Home / Stil / Hur man bär fransade stövlar
Hur man bär fransade stövlar

Hur man bär fransade stövlar

Stövlar med fransar är inte så svåra att styla som de ser ut. Men de ser väldigt slående ut, med en känsla av råhet, så du kan behöva lite självförtroende och karaktär för att få en fransad känga. Eftersom de fransade stövlarna redan ser väldigt komplexa ut är det bästa sättet att styla dem med en väldigt enkel outfit. I det här blogginlägget kommer jag att dela med mig av några av de bästa idéerna för fransbåtskläder som du kan använda som referens. Låt oss ta en titt.

Bruna mid-calf boots och långärmade vita t-shirts och jeans


källa

Som tidigare nämnt är ett bra och säkert sätt att styla de fransade stövlarna att hålla outfiten enkel. Bär till exempel en långärmad vit t-shirt med trasiga skinny jeans. Komplettera denna enkla och robusta look med ett par bruna kalvstövlar med fransar.

Bär den med en jeansskjorta och en filtscarf

Denimskjorta Filt Scarf Fringe Boots
källa

Det är inte en absolut sanning att man inte kan klä sig komplext för att styla de fransade stövlarna. Det är bara det att svårigheten skulle öka dramatiskt. Men om du vet vad du gör och ser till att delarna passar ihop, kan en mer komplex outfit få mer djup och se bra ut också. Bär till exempel en jeansskjorta och svarta skinny jeans med kamelstövlar i mitten av vaden. Bär en filtscarf som passar bra till de fransade stövlarna för att få outfiten att se mer balanserad och komplett ut.

Gråa knähöga stövlar med fransar och grå skinnjacka

grå knähög skinnjacka med stövlar
källa

Här är en annan minimal outfit som bara använder två färger. Bär en grå t-shirt med en beskuren grå skinnjacka till toppen. Kombinera dessa plagg med vita smala jeans och gråa knähöga fransar. Den här grå och vita outfiten är så snygg att den är perfekt för tillfälliga sammankomster eller till och med för jobbet.

Midkalfstövlar, svart tröja och grön kofta

grön kofta med fransade mid-kalf boots
källa

Jag kan se den här outfiten göra en bra ledig streetoutfit för hösten. Bär en svart tröja med en grön kofta till toppen. Bär svarta skinny jeans med bruna mid-kalf boots för skinkorna. En vit halsduk skulle vara perfekt för att balansera ut den relativt mörka outfiten.

Bär din med en jeansskjorta och svarta skinny jeans

svarta fransade jeans boots jeans drainpipe jeans
källa

För dig som gillar att bära en jeansskjorta för att jobba för den där lite tuffa, avslappnade looken, här är en outfit med lite mer detaljer som du kanske vill prova. Kombinera jeansskjortan med svarta skinny jeans. Istället för att bära ett par svarta balettskor, som skulle ha sett riktigt bra ut med resten av outfiten, använd svarta stövlar med mid-vadfransar för extra karaktär och unikhet.

Bruna knähöga fransar med en krämstickad tröja

bruna knähöga fransar och krämstickad tröja
källa

Denna outfit är en chic och snygg outfit. Jag gillar verkligen den här modellen eftersom de fransade stövlarna passar väldigt bra till resten av outfiten. För toppen, överväg att bära en krämfärgad stickad tröja med en svart skinnjacka. Lägg till smala jeans och knähöga stövlar med bruna fransar till ekvationen. Det här är en så snygg look att den kommer att få dig att sticka ut från mängden, särskilt på hösten och vintern när andra människor har på sig något tjockt.

Knähöga stövlar med grå långärmad t-shirt och jeansshorts

knähöga stövlar med fransar och jeans
källa

Du kan bära denna outfit på våren eller sommaren. För en minimal outfit, bär helt enkelt en långärmad grå t-shirt med jeansshorts. Vanligtvis bär du vita sneakers för att komplettera outfiten. Men för att lägga till mer stil och tuffhet till utseendet skulle ett par knähöga stövlar med bruna fransar vara den perfekta passformen.

