Home / Stil / Hur man bär guldklänning med paljett
Hur man bär guldklänning med paljett

Hur man bär guldklänning med paljett

Om du letar efter en iögonfallande klänning att bära till ett cocktailparty, bal eller ett högtidligt evenemang, är en paljettklänning i guld ett perfekt val. För att bära en paljettklänning i guld är det viktigaste du måste ha ditt självförtroende. Du kanske kan gömma dig i hörnet med en platt svart klänning, men en paljettklänning i guld påkallar bara andras uppmärksamhet och tar dig inte bort från rampljuset. För att du ska känna dig mer bekväm när du stylar har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för klädsel med paljetter i guld. Låt oss titta på dem nu.

Ärmlös bodycon miniklänning i guld med paljetter


källa

Jag börjar listan med en relativt lågmäld outfit. Det här är en ärmlös miniklänning i guld med paljetter som är förvånansvärt söt. Du kan helt enkelt bära den med en guldclutch och två guldklackade sandaler för en naturlig guldoutfit.

Paljettskiftklänning med guld- och rosa chiffongärmar

Paljettskiftklänning med guld chiffongärmar
källa

Den här klänningen har en väldigt kreativ design som bara behöver uppmärksamhet. Det är en rosa klänning med semi-transparent chiffongärmar och bara en del av klänningen är täckt med gyllene paljetter. För att fullborda denna eleganta outfit kan du bära klänningen med rosa ankelband och klackar med öppen tå och en rosa clutchväska.

Långärmad rygglös miniklänning i guld med paljetter

Miniklänning med rygglös guldpaljett med långa ärmar
källa

För en sexig look kan du bära denna fantastiska rygglösa miniklänning i guld med paljetter. För en vacker och sexig klänning som denna kan du helt enkelt bära den med guldklackar med öppen tå och den fantastiska outfiten är komplett. En sådan outfit skulle med största sannolikhet göra dig till festens mittpunkt. Den skulle vara perfekt att bära speciellt när du är värd eller en viktig gäst.

Bodycon klänning med djup V-ringning och rosa och vitt paljettmönster

Djup V-ringad bodyconklänning i roséguld och vita paljetter
källa

Om du inte gillar den ljusa gyllene färgen kan du prova färgen roséguld, som också är en väldigt populär färg nu för tiden. Den här klänningen är en roséguld och vit bodycon-klänning med en djup V-ringning. Du kan behöva vara i bra form för att ta av dig denna då det är en supersexig klänning som kräver att du visar mycket hud. För att styla den här klänningen kan du helt enkelt bära ljusrosa sandaler med ankelremmar för att fullborda denna fantastiska look.

Miniklänning med paljetter med tryck i svart och guld

svart och guld tryckt paljett mini klänning alessandra ambrosio
källa

Guld och svart är en vacker och djup färgkombination. Det blir en väldigt fin outfit. Som ett exempel kan du bära en miniklänning i guld med paljetter med svart blommönster. Kombinera klänningen med sandaler med nakna klackar för att fullborda denna unika och stilfulla look.

Guld långärmad paljettklänning

Guld långärmad paljettklänning
källa

En omlottklänning är vanligtvis ganska lätt att bära då den inte är lika slimmad som vissa av de andra klänningarna. Trots att den är en relativt löst sittande klänning ser den bara sexig ut utan att behöva visa en massa hud. Du kan till exempel bära en guldfärgad långärmad omlottklänning med en svart clutchväska och nude klackar med ankelband för en sexig och chic look.

Svart och guld paljett långärmad skiftklänning

Svart och guld långärmad paljettskifteklänning
källa

Här är ytterligare en paljettklänning i svart och guld. Det är en långärmad skiftklänning med ett väldigt kreativt svart och guldmönster. Den här klänningen har mer svart än guld och gör att outfiten ser starkare ut. Komplettera denna outfit med guldklackar med öppen tå för en fantastisk look. Denna högpresterande outfit är särskilt lämplig för chefer och chefer som vill bära den på formella företagsevent som en årlig middag.

Maxiklänning i guld med axelband och V-ringning

Maxiklänning i guld med rynkad midja och V-ringning
källa

Medan en guldklänning vanligtvis ser lite kraftfull och aggressiv ut, är just den här klänningen designad för att vara så feminin och skör. Du kan bära den här maxiklänningen med V-ringad guld med rynkad midja och guldklackar för att uppnå den där underbara men ändå lättillgängliga looken.

Långärmad bodycon-klänning i guld med paljetter och rosa klackar

långärmad paljettklänning i guld med bodycon rosa klackar
källa

Här är en minimalistisk och naturlig outfit som passar dig som vill bära guld men inte vill stå i centrum för festen eller eventet. Du kanske vill överväga detta om det är första gången du bär guld. Bär bara en långärmad miniklänning i guld med paljetter med rosa klackar och du skulle se bedårande ut.

Djup V-ringad guldklänning med svart clutchväska

djupt guld V-ringad klänning, svart clutch
källa

Denna vackra och sexiga djupa V-ringade klänning visades upp lite tidigare. Jag vill bara placera denna outfitidé här för att visa dig att en guldklänning och en svart clutch passar perfekt ihop. Om du inte är säker på vad du ska ha på dig med en guldklänning kan du spela det säkert genom att bära ljusrosa klackar med öppen tå och en svart clutchväska.

Lång aftonklänning i roséguld med paljetter

Lång aftonklänning i roséguld med paljetter
källa

Om du letar efter en högtidsklänning är en lång högtidsklänning i roséguld med paljetter ett bra alternativ till de typiska svarta och röda. Den här klänningen har ett smalt, passande snitt från toppen till knäområdet och låter dig visa upp dina kurvor. Det är en sexig och elegant outfit som hjälper dig att sticka ut från mängden vid ett formellt evenemang.

Maxiklänning med paljett utan rygg i guld

Maxiklänning med paljett utan rygg i guld
källa

Här är en annan klänning som får dig att glänsa vid ett formellt evenemang och den här är ännu sexigare än den förra. Denna bodycon maxiklänning i guld har en underbar rygglös skärning. Kombinera helt enkelt klänningen med ett par guldklackar med öppen tå och du kommer sannolikt att bli centrum för uppmärksamheten vid evenemanget.

Guld omlott miniklänning med svart handväska

Guld omlott miniklänning Svart clutchväska
källa

Det här är en intressant miniklänning i guldförpackning. Du kan bära den med en svart handväska och ljusrosa skor med öppen tå. Det breda guldarmbandet tillför mycket stil till outfiten.

Guld tribal tryckt passform och flare klänning

guld tribal tryckt passform och flare klänning
källa

Det är sällsynt att ett stammönster dyker upp på en guldklänning och resultatet är förvånansvärt vackert. Ett kreativt sätt att styla den här guld- och svarta klänningen är att bära den med ett par guld- och vita klackar.

Guldveckad miniklänning med paljetter och vit kavaj

Guld paljettveckad miniklänning Vit kavaj
källa

Här är en outfitidé som kan ge dig en bra uppfattning om vilken jacka du ska ha med en guldklänning. Först och främst är guldklänningen i denna outfit en söt veckad miniklänning med ett skärp. Bär den med en vit kavaj och ljusrosa klackar för en mer avslappnad outfit.

Jag har precis delat med mig av några mycket vackra guldklänningar med paljetter. Jag hoppas att du faktiskt kommer att överväga att bära dem till nästa cocktailparty eller bal som du ska delta på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*