Home / Stil / Hur man bär fleeceleggings
Hur man bär fleeceleggings

Hur man bär fleeceleggings

När vädret blir kallare är det en mycket bra idé att bära fleeceleggings. Det kan hålla dig varm och få dig att se smal och lång ut även om du bär en relativt tjock topp eller lång kappa. Fleeceleggings är vanligtvis tjockare och har en lite grövre konsistens. Ibland kommer de i form av tryckta leggings, som ser extra snygga och vackra ut, medan vissa bara är vanliga tjocka leggings som ser nästan likadana ut som vanliga leggings. Oavsett så kan du bygga några enkla och snygga outfits runt dem. Låt mig nu visa dig några av de bästa fleeceleggingsoutfitidéerna som jag har samlat åt dig.

Rosa tunikatopp med svart skinnjacka och tryckta fleeceleggings


källa

Tillåt dig själv en liten överraskning genom att visa dig en ganska iögonfallande outfit för att starta den här listan med diskreta vackra outfitidéer. För att skapa denna look kan du bära en chockerande rosa tunikatopp med en svart skinnjacka och en svart och vit rutig halsduk. Kombinera dem med svarta och vita blommiga fleeceleggings och svarta knähöga stövlar för att fullända looken.

Ljusgrå draperad topp med grå och ljusgul tribal fleeceleggings

ljusgrå draperad topp med grå och ljusgul tribal fleeceleggings
källa

För att uppnå denna mysiga och luftiga look behöver du en väldigt cool ljusgrå avslappnad tvinnad långärmad t-shirt för toppen. Kombinera den med grå och vita fleeceleggings för att se elegant och vacker ut. Till skorna kan du bära ett par knähöga stövlar i brunt läder för att ge ännu mer klass till denna outfit.

Svart linne med scoop neck, cardigan och tribal fleece leggings

svart linne med scoop neck, cardigan och tribal fleece leggings
källa

Det här är en väldigt cool och lite mörksvart och marinblå look som är förvånansvärt lätt att ta av. För att skapa denna look kan du bära ett svart linne med scoop neck och en svart cardigan. Kombinera dem med mörkblå fleeceleggings. Bär ett par stövlar i grått matt läder för skorna. Äntligen en svart stickad mössa för en extra fin touch.

Vit tunika t-shirt med grå rutig kashmirhalsduk och vinröda fleeceleggings

vit tunika t-shirt med grå rutig kashmirhalsduk och vinröda fleeceleggings
källa

För att uppnå denna vackra och minimalistiska vita och vinröda look kan du bära en vit lång t-shirt med en grårutig kashmirscarf överst. Kombinera dem med vinröda fleeceleggings. För resten av outfiten kan du bära ett par bruna läderstövlar och en svart läderhandväska för att lägga till elegans till outfiten.

Röd och svart rutig skjorta med leggings

röd och svart rutig skjorta med leggings
källa

Det här är en väldigt enkel och pojkaktig outfit att bära som en avslappnad affärslook. Bär en svart och röd rutig pojkvänskjorta till toppen för att börja med denna avslappnade outfit. Kombinera den med svarta fleeceleggings istället för svarta jeans. Bär ett par svarta stridsstövlar för att komplettera din outfit på ett stilfullt sätt.

Grå tröja med rutig pojkvänskjorta och svarta leggings

grå tröja med rutig pojkvänskjorta och svarta leggings
källa

Låt oss nu titta på en fleece-på-fleece-look. För att forma denna outfit kan du bära en ljusgrå fleecetröja med halv dragkedja över en svart och röd rutig pojkvänskjorta för snygga lager. Kombinera dem med svarta leggings för att se extra långa och smala ut. Bär svarta löparskor för att runda av din outfit.

Grå chunky stickad tröja med knähöga stövlar i fuskpäls

grå chunky stickad tröja med knähöga stövlar i fuskpäls
källa

För att se avslappnad och mysig ut kan du helt enkelt kombinera några avslappnade passformsdelar till snygga lager. Du kan till exempel bära en grå oversized stickad tröja över en vit lång t-shirt. Kombinera dem med svarta fleeceleggings och mörkgrå fuskpälsknähöga stövlar för att fullborda denna attraktiva look.

Oversized tweedjacka med svarta fleeceleggings

Oversized tweedjacka med svarta fleeceleggings
källa

Det här är en annan snygg och luftig outfit som använder några överdimensionerade föremål. Bär en vit oversized t-shirt med en lång grå tweedjacka för detaljer, eller en lång kofta överst. Kombinera dem med svarta fleeceleggings och vita sneakers för en ren och enkel finish.

Tunikatopp med rynkad midja med ljusrosa halsduk och fleeceleggings

Vinröd ruchad tunikatopp med ljusrosa halsduk och fleeceleggings
källa

Tunikatoppen är leggings bästa vän. Du kan ofta forma en avslappnad och snygg outfit runt de två perfekt matchade elementen. I det här fallet kombineras en vinröd tunikatröja med svarta fleeceleggings och en ljusrosa stickad halsduk. För skorna, bär ett par ankelstövlar i kamelmocka för att komplettera outfiten.

Vit tunikatröja med halvärmar och knähöga stövlar i brunt läder

vit tunikatröja med vida ärmar och knähöga stövlar i brunt läder
källa

För att uppnå denna mysiga och attraktiva lagerdräkt kan du para en vit stickad tröja med bred ärm med en svart och vit randig tröja. Eftersom ärmarna på den lösärmade tröjan är halvärmar kan innertröjans ärmar titta fram och bilda några vackra lager. Komplettera din look med svarta leggings och bruna läderstövlar.

Långlinjeväst i brun fuskpäls med svarta fleeceleggings och rutig skjorta

brun långlinjeväst i fuskpäls med svarta fleeceleggings och rutig skjorta
källa

För att forma denna chica och stilfulla look kan du bära en svart och vit rutig pojkvänskjorta med en svart skinnjacka. Lägg till ett extra lager genom att bära en lång brun fuskpälsväst. Bär svarta fleeceleggings med knähöga stövlar i brunt läder för en snygg look och för att hålla dig varm.

Rosa tunika slim fit tröja med jul-fleeceleggings

rosa tunika slim fit tröja med fleeceleggings för jul
källa

För en tjejig och tillmötesgående look kan du bära en rosa tunika slim fit tröja med en svart och vit rutig stickad tröja. Kombinera dem med svarta och vita fleeceleggings för jul. Kombinera dina skor med knähöga kängor i svart mocka för att fullända din outfit med stil.

Grå axeltröja med svarta leggings och snörstövlar

grå enaxeltröja med svarta leggings och snörstövlar
källa

För att se anständigt sexig ut utan att visa för mycket hud kan du bära en off shoulder-grå chunky tröja med svarta fleeceleggings. Komplettera din outfit med ett par ankelstövlar i svart läder.

Jag hoppas att du gillade idéerna med fleeceleggingsoutfits som jag just delade. Prova dem när vädret blir kallt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*