Home / Stil / Hur man bär jeans med flanellfoder
Hur man bär jeans med flanellfoder

Hur man bär jeans med flanellfoder

För er som gillar att bära jeans hela tiden har jag något speciellt för er. Idag ska jag prata om de flanellfodrade jeansen, något som ser stilrent och unikt ut som inte många jeansälskare har provat. Det är i princip ett par jeans med rutig flanell inuti. Rutmönstret syns när du knyter jeansen, vilket kan göra din outfit extra speciell. För att visa dig fler sätt att styla har jag samlat ihop några av de bästa flanellfodrade jeansoutfitidéerna åt dig. Låt oss nu dyka in.

Grå chambray skjorta med blå flanellfodrade jeans


källa

Låt mig börja den här listan med snygga outfitidéer med en business-casual outfit. Bär en grå smal passform skjorta med chambrayknapp för toppen. Kombinera den med blå jeans med raka ben med flanellfoder och röda och svarta pläddetaljer. Bär ett par stövlar i svart mocka för att få skorna att se extra snygga ut.

Vit långärmad bodycon t-shirt med blå jeans med raka ben och flanellfoder

vit långärmad bodycon t-shirt med blå jeans med raka ben och flanellfoder
källa

Här är en mer ungdomlig outfit med djärvare färger. Till toppen kan du helt enkelt bära en vit långärmad t-shirt för att se luftig och uppfriskande ut. Kombinera den med blå jeans med raka ben med flanellfoder och en röd och mörkblå pläd. Bär vita och ljusgrå low-top sneakers för att fullborda looken.

Vit kortärmad t-shirt med grå jeans och flanellfodrade ankelboots

vit kortärmad t-shirt, grå flanellfodrade jeans och ankelboots
källa

För att uppnå denna enkla och avslappnade vita och gråa look kan du para en vit t-shirt med grå flanellfodrade jeans med raka ben. Bär ett par stövlar i svart mocka med dina skor för att fullända looken. Du kanske vill ha med dig en liten svart läderryggsäck för att ge denna look en mer ungdomlig touch.

Ljusgrå jeans med röda och svarta rutor med flanellfoder

ljusgrå jeans med röd- och svartrutiga flanellfodrade detaljer
källa

Återigen, detta är en superminimal och diskret look. Det finns tillfällen då du vill se diskret ut och fortfarande se bra ut, och det här är den perfekta outfiten för dessa scenarier. Den perfekta kombinationen av en vit figursydd t-shirt och ljusgrå flanelljeans. Använd kamelstövlar i mocka för att se extra snygg ut.

Ljusgrå och vit tröja med svarta jeans med raka ben och flanellfoder

Ljusgrå och vit tröja med svarta jeans med raka ben och flanellfoder
källa

Här är en mer damlik och attraktiv outfit. Till toppen kan du bära en avslappnad vit tröja med ljusgrå horisontella randiga detaljer. Kombinera toppen med svarta jeans med raka ben med flanellfoder. Bär ett par bruna oxfordskor i läder för att fullborda looken.

Vit bodycon-topp med blå och röda flanellfodrade jeans

vit bodycon topp med blå och röda flanellfodrade jeans
källa

För er som vill testa en pojkaktig look, här är en med väldigt låg inträdesbarriär. För att skapa denna outfit kan du bära en vit t-shirt med flanellfodrade jeans med vida ben. Lägg till ett par vita och ljusgrå sneakers till ekvationen.

Gråa jeans med snörstövlar i läder

gråa jeans med snörstövlar i läder
källa

För att se snyggare ut kan du välja skor. Du kan till exempel bära en vit t-shirt med grå slim-fit jeans med flanellfoder och muddar. Lägg till ett par stövlar med snörning i grått läder till mixen för att se snygg ut. Du kan till och med bära en blå jeansjacka för att ge ännu mer klass till denna look.

Grå långärmad t-shirt i kombination med blå flanellfodrade lätt utsvängda jeans

grå långärmad t-shirt med blå flanellfodrade lätt utsvängda jeans
källa

Låt oss nu se hur du subtilt kan göra dig längre och smalare. Tricket är att välja lätt utsvängda jeans som dessa blå flanellfodrade jeans. För resten av outfiten kan du bära en grå långärmad t-shirt och bruna oxfordskor i mocka.

Blå jeansjacka med fuskpälskrage och matchande jeans

blå jeansjacka med fuskpälskrage och matchande jeans
källa

För att skapa den här vackra looken i all-denim för flickor kan du bära en vit t-shirt med en blå jeansjacka som är avslutad med en vit fuskpälskrage. Kombinera dem med ljusblå skinny-jeans med flanellfoder. Till skorna skulle ett par svarta och vita Converse låga skor vara perfekt.

Mörkblå och mörkgrön rutig skjorta med blåa flanellfodrade jeans

Mörkblå och mörkgrön rutig skjorta med blåa flanellfodrade jeans
källa

Även om jeansen på bilden faktiskt inte är flanellfodrade jeans, föreställ dig hur snygg outfiten skulle se ut om den var. För att uppnå denna look kan du bära en grön och marinblå rutig skjorta med blåa jeans med manschett. Kombinera dem med vita sneakers, en röd och vit rutig halsduk och en grå stickad mössa för att se snygga och attraktiva ut.

Röd och marin rutig pojkvänskjorta med grå kofta och skinny jeans

röd och mörkblå rutig pojkvänskjorta med grå kofta och skinny jeans
källa

Här är en annan outfit som kunde ha sett ännu bättre ut: de vanliga jeansen byts ut mot de flanellfodrade. Den perfekta kombinationen av en röd och marinblå rutig skjorta och en grå cardigan för toppen. Kombinera dem med blå skinny jeans och ljusrosa balettkläder i läder för att se snygga och vackra ut.

Vita skinny jeans med flanellfoder och lågtoppade rouge rosa sneakers

vita skinny jeans med flanellfoder och rouge rosa sneakers
källa

Vita skinny jeans med flanellfoder hade sett väldigt coola ut. Du kan kombinera det med en marinblå och röd rutig skjorta. För skor, bär ett par rouge rosa low-top sneakers för att se avslappnad och ren ut.

Regnbågsrandig tröja med cropped mom jeans

Regnbågsrandig tröja med cropped mom jeans
källa

Här är en väldigt färgstark outfit som också skulle se väldigt snygg ut om de vanliga jeansen byttes ut mot blå skinny jeans med röda och svarta rutig flanelldetaljer. Du kan para ihop den med en regnbågsfärgad figursydd tröja och ett par svarta och vita lädersneakers för att se snygga och vackra ut.

Jag hoppas att du gillade de flanellfodrade jeansoutfitidéerna som jag precis pratade om. Ibland är det de snygga små detaljerna i din outfit som kan få dig att sticka ut från mängden. Outfitidéerna ovan är några mycket bra exempel på detta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*