Home / Stil / Hur man bär hippieväst
Hur man bär hippieväst

Hur man bär hippieväst

Det finns många olika typer av västar som du kan få från marknaden. Vilken man ska välja beror helt på vilken typ av resultat man vill uppnå. Idag ska jag prata om några hippievästar, saker som kan hjälpa dig att se mer stilfull och lekfull ut direkt när du lägger dem över dina signaturkläder. För att visa dig hur du stylar dem har jag sammanställt en lista med några riktigt coola idéer för hippievästar. Låt oss gå in direkt.

Svart hippieväst med vitt linne och minishorts i jeans


källa

Låt mig börja den här listan med outfitidéer med en väldigt ungdomlig och cool streetoutfit som innehåller shorts istället för jeans. För att uppnå denna look kan du bära en svart väst med hippiefransar över ett vitt linne med scoop-neck. Kombinera dem med blå minijeansshorts och ett par vita sneakers för att fullborda denna enkla men fantastiska look.

Camel hippie fransad väst med en gul tryckt cropped t-shirt

Camel hippieväst med fransar och en beskuren t-shirt med gult tryck
källa

Det här är en väldigt lekfull och kreativ outfit som jag gärna vill lägga till i listan här för att få din kreativitet att flöda. För att skapa denna outfit, bär en vit tryckt beskuren t-shirt med en brun väst med hippiefransar som topp. Kombinera dem med blå skinny jeans och vita sneakers för att fullborda den glada outfiten.

Vit miniklänning med klockärmar och brun hippieväst

vit skiftklänning med klockärmar och svart hippieväst
källa

För dig som älskar boho-stil kommer här en riktigt snygg outfit för utomhussammankomster, speciellt på stranden. Du kan helt enkelt bära en vit klocklång långärmad miniklänning och lägga en kamelhippifransad väst över den. Lägg till ett par kamelfranssandaler i mocka till mixen för en extra boho-stil till outfiten.

Vit chiffongblus med hippieväst med crepefransar

vit chiffongblus med hippieväst med crepefransar
källa

För att uppnå denna minimalistiska och damlika look kan du bära en vit långärmad chiffongskjorta med knappar och en lagerväst med crepe hippiefransar. För resten av outfiten kan du hålla outfiten minimal genom att bära mörkblå skinny-jeans och ett par svarta läderboots.

Vit kortärmad miniklänning i chiffong med fransad väst

vit kortärmad miniklänning i chiffong med fransad väst
källa

Detta är en väldigt vacker och damliknande outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. Bär en vit kortärmad miniklänning i chiffong som kärnan i denna underbara outfit. Bär en crepe-hippifransad väst över den för snygga lager. Bär nakna platåsandaler för att lägga till en uppfriskande touch till looken.

Svart ärmlöst linne med minishorts i jeans

svart ärmlöst linne med minishorts i jeans
källa

Det här är en väldigt enkel och cool outfit som du enkelt kan dra av dig. Bär bara en svart t-shirt med svarta mini jeansshorts. Lägg en kamelfransad mockaväst över dessa bitar. Bär ett par ankelstövlar i svart läder för skorna för att hålla det svala och mörka temat konsekvent.

Cropeet stickad väst i crepe longline med skinny jeans med muddar

Crepe longline virkad stickad väst med skinny jeans med muddar
källa

Här är ett riktigt kreativt sätt att bära en lång väst. Bär den här outfiten med en vit tank med spaghettiband och mörkblå skinny jeans med muddar. Lägg till en virkad fransad crepe longline stickad väst för en snygg, lager outfit. Bär gråa sandaler med en grå floppy hatt för att få denna outfit att se unik och attraktiv ut.

Vit virkad maxistickad hippieväst med blommiga leggings

Vit virkad maxistickad maxiväst med leggings med blommönster
källa

Här är en mycket attraktiv och kreativt designad outfit. Bär ett svart linne med en vit virkad maxi hippieväst för toppen. Kombinera dem med blommiga svarta leggings för att se långa och smala ut. Kombinera dina skor med ett par balettkläder i svart mocka för att hålla outfiten enkel och ren.

Brun hippieväst med en vit ribbad cropped bodycon-tröja

brun hippieväst med vit ribbad cropped bodycon-tröja
källa

För att uppnå denna diskreta sexiga look kan du bära en vit ribbad ärmlös tröja med rund hals och kamelhippiefransväst. Kombinera dem med blå mini-high-rise jeans. Till skorna passar antingen vita sneakers eller svartvita låga konversationer perfekt med resten av outfiten.

Hippieväst i oliv mocka med mörka jeans

Hippieväst i oliv mocka med mörka jeans
källa

För att skapa denna minimala outfit som kan betraktas som en gränsöverskridande business casual outfit, kan du bära ett vitt linne med en hippieväst i oliv mocka. Bär dem med mörkblå skinny-jeans och svarta balettkläder för att hålla outfiten minimal och elegant.

Kamelmockaväst med ljusblå slim fit jeans

Kamelväst i mocka med ljusblå slim-fit jeans
källa

För att uppnå en snygg och ungdomlig outfit kan du bära ett vitt linne med en hippieväst med kamelmockafransar som topp. Kombinera dessa plagg med ljusblå skinny jeans. Bär leopardmönstrade balettkläder för att komplettera din outfit med elegans. Lägg till en smal crossbody-väska i rött läder för att piffa upp hela outfiten lite.

Väst med crepefransar och vit chiffongblus

Kräppfransad väst med vit chiffongblus
källa

För att forma denna minimalistiska och lättillgängliga business-casual outfit kan du bära en vit chiffongblus med en crepefransad väst för livstycket. Kombinera dem med svarta skinny-jeans och svarta mockastövlar för att se snygga och snygga ut.

Vit hippieblommig spetsväst med kungsblå miniklänning

vit hippieblommig spetsväst med kungsblå miniklänning
källa

Här är en väldigt damlik hippieväst. För att forma denna outfit kan du bära en kungsblå miniklänning med en vit virkad blommig väst. För resten av outfiten, bär ett par svarta och nakna sandaler och en svart läderhandväska för en sofistikerad look.

Chambray Gathered Waist Dress with Camel Fringe Hippie Waistcoat

Denimklänning med hippieväst med kamelfransar
källa

För att skapa denna avslappnade och stilfulla look kan du bära en ljusblå ärmlös knälång chambrayklänning med en kamelhippifransad väst. Bär ett par silvermetalliska sandaler för att fullborda denna look på ett slående sätt.

Här är idéerna för outfit för hippieväst som jag vill dela med dig. Om du är lite uttråkad med vad du bär varje dag, släng en hippieväst över din outfit och se om det kan få dig att se mer stilig och lekfull ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*