Home / Stil / Hur man bär gråa lårstövlar
Hur man bär gråa lårstövlar

Hur man bär gråa lårstövlar

Det finns två sätt som människor känner och pratar om knä-knä-kängor.
Först hatar de dem och svär att de aldrig kommer att bära dem. Ha, det rimmar till och med!
För det andra är du helt kär i detta fantastiska plagg och försöker klä upp det med varje klädesplagg för varje situation.
Faktum är att de är väldigt populära nuförtiden och varje äkta modetjej har minst ett par i sin garderob.
I den här stilguiden visar jag dig de bästa sätten att bära och blanda gråa lårhöga stövlar så att du alltid ser utklädd för att döda.

Vita + grå lårstövlar

Grå är en färg som är lätt att blanda och matcha. Om du frågar min åsikt så älskar jag att sätta ihop grått och vitt i en outfitkombo. Oavsett om tröja, byxa eller klänning. Jag tycker att det här är en jäkla klassisk tvåfärgskombo. Det står för enkelhet. Och du kommer alltid att göra ett bra val genom att välja dessa två färger att bära.

Outfit 1: vita jeans

Du kan säkert bära den här kombinationen för en avslappnad dag på stan medan du umgås med dina vänner. Den är perfekt för kyliga dagar eftersom den grå tröjan håller dig varm hela dagen.
Vita smala jeans kanske inte är lika typiska för regniga eller kalla dagar, men att bära dem med stövlar över knäet gör att det ser bra ut. Det gör din outfit mer bekväm men samtidigt ser du väldigt chic ut. Du kan lägga till en fedora eller en tjock halsduk till denna outfit och ta en varm choklad med dina vänner eller pojkvän.
Lårhöga stövlar vita jeans
källa
lår höga stövlar
källa

Outfit 2: vit klänning

Ett par bra grå over-the-knee boots kan användas i kombination med en vit klänning för olika effekter. Till exempel kan du bära dem med en avslappnad vit klänning på en lat dag, eller med en flytande, mer dressad klänning för några formella kvällsevenemang. Jag föreslår att du inte ger för många detaljer. Minimala smycken och en svart väska med kappa eller jacka gör dig redo för utomhusbruk på nolltid.
vit klänning grå stövlar
källa
vit klänning grå stövlar
källa

Svarta + grå stövlar

Du känner säkert redan till den tumregel som gäller här – svart och marinblått går inte bra ihop. Tja, den regeln gäller inte för denna kombination: grått och svart. Jag har förberett två outfits där du kan se hur man kombinerar jeans och klänning i den här färgen med grå över knäbootsen.

Outfit 1: svarta jeans

Franska tjejer säger att för dem är svarta jeans en viktig del av tyget i deras garderob. Jag måste erkänna att jag håller helt med dem. Svarta jeans ger dig en stilig men ändå okomplicerad look och kan även enkelt kombineras. Oavsett om du bär svarta skinnbyxor eller klassiska jeans kommer du att bli uppmärksammad och uppmärksammad som en smart modetjej.
svarta byxor grå stövlar
källa
svarta jeans grå lårstövlar
källa

Outfit 2: svart klänning

Att para ihop en vacker svart bomulls- eller sidenklänning med stövlar över knäet har aldrig varit enklare. Utan massiva smycken och andra detaljer kommer du att se ren och mysig ut. Lägg bara till en liten påse och du kommer att se fantastisk ut utan ansträngning. Prova den här polotröjan eller den här klassiska klänningen i A-linje som på bilderna nedan.
svart klänning grå lårstövlar
källa
svart klänning grå lårstövlar
källa

Grå + Grå Overknee Boots

Göra en outfit i bara en färg? Varför inte! Vissa skulle säga att du inte ska blanda och matcha kläder som har samma färg som dina skor. Tja, den här gången tror jag att vi kan göra ett undantag.

Outfit 1: grå tröja

Det är alltid en bra idé att bära en ljusgrå tröja och jeans. Att kombinera det med färgen på dina skor ger dig en monokromatisk look utan så många detaljer. Bra val för alla tillfällen.
grått på grå overknee boots
källa

Outfit 2: grått på grått

Jag hittade några helt gråa utseenden. Jag är säker på att du kommer att älska dem. För att fullända denna outfit behöver du en grå klänning eller en lång tröja som klänning och gråa stövlar! Så enkelt, ja! Det ser så elegant och elegant ut på samma gång. Prova några av kläderna på bilderna nedan.
grått på grå overknee boots
källa
grå klänning grå lårstövlar
källa

Jeans + grå overknee boots

När jag säger jeans menar jag definitivt blåjeans. Du är mitt favoritplagg. Jag kan bära dem dag och natt utan problem med outfitkombinationen. Jag gillar verkligen hur de ser ut tillsammans med grått. Speciellt med grå overknee boots.

Outfit 1: tröja och blå jeans

Jag måste erkänna att det här är en ganska vanlig outfit, men man kan ha den på både formella och mindre formella evenemang. Prova den med en hatt och en större väska (som första bilden) eller koppla ihop den med en vit skjorta med en marinblå oversized tröja.
Denimgrå över knästövlarna
källa
gråa jeansstövlar
källa

Outfit 2: jeansklänning

Denimklänning är något jag alltid har velat ha i min garderob men om jag ska vara ärlig hittade jag aldrig den rätta. Det var därför jag sökte efter den här outfiten för att visa dig hur cool du kan se ut. Denim och grått passar perfekt ihop!
Denimklänningen med knäppning kompletteras med ett stort svart bälte och en klassisk kanalväska. Stövlar med klack i grå ton ger den här outfiten en fin touch.
Denim klänning grå overknee boots
källa

Outfit 3: jeansklänning overall

Overaller kommer att ge dig den där 90-talslooken, men tillsammans med grå stövlar över knäet förvandlar den här outfiten till en modern och ren. Prova en overall med en vit skjorta och en beige tröja, precis som på bilden. Du kommer att bli ihågkommen var du än klär dig så här!
Jeans overall klänning grå stövlar
källa

Om du är medlem i den första gruppen som jag nämnde i början av artikeln, hoppas jag verkligen att du kan ändra dig genom att dela med dig av alla dessa outfitidéer.
Fångade någon av kläderna din uppmärksamhet?
Om du behöver mer inspiration, kolla in dessa outfitidéer för knät.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*