Home / Stil / Hur man bär gula byxor
Hur man bär gula byxor

Hur man bär gula byxor

Idag ska jag prata om hur man stylar de gula byxorna, vilket får dig att se chic och glad ut på samma gång. Det stämmer nog att färgen gul är en relativt svår färg att styla. Men när du kombinerar det med några enkla bitar är det verkligen inte så utmanande. Faktum är att ett av de bästa sätten att bära en svår färg är att använda en referens. Och för att göra det enklare för dig har jag samlat ihop några av de bästa gula byxidéerna åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart kavaj med grå t-shirt och gula byxor


källa

För att börja med den här listan med iögonfallande och roliga outfitidéer kommer jag att visa dig en avslappnad affärslook som kan få dig att se väldigt chic och smal ut. För att uppnå denna look kan du bära en svart kavaj med en grå t-shirt. Kombinera dem med gula smala korta byxor. Bär ett par svarta balettkläder för skorna för att fullborda looken.

Ljusblå button down skjorta och gula slim fit byxor

ljusblå skjorta med knappar och gula smala byxor
källa

För att uppnå den där uppfriskande och attraktiva affärsmässiga looken kan du börja med den ljusblå slim fit-skjortan ovan. Kombinera den med gula byxor med smal passform och ett senapsgult slimmad bälte. Bär ett par himmelsblåa klackar för att få skorna att se unika och uppfriskande ut på samma gång.

Vit hög låg blus med senapsgula byxor

vit hög låg blus med senapsgula byxor
källa

Detta är en väldigt kreativt designad outfit som låter dig sticka ut från mängden på ett naturligt sätt. För att uppnå denna look kan du bära en vit blus med hög midja. Kombinera den med senapsgula slim fit byxor. För skorna, bär ett par ljusrosa ankelband med öppen tå för att komplettera outfiten.

Svart kavaj med statementkedja och gula chinos med raka ben

svart kavaj med statementkedja och gula chinos med raka ben
källa

För att uppnå denna lite aggressiva och kraftfulla affärsoutfit kan du bära en svart slip-fit ​​tröja med en smal halsringning, en svart kavaj och ett statement silverhalsband. Kombinera dem med gula byxor med raka ben. Bär ett par svarta läderskor med klack för att fullborda den coola looken.

Gul grafisk t-shirt med byxor med muddar och ett rutigt band framtill

gul grafisk t-shirt med rutiga byxor med muddar fram
källa

För att forma denna snygga och lite pojkiga outfit kan du bära en citrongul grafisk slim fit t-shirt över den. Kombinera den med gula och senapslösa byxor med manschetter för att se lekfull och attraktiv ut. Till skorna kan du bära ett par genomskinliga höga klackar för att se snygg och unik ut.

Svart V-ringad t-shirt, floppy hatt och gula shorts

svart v-ringad t-shirt, floppy hatt och gula shorts
källa

För att se konstnärlig och kreativ ut, här är en outfit du vill prova. För att uppnå denna look, koppla ihop en svart t-shirt med v-ringning med en svart floppy hatt. Kombinera dem med citrongula slim fit byxor. Bär ett par svarta balettkläder för dina skor för att fullända din look.

Grå t-shirt med gula drainpipe-shorts

grå t-shirt med gula slim fit byxor
källa

Det här är en ganska ren och stilig business-casual outfit som kan få dig att se ganska smart och professionell ut. För att uppnå denna look kan du bära en grå t-shirt med citrongula skinny byxor. Bär ett par silverplattor till skorna. Lägg till en svart halmpåse till mixen för att se unik och cool ut.

Senapscrop top med matchande joggingbyxor

Senapscrop top med matchande joggingbyxor
källa

Detta är en fantastisk senapsgul outfit som kommer att göra dig till centrum för uppmärksamheten på ett cocktailparty. För att skulptera denna look, bär en senapsgul beskuren väst med ett spaghettiband. Knyt en gul kofta runt halsen. Kombinera dem med matchande gula joggingbyxor. Kombinera dem med ett par ljusrosa läderkläder för en damliknande touch.

Grå kavaj med gula byxor med raka ben

grå kavaj med byxor med manschetter med raka ben
källa

För att se chic och glad ut på jobbet, här är en outfit som du kanske vill prova. Att kombinera en vit t-shirt med en grå rutig kavaj i tweed för att komplettera denna outfit är den ultimata pikétröjan. Kombinera dem med smala byxor med senapsgula muddar. Till skorna kan du bära ett par spetsiga klackar i silver i metall för att fullända looken.

Grå longline kavaj med ribbad tröja och gula byxor

grå longline kavaj med ribbad tröja och gula byxor
källa

Det här är en snygg och mysig lagerdräkt. För att uppnå denna look kan du bära en smal grå longline ullkavaj över en grå ribbad tunikatröja. Kombinera dem med gula byxor med manschetter. Bär ett par ljusrosa klackar för att skorna ska fullända looken.

Senapsgula byxor med vida ben med matchande väst

senapsgula byxor med vida ben och matchande väst
källa

För att uppnå denna fantastiska helt gula look, kan du börja med senapsgul djup V-ringad väst. Kombinera med matchande gula vida byxor för en luftig och stilren look. För resten av outfiten kan du bära ett par gula klackar med öppen tå och en gul clutchväska för att fullända looken.

Svart kavaj med randig tröja och senapsgula slim fit byxor

svart kavaj med randig tröja och senapsgula slim fit byxor
källa

För att se chic och uppfriskande ut på jobbet, här är en outfit du kanske vill ha på dig. Till toppen kan du bära en svart kavaj över en svart-vit randig tröja. Kombinera dem med senapsgula slim-fit byxor. Bär ett par svarta högklackade läderskor med en svart läderclutch för att dra ihop outfiten på ett stilfullt sätt.

Vit kavaj med senapsgula byxor med raka ben och stråhatt

vit kavaj med senapsgula byxor med raka ben och stråhatt
källa

För att skapa denna unika cocktailpartyoutfit kan du bära ett vitt linne med en vit kavaj. Kombinera dem med gula byxor med raka ben och ljusrosa klackar med öppen tå. Lägg till en stråhatt till mixen för att se superunik ut.

Jag hoppas att du gillade idéerna med gula byxor som jag just visade dig i listan ovan. Prova dem och se om du gillar den lycka de kan ge dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*