool och mörk helsvart joggingoutfit som får dig att sticka ut från mängden naturligt. För att styla denna look kan du bära en svart sweatshirt med matchande svarta joggingbyxor i fleece. För skorna, bär ett par svarta löparskor för att fullborda den coola looken.

Ljusgrå tröja med matchande träningsbyxor

ljusgrå tröja med matchande träningsbyxor
källa

Det här är en söt och avslappnad joggingoutfit som du kanske vill ha på dig när vädret blir lite kyligt. På toppen kan du bära en grå fleecetröja. Kombinera med matchande grå fleecebyxor för att hålla värmen. Till skorna kan du bära ett par svarta och vita sneakers för att fullända looken.

Huvtröja i grå och svart färgblock med fleecebyxor och vita sneakers

grå och svart svart luvtröja med fleecebyxor och vita sneakers
källa

För att se avslappnad och söt ut är det en bra idé att bära en hoodie. Du kan till exempel bära en grå och svart luvtröja med en avslappnad passform över en vit t-shirt. Kombinera dem med löparshorts i grå fleece. Till skorna kan du bära ett par vita låga löparskor för att se sportig och cool ut.

Vit t-shirt med svarta fleecebyxor med avsmalnande ben och höga sneakers

vit t-shirt med svarta fleecebyxor med avsmalnande ben och höga sneakers
källa

Det här är en mycket avslappnad gatuklädsel som du kan bära för matinköp och avslappnade häng. För att dra av denna outfit, bär helt enkelt en vit slim fit t-shirt och svarta joggingbyxor i fleece. Lägg till ett par svarta och vita high top klassiker för att se snygg ut.

Jag hoppas att du gillade idéerna med fleecebyxor som jag visade dig ovan. Prova dem och se om du gillar dessa avslappnade looks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*