Home / Stil / Hur man bär fransshorts
Hur man bär fransshorts

Hur man bär fransshorts

Idag ska jag prata om en väldigt speciell typ av shorts, de fransade shortsen. Det är huvudsakligen två kategorier jag ska prata om: de rivna jeansshortsen med de där slumpmässiga fransarna och shortsen med rena och tydliga fransar. Oavsett kategori har dessa fransade shorts de små detaljerna som gör att du ser stiligare och mer iögonfallande ut. För att bättre visa dig hur du stylar dem har jag samlat några väldigt fina fransshortsoutfitidéer åt dig. låt oss dyka in

Vit V-ringad blus och jeansshorts med blå fransar

vit V-ringad blus, blå jeansshorts med fransar
källa

Låt oss börja denna spännande lista med en outfitidé som ser fantastisk ut och är väldigt lätt att skapa. För att uppnå denna snygga och uppfriskande look kan du bära en vit V-ringad blus överst. Kombinera den med minishorts med blå jeansfransar. För skorna kan du helt enkelt bära vita sneakers för att se avslappnade ut eller bruna läderstövlar för att se stiligare ut.

Minishorts med svarta fransar och en vit blus med tribaltryck

svarta minishorts med fransar, vit blus med stammönster
källa

För en vacker och feminin boho-look kommer här en outfit som dessutom är väldigt lätt att ta av. Som topp, bär en vit tribal långärmad blus i boho-stil. Kombinera den med svarta minishorts med fransar. Svarta läderstövlar och en svart läderhandväska är de perfekta komplementen till denna naturliga och uppfriskande outfit.

Jeansshorts med fransar, vit blus och rosa kavaj

Jeans fransshorts vit blus rosa kavaj
källa

Här är en mycket intressant outfit som försöker sätta ihop en kavaj med ett par minishorts. Resultatet är förvånansvärt bra. Kombinera en vit veckad blus med en ljusrosa kavaj. Kombinera dem med jeansshorts med blå fransar och ljusrosa klackar med öppen tå för en snygg och feminin touch.

Chambray button down skjorta och svarta shorts med fransar

Chambray button up skjorta svarta shorts med fransar
källa

Detta är en absolut ungdomlig och vacker outfit. Det ser enkelt ut vid första anblicken men är väldigt attraktivt och väldesignat. För att uppnå denna fantastiska look kan du bära en chambray-skjorta med svarta shorts med fransar. Lägg till en uppfriskande och feminin touch genom att bära vita öppna plattformsklackar.

Grön mockajacka med svarta jeansshorts med fransar

grön mockajacka svarta jeansshorts med fransar
källa

Låt oss nu titta på ett mycket unikt utseende som har en viss seghet och grovhet. För toppen, bär en vit västtopp med en grön mockafransad jacka. Kombinera den med svarta jeansshorts med fransar och ett brunt läderbälte. För en mer stilren look, komplettera denna outfit med svarta läderstövlar.

Svart tryckt t-shirt med shorts med bruna mockafransar

svart tryckt t-shirt bruna mockashorts med fransar
källa

Här är en avslappnad outfit med en touch av boho-stil. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en snygg t-shirt med svart tryck. Bär den med en väldigt unikt designad bruna mockashorts med fransar. Skorna är också väldigt speciella. Det är ankelstövlar i grå mocka med spetsiga tår.

Vit peplum volang topp med jeansshorts

vita jeansshorts med peplum volanger
källa

För dig som letar efter en ungdomlig och snygg outfit, här är en bra för dig, speciellt om du har några vackra ben att visa upp. Du kan uppnå denna outfit genom att helt enkelt para ihop en vit volang peplum ärmlös topp med fransade jeansshorts. Kombinera dessa plagg med nakna sandaler och en brun läderväska med fransar.

Leopardmönstrad västtopp och röda shorts med fransar

Leopardmönstrade westernshorts med röda fransar
källa

Här är en omvänd outfit för dig som är väldigt självsäker och äventyrlig. Det är något som är väldigt svårt att uppnå. För att uppnå denna look, bär en leopardmönstrad västtopp och knallröda shorts med fransar. Kombinera dem med grå mockaboots för att fullborda denna unika look.

Jeansshorts med svart-vitrandig skjorta

Jeansshorts svart och vit randig skjorta
källa

Ett bra och enkelt sätt att få dina ben att se längre ut är att bära en långärmad topp med minishorts. Som ett exempel kan du bära en svart och vit vertikal randig skjorta med svarta jeansshorts med fransar. Till skorna kan du bära ett par ankelstövlar i rosa läder för att sätta en feminin touch till den redan vackra outfiten.

Jeansshorts med fransar och rosa sidenaxelryckning

Jeansshorts med rosa fransar twitch
källa

Man behöver inte alltid ha bikini på sig för att träffas på stranden. Här är en blåsig strandoutfit som kan göra dig vacker och attraktiv i lika hög grad. Bär en vit t-shirt med en rosa axelryckning för toppen. Kombinera dem med jeansshorts med fransar och nakna sandaler för att fullborda den uppfriskande looken.

Blommig off the shoulder-blus med svarta minishorts

Blommig off the shoulder-blus, svarta minishorts
källa

För en rolig och diskret sexig look, här är en bra streetoutfit att överväga. Bär en blommig axelblus för toppen. Kombinera den med svarta minishorts med fransar. Bär ett par sandaler med silverband till skorna för att göra outfiten mer glänsande och attraktiv.

Ljusblå topp med fransar och matchande jeansshorts

Ljusblå topp med fransar och matchande jeansshorts
källa

Här är en väldigt behaglig helblå outfit. Toppen är en ljusblå fransad topp medan shortsen är jeansshorts med blå fransar. Kombinera dem med vita sneakers för att se avslappnade och enkla ut.

Bär med White Crochet Off The Shoulder Cropped Top

vit virkad axelbandslös topp
källa

För en rolig och diskret sexig sommarlook, kan du bära off shoulder vit virkning. Kombinera med denimshorts med fransar i blått. För att ge denna outfit en boho-känsla kan du bära bruna sandaler med klackar och en brun filthatt.

Minishorts med blommiga fransar och vit ärmlös grimstopp

Minishorts med blommiga fransar, vit ärmlös grimstopp
källa

Här är en väldigt uppfriskande och glad outfit. För att forma denna outfit kan du bära en vit grimstopp med blommiga minishorts med fransar. Kombinera dem med silversandaler och en himmelsblå läderhandväska för att göra outfiten mer iögonfallande.

Vita virkade shorts med fransar med en svart kortärmad crop top

vita virkade fransshorts svarta kortärmade crop top
källa

För en uppfriskande, sexig och damliknande look kan du bära en vit beskuren t-shirt med vita virkade shorts med fransar. Kombinera dem med nakna sandaler för en mycket drömsk look.

Jag hoppas att du tycker om outfitidéerna för fransshorts som jag delade med dig ovan. För dig som älskar att bära shorts är detta blogginlägg speciellt för dig. Prova bara dessa outfits och du kommer att njuta av styling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*