Bär den med en svart fodralklänning och en skinnjacka

bruna fransar stövlar svart skiftklänning skinnjacka
källa

Ett annat enkelt sätt att använda färgerna är att bära en brun känga med en helsvart outfit. Bär till exempel en svart skiftklänning med en svart skinnjacka. Kombinera dem med knähöga stövlar med bruna fransar. Om du vill lägga till en touch av elegans och värme till den svarta outfiten kan du bära en cheetah sidenscarf som visas på bilden.

Svarta stövlar med fransar, grå tröja och skinnjacka

svarta fransar stövlar grå tröja skinnjacka
källa

Denna svarta och gråa vinteroutfit är lätt min favorit på listan. Även om klädseln verkar så enkel, gör användningen av färger, snitt och hur alla bitar fungerar tillsammans, att outfiten ser så vacker och stilig ut. Kombinera en gråmelerad tröja med en svart skinnjacka för toppen för att få fram denna fantastiska look. Bär svarta skinny jeans med svarta stövlar med fransar som täcker skinkorna. Den grå ullscarfen limmar ihop alla delar perfekt. Hur bra den här outfitlooken än är, den är förvånansvärt lätt att ta av. Jag rekommenderar starkt att du provar denna.

Bär din med ett grått linne och svarta skinny jeans

svarta fransar stövlar grå linne svarta skinny jeans
källa

Den här outfitidén visar bara att det kan se ganska bra ut att para ihop fransade stövlar med en enkel och avslappnad outfit. Bär helt enkelt ett grått linne och svarta skinny jeans med svarta kalvstövlar med fransar.

Bär den med en brun skinnjacka och en vit kabeltröja

knähöga stövlar med fransar brun skinnjacka
källa

Bär en vit stickad tröja i bohostil med en brun skinnjacka till toppen. Bär svarta skinny jeans och bruna fransar. Observera att skinnjackan och stövlarna är i samma färg. Det här är ett bra knep för att limma ihop alla bitar bättre.

Brun jacka, vit kort t-shirt och jeansshorts

Jeansshorts med bruna fransar Miley Cyrus
källa

För en elegant countrylook kan du bära en vit beskuren t-shirt, en brun jacka och jeansshorts med bruna fransar. I likhet med den tidigare outfiten är jackan och stövlarna i samma färg.

Svarta stövlar med en oversized grå stickad tröja och leggings

svarta fransade stövlar grå oversized stickad tröja
källa

För en minimalistisk look, kombinera en grå kabel-oversized tröja med svarta leggings och svarta knähöga kängor. Det är bra kläder att jobba med. De ser inte bara bra ut, de är också bekväma att ha på sig, vilket är ett stort plus, speciellt när du ska jobba långa dagar.

Bruna stövlar med öppen tå med svart ullrock

bruna stövlar med öppen tå med fransar, svart jacka
källa

Som du kanske har märkt är de flesta stövlar med fransar långa eftersom de antingen är mellan vaden eller knähöga. För den här outfiten ska jag visa dig att ankelfransar kan se ganska bra ut också. Kombinera helt enkelt de bruna stövlarna med öppen tå och fransar med en vit t-shirt, svart ulljacka och slitna skinny jeans.

Bruna stövlar med en boho klänning och en lång kofta

bruna stövlar med fransar boho klänning lång kofta
källa

De bruna stövlarna ser ganska bra ut i kombination med den röda boho-klänningen. En lång boho vit kofta hjälper till att limma ihop alla bitar.

Jag hoppas att du gillade listan med idéer med fransstövlar. Jag är säker på att att lägga till fransade stövlar till din outfit kommer att göra din modevärld mer kreativ och ge dig fler valmöjligheter. Det är alltid kul att testa nya idéer som du aldrig har provat förut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*