Home / Stil / Hur man bär fleecefodrade leggings
Hur man bär fleecefodrade leggings

Hur man bär fleecefodrade leggings

För att uttrycka det på det enklaste sättet är de fleecefodrade leggings helt enkelt leggings gjorda av tyg som är lite tjockare och grövre än de bomullsleggings du kan ha på sommaren och våren. Som med de flesta andra typer av leggings kan du enkelt bygga outfits runt dem så att du ser lång och smal ut. Det är bara det att de har bonusen att de kan hålla dig varm. Även om de är väldigt lätta att styla vill jag göra ditt liv ännu enklare. Låt mig visa dig några av de bästa fleecefodrade leggingsidéerna som jag har samlat på mig. Låt oss titta på dem nu.

Svart skinnjacka med rosa tröja och tribal leggings med fleecefoder


källa

Låt mig börja med en cool look som inkluderar ett läderelement för att starta den här listan med diskreta, vackra och snygga outfitidéer. För att uppnå denna coola och mysiga look kan du bära en svart skinnjacka med en rosa kabeltröja överst. Kombinera dem med svarta och vita fleecefodrade leggings. Ett par knähöga stövlar i svart läder ger en touch av klass till din outfit.

Vit och svart tryckt tunikablus med svarta fleecefodrade leggings och stövlar

vit och svart tryckt tunikablus med svarta fleecefodrade leggings och stövlar
källa

För att få denna snygga och enkla outfit som är väldigt lätt att ta av är det viktigt att bära en tunikatopp så att du inte är i bästa form att ta av den. I det här fallet är en vit och svart sicksack tunika klänning ihop med svarta leggings. Kombinera dem med knähöga kängor i svart mocka för att fullända looken.

Grå ribbad enaxeltröja, vit halsduk och leggings

grå ribbad tröja med en axel med vit halsduk och leggings
källa

För att se diskret sexig ut kan du bära en lätt fläckig stickad tröja med en axel som bara visar lite hud på axeln. Kombinera den med svarta eller marinblå leggings med fleecefoder. Lägg till ett par svarta stridsstövlar och en lång vit halsduk för att fullända outfiten på ett snyggt och mysigt sätt.

Grå luddig tunikatröja med vinröda leggings och fleecefoder

grå fuzzy tunikatröja med vinröda leggings med fleecefoder
källa

Om du är lite uttråkad med dina svarta och djupblå leggings, bör du ibland prova de vinröda fleecefodrade leggings, som kan få dig att se feminin ut samtidigt som den behåller den anständiga känslan. Kombinera dem med en grå tunikatröja och ljusgrå knähöga stövlar i mocka för en lättare och mer uppfriskande look.

Grå chunky tunikatröja med svarta leggings och bruna ankelboots

grå chunky tunikatröja med svarta leggings och bruna ankelboots
källa

Det här är en väldigt minimal outfit som bara innehåller tre enkla plagg som du kanske redan har i din garderob. Bär en grå stickad oversize tröja till toppen. Kombinera den med svarta fleecefodrade leggings. Avsluta med att bära ett par ankelstövlar i brunt läder för att få denna outfit att se mer sofistikerad och elegant ut.

Ljusblå chambray skjorta med en hög midja knälång kjol

ljusblå chambray skjorta med rosa hög midja knälång kjol
källa

För att forma denna mysiga och feminina outfit kan du bära en ljusblå chambray-skjorta med knappar som kärnan i outfiten. Kombinera den med en knälång, löst sittande rouge rosa kjol. För resten av outfiten, bär mörkblå leggings och ett par knähöga stövlar i brunt läder för att fullborda den attraktiva looken.

Svart figursydd tröja med matchande kalvstövlar

svart bodycon tröja med matchande mid-calf boots
källa

Här är en mycket enkel men attraktiv svart look som ser förvånansvärt mysig ut. Till toppen kan du helt enkelt bära en svart tröja med turtleneck. Kombinera den med svarta fleecefodrade leggings. Lägg nu till ett par svarta stövlar i mocka för att förvandla denna outfit till en helt svart outfit.

Chunky tunikatröja med grå mock-ringning, svarta leggings och knähöga läderstövlar

grå chunky tunikatröja med turtleneck, svarta leggings och knähöga läderstövlar
källa

Denna outfit visar ett mycket klassiskt sätt att se mysig ut och inte skrymmande med en tunikatröja. I detalj är en ljusgrå tunikatröja med mock-neck tillsammans med svarta fleecefodrade leggings för att se avslappnad och smal ut. Kombinera dem med ett par knähöga svarta läderstövlar för en snygg touch.

Vit långärmad t-shirt med scoop-neck med leggings och stövlar med tribaltryck och fleecefoder

Vit långärmad t-shirt med rund hals och leggings med lagligt tryck och stövlar med stamtryck
källa

För att skapa denna outfit kan du bära en vit långärmad t-shirt med ett uttalande halsband i svart boho-stil för att få toppen att se snygg och attraktiv ut. Kombinera dem med tryckta leggings med svart och vit fleece. För skorna, bär brunt läder över knästövlarna för att se extra smala ut.

Blush leopardmönstrad lång infinitysjaltröja

Blush en lång tröja med en leopardmönstrad infinity-scarf
källa

För att skulptera den här damlika och lite mogna looken kan du bära en röd rosa tunikatröja med avslappnad passform och en leopardmönstrad sammetshalsduk. Kombinera dem med mörkröda leggings för att se vackra och smala ut. För skorna, bär ett par svarta stövlar i mocka för att se attraktiva ut.

Grå kofta med vida ärmar och knähöga stövlar i brunt läder

grå kofta med vida ärmar och knähöga stövlar i brunt läder
källa

För att forma denna enkla och mysiga outfit kan du bära en vinröd tröja och lägga på en lite oversized grå cardigan med halvvida ärmar för att skapa några snygga lager. Bär dem med marinblå leggings och bruna knähöga stövlar i läder för att fullända looken.

Ljusgrå cropped tröja med svarta tryckta leggings

Ljusgrå cropped tröja med svarta tryckta leggings
källa

För att skapa den där mysiga och lite sportiga looken som också får dig att se sexig ut, kan du bära en fleecetröja som är lite beskuren till en början. Kombinera dem med ett par sportiga svarta och gråa fleecefodrade leggings. Bär vita sneakers för att avsluta outfiten på ett rent och uppfriskande sätt.

Svart ribbad tröja med vit tryckt skaterkjol

svart ribbad tröja med vit tryckt skaterkjol
källa

För att se söt och mysig ut kan du bära en vit skjorta med rund hals och varva den med en svart tjock ribbad tröja. Para ihop dem med en vit och svart korsad minikattkjol. Bär svarta leggings med vit fuskpäls med snörning på mitten av vaden för en polerad look.

Jag hoppas att du gillade idéerna för fleecefodrade leggingskläder som jag just delade med dig. Prova dem och se om de kan få dig att se smal och bekväm ut när de är designade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*