Home / Stil / Hur man bär flip flop klackar
Hur man bär flip flop klackar

Hur man bär flip flop klackar

För att se smal, elegant och uppfriskande ut på samma gång kan du bära ett par flip-flop klackar. Som termen antyder är det i grunden kombinationen av flip flops och klackar. Detta gör att du kan få det bästa av två världar, vilket innebär att du lägger till två till tre tum till din längd och även känner dig avslappnad och luftig. Att styla dem är inte så svårt. Det enklare tillvägagångssättet är att behandla dem som klackar med öppen tå. För att göra stylingen enklare för dig har jag samlat ihop några riktigt bra klädidéer för flip flop-klackar. Låt oss nu dyka in.

Svart knuten cropped blus med mini shorts och flip flop klackar


källa

För att starta den här listan med mycket unika outfitidéer, börjar jag med en diskret sexig outfit som låter dig visa upp dina kurvor. Bär en beskuren blus med svart blommönster för toppen. Kombinera den med matchande svarta flytande svarta shorts. Bär ett par svarta flip-flop klackar för skor för att fullända outfiten.

Grå lång skinnjacka med chiffongklänning och svarta flip-flop klackar

grå lång skinnjacka med chiffongklänning och svarta flip flopklackar
källa

Detta är en väldigt kreativt designad outfit som du kanske vill bära på ett cocktailparty för att se superunik ut. För att uppnå denna look kan du bära en ljusblå chiffongpassform och miniklänning med utsvängning och lägga en lång grå skinnjacka över den. Bär dem med ett par svarta och blå flip flop-klackar med ankelband för att komplettera denna outfit.

Blekgul jacka med ett rosa cropped linne och rosa flip flop klackar

Blekgul jacka med ett rosa cropped linne och rosa flip flop klackar
källa

För att uppnå den där glada och ungdomliga looken är det en bra idé att lägga till lite gult till mixen. Du kan till exempel bära en rosa crop top med en ljusgul oversized jacka. Kombinera dem med svarta knälånga formsydda sportshorts. Bär i det här fallet ett par rosa flip-flop klackar för att se lite mer damlika ut.

Vit och rodnad maxiklänning med blommigt tryck med blommig passform och nude flip flop-klackar

vit och röd blommig maxiklänning med nakna flip flop-klackar
källa

För att uppnå denna luftiga och uppfriskande look kan du helt enkelt bära en vit och rodnad rosa blommig maxiklänning i chiffong som fokus på din outfit. Kombinera den med ett par nakna flip-flop klackar för att hålla den uppfriskande känslan konstant. Det här är en snygg outfit för casual häng på stranden.

Vit oversized sidenblus med grå chinos med vida ben och svarta flip flop-klackar

vit oversized sidenblus med grå chinos med vida ben och svarta flip flop-klackar
källa

För er som letar efter en mer avslappnad unisex cocktailpartyoutfit är detta en bra idé. Du kan helt enkelt bära en vit skjorta i siden och grå raka och lite löst sittande dressbyxor. Kombinera dem med svarta flip flop-klackar för att se snygga och stilfulla ut.

Vita flip flop klackar med svarta skinny jeans

vita flip flop klackar med svarta skinny jeans
källa

För att skapa denna snygga och chica look kan du bära svarta skinny jeans med vita flip flop-klackar. Detta är en kombination som är mycket mångsidig, vilket innebär att den passar bra med en mängd olika toppar. Du kan till exempel kombinera dem med en vit chiffongblus eller en vit tröja för att se riktigt snygga ut.

Kunglig blå & marinblå färg Block Mini Slip Klänning med gula klackade flip Flops

Kunglig blå och marinblå färg Block Mini Slip Klänning med gula klackade flip Flops
källa

Den blå och gula färgkombinationen är en härlig sådan som får dig att se skarp och lite glad ut. För att applicera detta på din outfit kan du bära en kungsblå och marinblå miniklänning. Kombinera den med ett par gula flip flop-klackar för att få dig att se skarp och stilig ut.

Vit sidenskjorta med grå chinos

vit sidenskjorta med grå chinos
källa

För att få den här outfiten som är precis smal och snygg nog att kvalificera sig som kvällsoutfit, kan du bära en lite överdimensionerad vit skjorta i siden med knappar och grå skräddarsydda chinos. Kombinera dem med ett par svarta flip flop-klackar och en svart läderclutch för att se chic och cool ut.

Paljettjacka med en himmelsblå klänning i tyll

Skinnjacka med paljett med himmelsblå klänning i tyll
källa

Det här är en väldigt unik och iögonfallande glänsande outfit som är rolig på cocktailpartyn då och då. För att uppnå denna look kan du bära en himmelsblå, tvådelad miniklänning i tyll och varva den med en stor oversized grå paljettjacka. Kombinera dem med ett par svarta och blå flip flop-klackar för att fullända looken.

Mörkblå skinny jeans med svarta flip-flop klackar

Mörkblå skinny jeans med svarta flip-flop klackar
källa

För att styla den här avslappnade och eleganta outfiten kan du bära en vit pojkvänskjorta med knapp nertill på toppen. Kombinera den med mörkblå skinny-jeans för att se smal och lång ut. För att se ännu smalare ut kan du bära ett par svarta flip-flop klackar. Lägg slutligen till en handväska i svart läder för att se lite mer sofistikerad ut.

Svart kavaj med mörka jeans och blommiga sandaler

svart kavaj med mörka jeans och blommiga sandaler
källa

Här är en business casual outfit du kan prova att se enkel och ren ut med. Till toppen kan du bära en ljusblå V-ringad topp och en svart kavaj. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. För skorna, bär ett par svarta och blå blommiga broderade flip flops för att fullborda looken.

Vita skinny byxor på sidan med matchande klackar

vita sidobyxor med matchande klackar
källa

Detta är en mycket unik och uppfriskande outfit. För att forma denna look kan du bära ett vitt löst sittande linne till toppen först. Kombinera den med vita smala byxor prydda med några anständiga sexiga sidodetaljer. Kombinera dem med ett par vita flip flop-klackar för att se snygga och snygga ut. Detta är en mycket unik outfit som du kanske vill ha på dig på ett cocktailparty.

Svarta slitna skinny jeans med flip flop klackar

svarta slitna skinny jeans med flip flop klackar
källa

För att uppnå denna enkla svartvita look kan du bära en vit spets med kort ärm. Kombinera den med svarta skinny jeans för en distressed look. Bär ett par svarta flip flops med dina skor för att fullända din look.

Jag hoppas att du gillade idéerna med flip flop-klackar som jag just delade med dig i listan ovan. Testa dem och se om du gillar dessa flip flops mer än de mer populära klackarna med öppen tå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*