Home / Stil / Hur man bär högt låga skjortor
Hur man bär högt låga skjortor

Hur man bär högt låga skjortor

För er som är bekanta med hög-låg-klänningen borde det inte komma som någon överraskning hur stilig och luftig den hög-låga skjortan får dig att se ut. För er som fortfarande inte vet vad de ”höga låga” snitten betyder, betyder det i princip att den främre delen av tröjan är kortare än den bakre delen. Ibland mycket och ibland bara lite. För att visa dig kraften och magin i detta asymmetriska föremål har jag samlat ihop några av de bästa idéerna med hög låg skjorta. Låt oss titta på dem nu.

Vit knapplös hög-låg skjorta med svarta leggings


källa

Ett av de säkraste och snyggaste sätten att bära en hög-låg skjorta är att bära den med leggings. Jag börjar listan med ett exempel på en sådan outfit. Till toppen kan du helt enkelt bära en vit hög-låg skjorta, en knapplös för den speciella outfiten. Svarta leggings och vita plattformsandaler med öppen tå gör att din outfit ser enkel ut.

Vit peplum hög låg skjorta med leggings

vit peplum hög låg skjorta med leggings
källa

För en lite mer iögonfallande look skulle ett volangelement hjälpa. Bär till exempel en vit hög-låg peplumskjorta med volangdetaljer. Kombinera den med svarta leggings för en avslappnad och feminin outfit. Du kan bära ett par svarta ankelboots med snörning för att ge outfiten en mer stilren och robust look.

Vit hög-låg skjorta med knappar och svarta läderleggings

vit knapp hög låg skjorta svarta läderleggings
källa

Denna vita skjorta med hög knapp är en mycket vacker och intressant produkt i sig. Den har en väldigt speciell design som ser ut som en vanlig skjorta när man ser den framifrån och den ser ut som en midiskjortaklänning när man ser den bakifrån. Nu, om du kombinerar den med svarta läderleggings, får du en väldigt snygg outfit. Kombinera dem med svarta läderstövlar för att göra outfiten ännu snyggare.

Svart hög låg t-shirt med trasiga jeans

svarta hög låg t-shirt slitna jeans
källa

Det här är inte precis en hög-låg skjorta. Istället är det en hög-låg skjorta. Eftersom jag vet att många av er har en tillväxtfilosofi som ni gillar att titta på när det gäller relaterade och liknande outfits, lägger jag till denna outfit till listan här. Hur som helst kan du bära den här svarta hög-låga skjortan med trasiga jeans och sandaler med nakna klackar för en enkel men elegant look.

Svart hög-låg V-ringad skjorta och jeansshorts

Svarta minishorts i denim med hög V-ringad hals
källa

En outfit som kombinerar en hög-låg skjorta med minishorts ser riktigt bra ut. Skjortan visar eller döljer shortsen beroende på vilken vinkel du tittar från. Som ett exempel på en sådan outfit finns en svart V-ringad hög-låg skjorta i kombination med minishorts i jeans. Kombinera dem med vita sneakers för en sexig och snygg look.

Ljusblått bälte Peplum-topp

ljusblått skärp med skopa ovanpå
källa

Det här är en så vacker och iögonfallande skjorta. Du kan till och med kalla detta en klänning om du vill. Det är en ljusblå knäppning med peplumbälte med hög midja som har några överdrivna volangdetaljer. Kombinera skjortan med vita skinny jeans och vita sandaler för att se elegant och vacker ut.

Kall axel hög låg skjorta med jeans

kall axel hög låg skjorta med jeans
källa

Här är en outfit som ser både stilig och diskret sexig ut. Det är också väldigt lätt att skala av. För att uppnå den här looken kan du bära en ljusblå skjorta med kall axel och para ihop den med blå slitna skinny-jeans. Kombinera dessa plagg med nakna boho-sandaler och några boho-armband och ett halsband för att komplettera denna unika outfit.

Svart och vit randig hög-låg skjorta med jeans

svart och vitrandiga jeans med hög låg skjorta
källa

Här är en annan over the top men vacker hög låg lång skjorta. Det är en svart och vit randig skjorta. Kombinera den med svarta skinny jeans och svarta spetsiga klackar i mocka för att se stilig och feminin ut. Det här är en av de där överraskningskläderna som du kan bära på en bal eller ett formellt evenemang.

Blå och svart plädad hög låg skjorta

blå och svart rutig hög låg skjorta
källa

Denna blå och svarta rutiga hög-låga skjorta påminner mig om den ikoniska röda och svarta rutiga pojkvänskjortan. Den här hög-låga skjortan ser också avslappnad och stilig ut. För att styla den här skjortan på ett feminint och elegant sätt kan du bära höga stövlar i svart mocka för att ta denna outfit till nästa nivå.

Vit kragad skjorta och skinny jeans med hög midja

vit skjorta med krage, skinny-jeans med hög midja
källa

Om jag ska välja en färg för en hög-låg skjorta måste den vara vit eftersom det alltid har varit den ikoniska färgen för skjortor. Denna skjorta med vit krage har ett överdrivet högt snitt kombinerat med en liten volang. Du kan enkelt para ihop skjortan med blå skinny jeans med hög midja och vita sandaler med klackar för att fullborda denna enkla men anmärkningsvärda outfit.

Gul maxi hög låg skjortklänning med vita byxor

gul maxi hög låg skjortklänning vita byxor
källa

En citrongul skjorta är ganska sällsynt och unik. Den här gula hög-låga skjortan tar den unikheten till en annan nivå. Framifrån är den här skjortan en midi-skjortklänning, från baksidan ser den ut som en maxiskjortklänning. Kombinera den här skjortklänningen med vita spetsbyxor och en ljusrosa ankelrem med öppen tå för en rolig och kreativ look.

Blå lager peplum hög låg skjorta med läderleggings

Blå lager Peplum hög låg skjorta Läder Leggings
källa

Denna outfit är ett intressant försök som kombinerar ett feminint plagg med ett snyggt plagg. I detalj, en blå lager peplum hög-låg skjorta är ihopkopplad med svarta läderleggings och svarta läder ankelboots. Resultatet är förvånansvärt naturligt och ser bra ut.

Vit broderad hög låg skjorta med slits

vit broderad hög låg skjorta med slits
källa

För en kreativ och ungdomlig look kan du bära den här vita broderade hög-låga skjortan som ser väldigt unik och tjejig ut. Kombinera den med blå ribbade jeans med muddar och svarta och vita sneakers för en kausal och elegant streetlook.

Vit chiffongskjorta med jeansshorts

vit chiffongskjorta jeansshorts
källa

Den här vita chiffongskjortan med hög-låg färg har ett smokingsnitt. Framifrån ser tröjan ut som en vanlig skjorta, bakifrån ser den ut som en midiskjortaklänning. Kombinera den med jeansshorts och svarta balettkläder för att se feminin och stilig ut på samma gång.

Jag hoppas att du gillar idéerna med hög låg skjorta som jag har sammanställt åt dig. Om du gillar det här blogginlägget tycker du förmodligen om att läsa om tusentals andra outfitidéer. Prova dem och ha kul styling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*