Home / Stil / Hur man bär hopfällbara stövlar
Hur man bär hopfällbara stövlar

Hur man bär hopfällbara stövlar

Tidigare har jag pratat om stövlar i olika längder som: B. ankelboots, knähöga stövlar och lårhöga stövlar. Till alla dessa stövlar kan du lägga till en liten veckad detalj för att förvandla dem till veckade stövlar som ser både feminina och snygga ut. Du kan i princip bära dem som vanliga stövlar. För att göra saker enklare för dig har jag samlat ihop några av de snyggaste idéerna för hopfällbara kängor som du kan hänvisa till. Låt oss nu titta på dessa fantastiska idéer.

Svarta vikstövlar med mörkblå skinny jeans


källa

Låt oss börja denna spännande lista med outfitidéer med en snygg och lite unisex-outfit. För att uppnå denna look kan du bära en långärmad svart bodycon t-shirt med mörkblå skinny jeans. Kombinera dem med svarta hopfällbara stövlar för att se mörka och coola ut. Du kan balansera ut mörkret lite genom att bära en grå fuskpälsscarf.

Grå rutig skjorta med knappar och grå veck över stövletter

grå rutig button down skjorta grå veck över stövletter
källa

Låt oss nu titta på den här avslappnade lagerdräkten i pojkvänstil. För att forma denna outfit kan du bära en grå och marinblå rutig pojkvänskjorta med en svart quiltad väst och en vit halsduk överst. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och bruna veckade stövlar för att fullända outfiten med stil.

Bruna hopfällbara stövlar med Chambray-skjorta och randig t-shirt

brun t-shirt randig t-shirt vik över stövlar chambray skjorta
källa

Här är en mer färgglad och glad look. För att uppnå detta kan du bära en svart och vit randig långärmad t-shirt med en chambray skjorta överst. Kombinera dem med svarta leggings och bruna läderveck över ankelboots. Du kan göra outfiten ännu ljusare genom att bära en röd halsduk.

Crepeblus med skinny jeans och bruna läderboots

Skinny jeans med crepe blus vik brunt läder över ankelboots
källa

För en lite mer mogen look kan du bära en crepe chiffongblus med en grön och svart tryckt halsduk överst. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och ett par bruna läderveckade ankelboots för en enkel men elegant look.

Ljusrosa tröja med scoop-neck, leggings och bruna stövlar

ljusrosa breda leggings bruna stövlar
källa

För en damliknande och luftig look kan du bära en ljusrosa tröja med avslappnad passform och en matchande infinity-scarf i linne överst. Kombinera dem med svarta leggings och bruna snörstövlar i läder. Du kan bära en handväska i brunt läder för att lägga till en chic look till outfiten.

Mörkgrå vikstövlar med vit kofta och orange miniklänning

bruna omvikta stövlar vit cardigan orange mini kjol
källa

För dig som älskar att bära kjolar för att visa upp dina ben på vintern, här är en snygg outfit du kanske vill överväga. För att uppnå denna look kan du bära en orange miniklänning med en vit kofta. Kombinera dem med grå hopfällbara stövlar för att lägga till extra stil till outfiten.

Bär den med en vit t-shirt med gröna skinny jeans

vit t-shirt gröna skinny jeans
källa

För en väldigt enkel och avslappnad look kan du helt enkelt bära ett par bruna läderveck över stövletter med en vit t-shirt och olivfärgade skinny jeans. Det här skulle ha varit en minimal outfit som ser lite unisex ut. För att lägga till en feminin touch till klänningen kan du bära en scarf i fuskpäls för att skapa en intressant kontrast.

Svarta mid-kalf boots och grå stickad tröja

svart kalvvik över stövlar, grå chunky stickad tröja
källa

Det här är en vinteroutfit som ser både mysig och snygg ut. För att uppnå detta kan du bära en grå chunky stickad tröja med en svart stickad halsduk överst. Kombinera dem med gråblå skinny-jeans och svarta vadveck över mockastövlar för att sätta en elegant touch till outfiten.

Svarta vikstövlar med en brun minikjol i läder

svarta lår vika över stövlar brun läder minikjol
källa

Det här är bara en minimalistisk och absolut vacker svart och brun outfit. För att uppnå denna anmärkningsvärda look kan du helt enkelt bära en svart kabeltröja och stoppa in den i en minikjol i brunt läder. Kombinera dem med svarta veck över stövlar med klackar för att elegant komplettera outfiten.

Svart mocka över knät boots med fodral klänning

svart mocka vik över knä över stövlar med skiftklänning
källa

Här är en annan outfit som innehåller ett par höga stövlar. Den här gången är outfiten lite snyggare och mer tjejig. För att uppnå denna look kan du bära en vit polotröja med en svart miniklänning. Kombinera dem med svart mocka över knästövlarna för att fullborda looken.

Svarta knähöga hopfällbara stövlar med jeansshorts

svarta knähöga stövlar över jeansshorts
källa

Låt oss nu titta på en snygg och avslappnad streetoutfit som använder sig av de höga stövlarna. Bär en vit tryckt t-shirt med blå jeansshorts för detaljer. Kombinera delarna med ett par knähöga stövlar i svart mocka för att sätta en elegant touch till mixen.

Gråa knähöga stövlar med en vit ribbad passform tröja

grå knähöga stövlar vit ribbad klänning med rynkad midja
källa

Det är jättekul att klä sig som en prinsessa ibland. Bär till exempel en tröja med rynkad midja och en vit platt stickad mössa. Kombinera dem med gråa knähöga veck över klackskor för att se snygga och snygga ut.

Ljusgrå stövlar med svart t-shirt och slitna skinny jeans

ljusgrå stövlar svarta t-shirt slitna skinny jeans
källa

Om du är en av de damer som älskar att bära t-shirts och jeans, här är en lite mer polerad version som kan intressera dig. Du kan helt enkelt bära en mörkgrå t-shirt med ljusblå skinny jeans. Bär dem med grå mockastövlar för att skilja denna outfit från en klassisk skjorta och jeansoutfit.

Bär din med en svart- och grårandig V-ringad tröja och croppade jeans

svarta och grårandiga jeans med V-ringning och cropped jeans
källa

För en diskret sexig look kan du bära en svart och grå stickad tröja med V-ringad och ljusblå skinny jeans. Kombinera dem med svarta mockaveck över ankelboots för att lägga till en feminin touch till looken.

Ankelboots i svart mocka med grå klänning och svarta leggings

svart mocka vik över ankelboots grå klänning svarta leggings
källa

För en avslappnad och feminin look kan du bära en gråmelerad bodycon miniklänning. Kombinera den med svarta leggings och ett par uppfällbara ankelboots i svart mocka för att fullborda denna enkla och vackra look.

Här är outfitidéerna för vikbara stövlar som verkligen är lätta att ta av. Behandla dem bara som vanliga stövlar, samtidigt som resultatet ofta är förvånansvärt bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*