Home / Stil / Hur man bär grå leggings
Hur man bär grå leggings

Hur man bär grå leggings

För den som gillar att bära leggings kan man säkert säga att de flesta av er bär de svarta leggings istället för leggings i andra färger för det mesta. Idag vill jag uppmuntra dig att prova de grå leggings, som kommer att få dig att se mer bekväm och uppfriskande ut. För att visa dig hur man stylar den har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för grå leggings som jag har samlat på mig. Låt mig nu visa dig denna fantastiska lista för din referens.

Chambray skjorta med grå slitna leggings


källa

För att börja med den här listan med underbara outfitidéer, ska jag visa dig en avslappnad och pojkaktig look som kommer att överraska dig lite. För att uppnå denna outfit kan du bära en ljusblå chambray button down skjorta och en vit t-shirt. Kombinera dem med grå leggings. Till skorna kan du bära ett par vita sneakers för att fullända outfiten med stil.

Vit djup V-ringad blus med grå leggings och vita sneakers

vit djup V-ringad blus med grå leggings och vita sneakers
källa

Detta är en lågmäld sexig outfit för en kompisträff. För att forma den här looken kan du bära en vit linneformad blus med en djup V-ringning över. Kombinera med grå leggings för att se extra lång och smal ut. För skor, bär ett par vita sneakers för att se ungdomlig och ren ut.

Svart luvtröja med ljusgrå leggings och vita sneakers

svart hoodie med ljusgrå leggings och vita sneakers
källa

Detta är en mycket ungdomlig och avslappnad outfit som är perfekt för tillfälliga häng. Till toppen kan du helt enkelt bära en svart luvtröja med avslappnad passform. Kombinera den med grå leggings. Du vill att hoodien ska vara lite överdimensionerad så att leggings ser bättre ut. Bär vita löparskor med skorna för en sportig touch.

Blå jeansjacka med ljusgrå leggings och löparskor

blå jeansjacka med ljusgrå leggings och löparskor
källa

För att uppnå denna fantastiska pojkaktiga look här är vad du vill göra. Ovan kan du bära en grå t-shirt med en lätt överdimensionerad ljusblå jeansjacka. Kombinera dem med grå leggings. Bär ett par vita sneakers för skorna för att göra outfiten ren och uppfriskande.

Grå cropped hoodie i kombination med matchande leggings och hög midjade klackar

grå cropped hoodie med matchande leggings och hög midjade klackar
källa

Detta är en superenkel och lågmäld sexig streetoutfit som verkligen kommer att få dig att sticka ut från mängden. Till toppen kan du bära en grå slimmad huvtröja. Kombinera den med ljusgrå leggings. Här kommer den speciella delen. Istället för vita sneakers, använd ett par svarta klackar för lite kontrast.

Svart skinnjacka med vit tunika t-shirt och leggings

svart skinnjacka med vit tunika t-shirt och leggings
källa

Det här är en snygg och ungdomlig streetoutfit för avslappnade häng. Bär en vit grafisk t-shirt med tunika med svart slim fit och cropped skinnjacka som topp. Kombinera dem med grå leggings. Bär ett par svarta och vita sneakers för skorna för att fullända den coola looken.

Chunky tunikastickad tröjakofta med långlinjevit skjorta

Chunky tunikastickad tröjakofta med långlinjevit skjorta
källa

Detta är en mycket elegant outfit som använder några snygga överläggsknep. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit skjorta med lång knapp och en grå kabelstickad kofta. Para ihop dem med en grå sidendamask. För skor, bär ett par vita sneakers för att se ren och ungdomlig ut.

Longline svart ullkappa som bärs med en röd rosa ribbad tröja och gråa leggings

svart ullkappa med röd ribbad tröja och grå leggings
källa

Det här är en ganska mysig outfit som är perfekt att ha på vintern för att inte se skrymmande ut. På toppen kan du bära en mörkrosa turtleneck med en ribbad slim fit och en lång svart ullkappa. Kombinera dem med grå leggings. För skorna, bär ett par leopardmönstrade spetsiga klackar för att komplettera outfiten.

Svart tunikatröja med grå leggings och knähöga läderstövlar

svart tunikatröja med grå leggings och knähöga läderstövlar
källa

Här är vad du bör göra för att uppnå den minimala svarta och gråa looken. Bär en svart slim fit tunikatröja med en stickad tröja. Kombinera den med grå leggings. Till skorna kan du bära ett par knähöga kängor i svart läder. En handväska i svart läder är en bra kombination för att avsluta din outfit.

Vit crop top med svart skinnjacka och grå leggings

vit crop top med svart skinnjacka och grå leggings
källa

För att uppnå denna diskreta sexiga och lite sportiga outfit kan du bära en vit bodycon-top med en svart bikerjacka i läder över för att visa lite hud i midjan. Kombinera dem med grå leggings och ett par rosa low-top sneakers för att se snygga och snygga ut på samma gång.

Kort hoodie med grå leggings och svartvita sneakers

Kort hoodie med grå leggings och svartvita sneakers
källa

Detta är en annan anständig sexig outfit som kan bäras vardagligt. Till toppen kan du bära en vit bodycon crop top med en grå bodycon cropped hoodie. Kombinera dem med grå leggings. För skorna, använd bara ett par vita låga löparskor för att se sportig och attraktiv ut.

Svart kavaj med grå t-shirt och stickad halsduk

svart kavaj med grå t-shirt och stickad halsduk
källa

För att skapa denna eleganta och stilrena look, här är en business casual outfit som du kan prova. Bär en grå t-shirt med en grå stickad halsduk och en svart slim-fit kavaj. Kombinera dem med grå leggings. Till skorna kan du bära ett par ankelstövlar i brunt läder för att fullända outfiten med stil.

Grå one shoulder cape-tröja, vit linne och sneakers

grå en-axel-captröja, vit linne och sneakers
källa

För dig som vill se diskret sexig ut utan att visa mycket hud, här är en outfit för dig. Bär ett vitt linne med scoop-neck till toppen och en grå oversized cape-tröja hängd över ena axeln så att du kan visa upp lite av dina nyckelben. Kombinera dem med grå leggings och vita sneakers.

Här är de gråa leggingsidéerna som hjälper dig att se mysig och attraktiv ut. Prova dem och du kommer att uppskatta hur lätt det är att ta av dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*