Home / Stil / Hur man bär golfbyxor shorts kjolar
Hur man bär golfbyxor shorts kjolar

Hur man bär golfbyxor shorts kjolar

Tack under åren för inverkan från Tiger Woods då. Golf har blivit en mycket populär sport för både män och kvinnor. Det är intressant att golfoutfiten har en mycket unik stil. Det är lämpligt för kvinnor att antingen klä sig som en typisk golfspelare eller klä sig mer avslappnat och som en tennisspelare. I det här blogginlägget vill jag presentera dig för både det klassiska och det trendiga sättet att bära golfbyxor, golfshorts och kjolar. Personligen är jag mer ett fan av den klassiska kombon pikétröja och golfbyxor eftersom jag gillar idén att klä mig som ett proffs när jag spelar en viss sport. Men det är bara jag. Alla dessa golfoutfitidéer ser fantastiska ut och låt oss prova dem nu.

Rutig golfbyxa med långärmad rosa pikétröja

rutiga golfbyxor rosa pikétröja
källa

Rutmönstret finns i många klassiska golfbyxdesigner. Denna outfit ger intrycket av att du verkligen är där för att faktiskt spela golf istället för att bara umgås. Kombinera helt enkelt de svartvita rutiga golfbyxorna med en långärmad rosa pikétröja. Denna outfit ser professionell ut och färgen rosa ger den en feminin touch.

Svarta golfshorts med rosa pikétröja

svarta prickiga golfshorts pikétröja rosa
källa

För en sportigare outfit kan du bära de svarta golfshortsen med små vita prickar och en rosa pikétröja. En intressant sak med golfshorts är att de flesta ser bättre ut med ett bälte.

Blårutiga golfbyxor med svart pikétröja

blå rutiga golfbyxor svart pikétröja
källa

Detta är en annan golfdräkt som använder de rutiga golfbyxorna. Däremot är de blå rutiga byxorna mycket ljusare och mer färgglada. Balansera det bara med en anständig långärmad pikétröja. Det vita bältet är grädden på moset.

Khaki golfbyxa med svart pikétröja

Khaki golfbyxa med svart pikétröja
källa

Detta är en mycket klassisk golfoutfit som är typ av unisex. Outfiten består av korta khaki golfbyxor, en svart pikétröja och svartvita golfskor. Det är en sådan ikon att spela golf.

Blå tröja med ljusblå golfbyxor

ljusblå golfbyxor vit tröja baseballkeps
källa

Denna outfit är en bra demonstration av hur man ser ut som en professionell golfspelare samtidigt som den ser elegant ut. Bär en ljusblå diamanttröja. Kombinera tröjan med en matchande baseballkeps och vita golfbyxor. Jag tycker att den här outfiten svarar perfekt på frågan: ”Kan jag se bra ut när jag spelar golf?”

Vit västtopp med khaki golfshorts

vita khaki golfshorts med väst topp
källa

En mycket varm dag kan du byta ut den professionella pikétröjan mot något som får dig att känna dig lite svalare. Här är en bekvämare outfit för sommaren. Bär bara en vit västtopp med khaki golfshorts och vita sneakers. Att må bra är en av de viktigaste sakerna med träning, såvida du inte faktiskt tävlar.

Kort rutig skjorta med vita golfshorts

kort rutig skjorta vita golfshorts
källa

Även om pikétröjan är ikonen för de flesta guldkläder, ibland kan du vara mer kreativ och prova olika saker. Du kan till exempel prova att bära en beskuren och slimmad svart och vit rutig skjorta med vita golfshorts. När du gör svingen visar du bara lite hud i midjan där du kan se ganska sexig ut på golfbanan.

Svart pikétröja, vita golfshorts och rött visir

svart pikétröja och vita golfshorts
källa

För en minimal, avslappnad men ändå mycket respektfull golflook, använd en svart pikétröja med vita golfshorts. Bär ett vitt eller rött visir med denna outfit för att se sportigare ut eller för att skydda dina ögon en solig dag.

Slimmad grå tröja med svart golfkjol

svart golfkjol slim fit grå tröja
källa

Vid kallare väder är det perfekt att bära en slimmad sporttröja. Denna underbara golfoutfit består av en grå tröja, saknad golfkjol och solida vita golfskor. Och ett svart visir skulle passa perfekt till outfiten.

Babyblå tröja med vit skort

Babyblå tröja vit skort outfit
källa

Här är en annan outfit som har en slim fit tröja. I det här fallet är det en babyblå sporttröja över en vit pikétröja. Bär den med en vit skort och en vit golfkeps för en uppfriskande look.

Ärmlös skjorta och rutig kjol med hög midja

ärmlös skjorta, rutig golfkjol med hög midja
källa

Jag var tveksam till att plocka upp den här modellen eftersom outfiten är lite ovänlig. Men jag tror att om du bara umgås med dina nära vänner så ser det bra ut och visar sig vara bra. För en avslappnad och rolig look, använd en ärmlös skjorta med en rutig kjol med hög midja.

Svart och vit pikétröja med svarta golfbyxor

Golfbyxor i svart och vit pikétröja
källa

Jag älskar speciellt den här outfitidén eftersom den ser professionell ut samtidigt som den framhäver en golfspelares skönhet. Klädseln är väldigt enkel. De har bara på sig en svartvit pikétröja och svarta golfbyxor. Delarna av detaljerna är den vita golfkepsen, vitt bälte och vita golfskor.

Svart tröja, svart kjol & leggings

Black Rock Windbreaker Rock Leggings
källa

Denna outfit är en av dem som lätt kan misstas för en tennisoutfit. Men det är inget fel med det. Kläderna för de två sporterna kan se väldigt lika ut nu för tiden. Bär en svart slim-fit sweatshirt med en svart kjol och leggings för vinter- och höstens golflooks.

Svart jacka med dragkedja och vit kjol

svart sportjacka med dragkedja, vit kjol
källa

För att klä dig mer sportigt kan du helt enkelt kombinera en svart sportjacka med zip-up med vit kjol och vitt visir.

Röd pikétröja med mörkblå golfshorts

röd pikétröja marinblå golfshorts vita ärmar
källa

En mindre vanlig färg på golfbanan är röd, den passar även bra på en pikétröja. Kombinera den bara med mörkblå golfshorts för en professionell golfare-look.

Det finns några av mina favoritidéer för golfkläder. Jag hoppas att du gillar listan. Nästa gång du spelar golf, var kreativ och vacker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*