Home / Stil / Hur man bär grön pikétröja
Hur man bär grön pikétröja

Hur man bär grön pikétröja

För dig som gillar att vara ledig är det en mycket bra idé att bära en pikétröja. Vill du också se mer uppfriskande ut är den gröna pikétröjan något för dig. Det är något som är väldigt lätt att styla och dra av. En så enkel outfit som att para ihop en grön pikétröja med jeans eller chinos kommer åtminstone få dig att se anständig ut. För att upptäcka fler sätt att se ännu bättre ut, har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för gröna pikétröjor för dig. Låt oss nu dyka in.

Mintgrön pikétröja med vita slim fit chinos


källa

Som du kanske har förväntat dig är det här en lista med väldigt minimala och eleganta outfitidéer. För att börja den här listan ska jag överraska dig lite. Istället för att visa dig en typisk grön pikétröja, här är en grön mini pikétröja som ser unik och uppfriskande ut. Du kan enkelt para ihop den med vita slino chinos och vita sandaler för att fullända outfiten.

Mörkgrön pikétröja i slim fit med vita chinos

mörkgrön pikétröja med smal passform med vita chinos
källa

Låt oss nu titta på en mer typisk grön pikétröja. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en mörkgrön pikétröja med smal passform. Kombinera den med vita slino chinos och ett brunt läderbälte. Till skorna kan du bära ett par svarta läder loafers för att se stilrena och lite unisex ut.

Grön och vitrandig pikétröja med mörkblå skinny jeans

grön- och vitrandig pikétröja med mörkblå skinny-jeans
källa

Låt oss titta på en outfit med en randig pikétröja. Som topp kan du bära en mörkgrön och vit horisontellt randig pikétröja med svart krage. Kombinera den med mörkblå skinny jeans. Bär ett par korta stövlar i svart mocka och en blå jeansclutch för att se snygg ut.

Mintgrön pikéklänning med vit krage

Mintgrön pikéklänning med vit krage
källa

Inte bara det att pikétröjan får dig att se bra ut. En variant som pikétröjan gör också att du ser väldigt attraktiv ut. För att forma denna ungdomliga och damlika outfit kan du bära en mintgrön pikétröja med vit krage. Kombinera den med vita sneakers för att se uppfriskande och ungdomlig ut.

Grön, långärmad, slimmad pikétröja med mörkblå jeans

grön, långärmad, slimmad pikétröja med mörkblå jeans
källa

För att skapa denna enkla och avslappnade outfit som du kan bära både som en business casual outfit och som en street outfit, kan du bära en grön långärmad pikétröja över den. Kombinera den med mörkblå slim fit jeans. Till skorna kan du bära ett par ankelstövlar i svart läder för att sätta stil till outfiten.

Grön pikétröja utan krage med vita jeans och baseballkeps

grön pikétröja utan krage med vita jeans och baseballkeps
källa

På tal om att se ungdomlig ut, du kan vanligtvis göra det med en basebollkeps. I det här fallet är en svart grafisk basebollkeps ihopkopplad med en unikt designad grön, kraglös smal pikétröja. Bär dem med vita skinny jeans och vita sneakers för att komplettera din outfit.

Slim fit pikétröja med ljusblå boyfriend-jeans

Slim fit pikétröja med ljusblå boyfriend-jeans
källa

Om du letar efter en outfit för tillfälliga sammankomster är det utan tvekan en bra idé att bära boyfriend-jeans. Du kan till exempel helt enkelt bära en grön pikétröja med smal passform med ljusblå kraftigt slitna boyfriend-jeans för att se stilig och ungdomlig ut. Bär vita sneakers för att komplettera outfiten på ett uppfriskande sätt.

Mörkgrön pikétröja i slim fit med svarta chinos och en avslappnad passform

Mörkgrön smal passform pikétröja tillsammans med svarta chinos i en avslappnad passform
källa

För att forma denna lite mogna och seriösa outfit kan du bära en mörkgrön slim fit pikétröja över den. Bär den med svarta chinos med smal passform för att se smal och elegant ut. Till skorna kan du bära ett par svarta loafers i mocka för att få dig att se stilig och helt enkelt unisex ut.

Ljusgrön pikétröja med skinny jeans i elfenben

Ljusgrön pikétröja med skinny jeans i elfenben
källa

För att forma denna uppfriskande och vackra look, kan du bära en ljusgrön slim fit pikétröja över den. Kombinera den med skinny jeans i elfenben och ett brunt läderbälte för att se både snygg och uppfriskande ut. För skor är det perfekt att bära ett par vita sneakers för att hålla det enkelt och rent.

Grön slim fit topp med mörkblå skinny jeans

grön slim fit topp med mörkblå skinny jeans
källa

För dig som är smal eller till och med för smal är pikétröjan en snygg produkt som kan hjälpa dig att se mer naturlig ut och inte så underviktig. Du kan till exempel bära en grön pikétröja med mörkblå skinny jeans. Kombinera dem med ankelboots i svart mocka för att uppgradera utseendet.

Ljusgrön ärmlös pikétröja med svarta flytande shorts

Ljusgrön ärmlös pikétröja med svarta flytande shorts
källa

För att se luftig, uppfriskande och unik ut, här är en minimalistisk men väldigt kreativt designad outfit som du kanske vill prova. Bär en mycket speciell ljusgrön ärmlös pikétröja för toppen. Kombinera den med svarta flytande shorts. Till skorna kan du helt enkelt bära ett par svarta glidsandaler för att se uppfriskande och ren ut.

Grafisk pikétröja med vita slim fit jeans

grafisk pikétröja med vita slim fit jeans
källa

Här är en outfit som får dig att se avslappnad och chic ut på samma gång. Bär en grön, smal passande grafisk pikétröja till toppen. Kombinera den med vita slim fit jeans. Till skorna kan du bära ett par svarta sandaler för att se chic och elegant ut.

Grön pikétröja med vita slimmade chinos

grön pikétröja med vita chinos
källa

För att uppnå denna minimala och uppfriskande look kan du bära en ljusgrön pikétröja över den. Stoppa in din topp i vita smala chinos. Lägg till ett brunt läderbälte till mixen för att se elegant och sofistikerad ut. Avsluta med ett par svarta sandaler för att fullända outfiten med stil.

Jag hoppas att du gillade idéerna med gröna pikétröjor som jag just delade med dig. Det här är några väldigt uppfriskande och snygga outfits som är väldigt lätta att ta av sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*