Home / Stil / Hur man bär franskjol
Hur man bär franskjol

Hur man bär franskjol

För dig som vill se lite stiligare ut på jobbet och ändå se elegant ut så har jag något speciellt som kan hjälpa dig med det. Idag ska jag prata om hur du kan använda en fransad kjol för att piffa upp dina outfits, främst business casual outfits. Det enklaste sättet att styla den är att kombinera en svart kjol med fransar med en snygg button down skjorta. För att visa dig fler sätt att styla har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för franskläder. Låt oss nu dyka in.

Svart t-shirt med matchande minikjol med fransar


källa

Låt mig börja den här listan med snygga och eleganta outfitidéer med en enkel outfit som får dig att se smal och lång ut. För att uppnå denna look kan du bära en svart t-shirt och stoppa in den i en svart minikjol. Kombinera en svart handväska med ett par svarta balettkläder för en underbar kolsvart look.

Camel chambray skjorta med grå fransad midikjol

Camel chambray skjorta med grå fransad midikjol
källa

Vanligtvis är den fransade svarta kjolen lättast att styla och dra av. Men när du väl vet hur man använder färg effektivt finns det definitivt fler alternativ. Du kan till exempel bära en kamel chambray button down skjorta och en grå midikjol med fransar för en snygg och bekväm look. Bär ljusrosa utskurna mockastövlar för skorna för en damliknande touch.

Vit långärmad bodycon t-shirt med svart fransad bodycon minikjol

Vit långärmad Bodycon T-shirt med Black Fringe Bodycon Mini-kjol
källa

Här är en mycket minimal svartvit look som gör att du kan visa dina kurvor subtilt. För att uppnå denna look, bär en vit långärmad bodycon-topp med en svart bodycon-minikjol. Bär svarta balettkläder för att hålla din outfit ren och snygg.

Skjorta med grön knapp framtill med svart minikjol och stövlar

grön button down skjorta och svart minikjol och stövlar
källa

För att se djupare och mer uppfriskande ut, välj en olivskjorta med knapp ner till toppen. Para ihop den med en svart minikjol för att se snygg och vacker ut. Kombinera dessa plagg med spetsiga ankelstövlar i svart mocka för att se extra snygga ut.

Vit stickad tröja med metallbälte och knälång fransad kjol

vit kabelstickad tröja med metallbälte och knälång fransad kjol
källa

För att se mer slående ut, överväg att lägga till ett glänsande element till mixen. Du kan till exempel bära en vit stickad tröja med en grön knälång omlottkjol med fransar. Lägg till ett silvermetallbrett bälte för att se coolt och glänsande ut. Bär silver spetsiga klackar för skorna som matchar bältet perfekt.

Svart single cold shoulder t-shirt med minikjol

svart single cold shoulder t-shirt med minikjol
källa

För att se väldigt diskret sexig ut, kanske du vill bära en en kall axeltopp som den här svarta t-shirten med kall axel här. Kombinera toppen med en svart minikjol. Kombinera dessa plagg med en svart crossbody-väska och ett par klackar med öppen tå med svarta ankelband för en ren och elegant look.

Vit lågärmad topp med djup V-ringning och svart minikjol

vit låg V-ringad långärmad topp med svart minikjol
källa

Att bära en djup V-ringning på kontoret är definitivt inte lämpligt, men du kan bära den till ett företagsevent som en årlig middag för att visa dig den sexiga och feminina sidan. För att uppnå denna enkla och diskreta sexiga look kan du bära en djup V-ringad vit långärmad t-shirt. Bär med en svart minikjol med fransar och svarta balettkläder för att fullända looken.

Vit och svart prickig skjorta med fransad minikjol

vit och svart prickig skjorta med minikjol
källa

För att uppnå denna lite vintagelook kan du bära en vit och svart prickig långärmad blus överst. Kombinera den med en svart minikjol för att se smal och lång ut. Bär ett par svarta mockaskor med öppen tå med ankelband för att komplettera outfiten på ett smart och balanserat sätt.

Blå chambray skjorta med grön fransad mockakjol

blå chambray skjorta med grön fransad mockakjol
källa

Om du vill se uppfriskande och lättillgänglig ut är kombinationen himmelsblå och olivgrön färg ett bra alternativ. För att applicera detta på din outfit kan du bära en himmelsblå chambray skjorta med knappar och en minikjol i oliv mocka. Bär svarta klackar med öppen tå för att fullborda den vackra looken.

Svart sidenskjorta med vit midikjol och filthatt

svart sidenskjorta med vit midikjol och filthatt
källa

Det här är en mycket intressant och konstnärlig streetoutfit som verkligen kommer att få dig att sticka ut från mängden. För att uppnå denna look kan du bära en svart sidenskjorta med en vit midikjol med fransar. Kombinera dem med svarta balettlägenheter. Lägg till en svart filthatt till mixen för en lätt konstnärlig touch.

Grå tröja med svart maxikjol och sandaler med axelband

grå tröja med svart maxikjol och klackar med axelband
källa

För att uppnå denna mysiga och snygga look kan du bära en ljusgrå tröja överst. Istället för att bära en minikjol för att visa upp dina ben, överväg att bära en svart maxikjol för att se luftigare och snyggare ut. Bär vita och svarta leopardsandaler med rem för att fullborda looken.

Vit t-shirt med minikjol med beiga fransar och klackar

vit t-shirt med grå minikjol och klackar
källa

För en enkel och chic look kan du helt enkelt bära en vit kortärmad t-shirt med en beige minikjol i mocka. Till skorna kan du välja ett par vita tryckta remmar med öppen tå. Komplettera outfiten med en handväska i svart och vitt läder för att fullborda den enkla men snygga looken.

Cropped svart och vit tubtopp med midikjol

beskuren svart och vit tubtopp med midikjol
källa

Här är en vacker och anständig sexig klänning i två delar. Den består av en svart och vit tryckt cropped tubtopp och en svart midikjol med fransar. Bär helt enkelt ett par ankelband i silver med öppen tå och en paljettclutch i silver för att komplettera outfiten på ett elegant och glänsande sätt.

Vit enaxeltröja med svart maxikjol

vit axeltröja med svart maxikjol
källa

Här är en enkel och diskret sexig outfit som inte nödvändigtvis kräver att du visar mycket hud. Bär en vit enaxeltröja över en svart topp med spaghettiband. Kombinera toppen med en svart maxi-kjol med fransar och svarta spetsiga klackar för att se chic och attraktiv ut.

Jag hoppas att du gillade idéerna med franskläder som jag precis pratade om. Det finns några outfits som är väldigt lätta att ta av och resultatet är bara snyggt och vackert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*