Home / Stil / Hur man bär gul kappa
Hur man bär gul kappa

Hur man bär gul kappa

När vädret blir lite kallare på hösten eller vintern är en ull- eller trenchcoat ett bra alternativ som hjälper dig att se bra ut och hålla dig varm. Medan färger som svart och kamel är några mycket populära alternativ för att få dig att se mer elegant ut, är att bära en gul kappa ett mycket vackert och intressant val om du vill se mer glad och energisk ut. För att bättre visa dig hur du stylar den här vackra artikeln har jag samlat några väldigt vackra outfitidéer för gul kappa åt dig. Låt oss nu hoppa direkt in i den coola listan.

Gul trenchcoat med blå- och vitrandig skjorta


källa

För att få den här sällsynta och intressanta listan med glada affärsidéer till lediga outfits från marken, ska jag visa dig en mer jordnära för att värma dig. Bär en ljusblå och vit vertikal randig skjorta och en lång rad gul trenchcoat till toppen. Kombinera dem med blåknutna och trasiga jeans. Lägg till ett par stövlar i kamelmocka för att göra utseendet lite tufft.

Gul oversized kavajjacka med svart polotröja

gul oversized kavajkappa med svart polotröja
källa

För dig som vill se smartare och mer professionell ut, överväg att välja en gul kappa som är väldigt lik en kavaj som den här lite överdimensionerade gula kappan här. För resten av looken kan du bära en svart polokrage och svarta läderleggings. Kombinera denna coola look med svarta mocka loafers.

Gul maxiullkappa med svarta croppade och trasiga jeans

gul maxi-ullkappa med svarta croppade och trasiga jeans
källa

För att se lite pojkaktig ut kan du enkelt lägga till några sönderrivna föremål till mixen. Du kan till exempel bära svarta slitna och beskurna slim fit-jeans med en grå och svart vidrandig tröja som kärnan i outfiten. Lägg till en gul lång ullkappa och svarta läderklackar för att se unik och stilig ut.

Svart filthatt med senapstrench longlinerock och skiftklänning

svart filthatt med senapstrench longlinerock och skiftklänning
källa

Om att bära ljusgult inte passar din karaktär, ge inte upp ännu och prova en lång linnesenapsgul ullkappa istället. Kombinera den med en svart fedora och en svart knälång skiftklänning för att se konstnärlig ut. Bär svarta leggings med svarta läderstövlar för att dra ihop denna outfit.

Gul lång ullkappa med vit tröja och jeans med muddar

gul lång ullkappa med vit tröja och jeans med muddar
källa

Här är en mycket mysigare outfit som hjälper dig att se anständigt attraktiv och lättillgänglig ut. Till toppen kan du bära en vit stickad tröja med en gul longline-rock. Kombinera dem med smala jeans med en blå skyskrapa manschett. Komplettera din outfit med svarta stövlar i matt läder.

Klargul dubbelknäppt kostym med en svart-vit randig t-shirt

ljusgul dubbelknäppt kostym med svart-vitrandig t-shirt
källa

För att få en smal och lång look kan du helt enkelt bära en crop top eller till och med en crop top med höga jeans för att få dina ben att se proportionellt långa ut. För att styla den här outfiten, bär en svart och vit randig beskuren t-shirt med höga skinny jeans. Klä dig i en gul oversized kappa och ett par leopardklackar för att se edgy och sofistikerad ut.

Ljusgul lång ullkappa med svart knälång skiftklänning

ljusgul lång ullkappa med svart knälång fodralklänning
källa

Detta är en mycket intressant outfit som använder ett par färgglada skor för att fånga din uppmärksamhet. För att forma just den här outfiten kan du bära en svart knälång tankskiftklänning och varva den med en ljusgul longline ullrock. Bär ett par regnbågsfärgade klackar för att fullborda denna superroliga look.

Maxi slim fit citronullkappa med svarta cropped jeans och stövlar

Maxi slim fit citronullkappa med svarta cropped jeans och stövlar
källa

Detta är en väldigt snygg och luftig outfit som kan få dig att se chic ut och till och med kraftfull på jobbet. För att uppnå denna look kan du bära en blus med marinblå och vit tryck med svarta slim fit-jeans och en maxigul ullkappa. Bär ett par ankelstövlar i svart läder för extra stil.

Fleecejacka med långa jeans med hög midja

Fleecejacka med långa jeans med hög midja
källa

Här är vad du kan göra för att styla denna relativt avslappnade och ungdomliga look. En svart tröja med hög hals och boyfriendjeans med blå muddar är i fokus för din outfit. Kombinera dessa plagg med en lång kappa av gul fleece och ljusrosa klackar för en snygg finish.

Gul jacka med en rodnad rosa kabelstickad minitröja

gul jacka med rodnad rosa kabelstickad minitröjaklänning
källa

Okej, du kan redan nu se det allmänna mönstret för hur man stylar den gula kappan. Låt oss nu lägga till en halsduk och se hur den kan förbättra ditt utseende ännu mer. För att uppnå just den här looken kan du bära en röd stickad tröjaklänning med svarta strumpor och ett par bruna stövlar i mocka. Lägg till en gul longlinerock för att lägga till en rolig twist till helhetslooken.

Longline ullkappa med skärp och svarta läderleggings

Lång ulllinnekappa med skärp och svarta läderleggings
källa

För att se mer elegant och konstnärlig ut, visa inte upp din blus eller tröja genom att knäppa upp din långa ullrock med ett gult bälte. Bär svarta läderbyxor och ett par spetsiga klackar i svart mocka för att se sofistikerad och stilig ut på samma gång.

Gul kappa med långt foder, fleecebälte och blå ankeljeans

Gul longliner-kappa med fleecebälte och skinny jeans med blå vrister
källa

Här är ytterligare en lång kappa med gult bälte. Men den här gången är den gjord av fleece, vilket gör din look mer unik. Kombinera den med en ljusblå chambray-skjorta med knappar och blå slitna jeans i slim fit. En mörkgrön handväska i läder och ett par leopardklackar i mocka är ett snyggt tillskott till din look.

Blekgul kappa med svart sidenpeplum topp

ljusgul kappa med svart sidenpeplum topp
källa

För att forma denna unika och attraktiva affärsdräkt kan du bära en svart silkespeplumtopp med mörkblå skinny jeans. Lägg till ett lager genom att drapera en citrongul ullkappa över dina axlar. Komplettera din outfit med ankelboots i svart mocka för en snygg finish.

Här är idéerna med gula kappor som får dig att se glad och passionerad ut. Prova dem och se om de kan få fram den uppfriskande och glada sidan av din karaktär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*