Home / Stil / Hur man bär jeans med fransar
Hur man bär jeans med fransar

Hur man bär jeans med fransar

Jeans har varit en integrerad del av street fashion under de senaste decennierna. Det har utvecklats oändligt och idag har vi lika många coola versioner av jeans som skinny jeans, boyfriend-jeans, utsvängda jeans, ankeljeans och slitna jeans, you name it. Det jag ska prata om idag är något ännu mer unikt, som är de fransade jeansen. Som med andra typer av jeans är fransarna inte så svåra att styla. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för outfit med fransfåll åt dig. Låt oss nu dyka in.

Svart bomberjacka med blå fransar


Skaffa en liknande vit koppling här
källa

För att starta den här listan med snygga outfitidéer, börjar jag med en cool business-casual outfit. Bär en skjorta med knappar för denna outfit och en svart bomberjacka för toppen. Kombinera dem med blå beskurna jeans med slitna fållar och svarta läderstövlar. Du kan också bära en vit läderportfölj för att se mer professionell och elegant ut.

Blush rosa ärmlös lång kappa med blå fransar skinny jeans

ärmlös kamelkappa med blå skinny jeans med fransar
Skaffa en liknande ärmlös kavaj här
källa

Här är en annan business-casual outfit men den här gången är den mer elegant och damliknande. Bär en knappfri vit chiffongblus med en rouge rosa ärmlös longline kavaj som topp. Bär den med smala jeans med blå fransar och ljusrosa spetsiga klackar för en snygg och feminin look.

Blå- och vitrandig axelblus med jeans med franskant

blå och vit randig axelblus med jeans med fransar
Få liknande blåfransar jeans här
källa

För dig som har fina axlar och nyckelben, här är en outfit som är just för dig. Bär en blå och vit vertikal randig axelblus för toppen. Kombinera den med blå jeans med raka ben och ankellugg. Avsluta med svarta klackar med öppen tå för att fullborda denna enkla men diskreta sexiga outfit.

Ljusrosa väst med blå fransade ankeljeans

Ljusrosa väst med blå fransade ankeljeans
Skaffa ett liknande bodycon linne här
källa

Här är en annan väldigt enkel och lågmäld sexig outfit. Den här gången behöver du inte visa mycket hud, bara visa upp dina kurvor genom att bära en ljusrosa bodycon väst-topp. Kombinera den med blå beskurna skinny jeans med fransar. Bär ljusrosa öppna klackar för skorna för en damliknande finish.

Blå- och vitrandig skjorta med klockärm med cropped jeans med fransar

Blå- och vitrandig skjorta med klockärm och cropped jeans med fransar
Få en liknande blå och vit randig blus här
källa

Här är en luftig och chic outfit som är lätt att ta av sig eftersom den inte är figursydd och inte känner till behovet av att visa hud. För att skapa denna outfit kan du bära en blå och vit vertikal randig skjorta. Kombinera den med blå fransade jeans och svarta spetsiga klackar för en ren finish.

Himmelsblå lång kavaj med fransade jeans

Himmelsblå lång kavaj med fransade jeans
Få liknande blå lång ullrock här
källa

Det här är en mycket stilig och elegant affärsdräkt. För att uppnå denna coola look kan du bära en vit blus med en himmelsblå lång kavaj överst. Kombinera dem med blå skinny jeans med ankelfransar. Bär ljusrosa ankelband med öppna tår för att lägga till en elegant och feminin touch till looken.

Brun kort kavaj med vit skjorta och svarta jeans

brun kort kavaj med vit skjorta och svarta jeans
Skaffa en liknande snygg kavaj här
källa

Det här är en outfit som kan få dig att se lång och smal ut. Tricket är att bära en kort och figursydd kavaj. Till exempel kan du bära en vit button down skjorta och en brun cropped blazer för toppen. Kombinera dem med svarta jeans med fransar och vita klackar för att fullända outfiten på ett enkelt och rent sätt.

Vit button down skjorta och korta jeans

vit button down skjorta och korta jeans
Få liknande beskurna jeans med fransar här
källa

Denna outfit är en bra demonstration av talesättet ”less is more”. En kombination av vit skjorta och jeans kan tyckas vara för lätt som en outfitidé, men om du har bra detaljer i din outfit kan det fungera ganska bra. Du kan till exempel bära en vit skjorta med korta jeans med blå fransar. Bär ett par grå och vita klackar för att fullända outfiten på ett unikt sätt.

Blue Velvet Wrap Peplum Top med fransfåll Skinny Jeans

Peplumtopp i blå sammet med skinny jeans med franskant
Skaffa en liknande omlott här
källa

För att se tjejig och ungdomlig ut, här är en outfit du kanske vill prova. Bär en ärmlös ärmlös peplumomlottopp i blå sammet. Kombinera den med blå beskurna skinny-jeans med fransar. Bär plattformsklackar i svart mocka. För att göra outfiten ännu mer elegant kan du bära en svart clutchväska för att fullända looken.

Svart och vit prickig skjorta med svart maxi cardigan och jeans

Svart och vit prickig skjorta med svart maxi cardigan och jeans
Skaffa en liknande svart och vit prickig blus här
källa

Det här är en så snygg och mysig outfit som får dig att sticka ut från mängden utan att se över toppen. Klä dig i en svart och vit prickig skjorta och en svart maxi kofta för att få ihop denna fantastiska outfit. Bär din med ljusblå fransade jeans och svarta öppna klackar med ankelband.

Svartfållade jeans och vit skjorta med klockärm

svarta jeans med fransar och vit skjorta med klockarm
Köp liknande svarta jeans med fransar här
källa

För dig som gillar att klä dig som en minimalist kommer här en väldigt minimal outfit som dessutom ser ganska konstnärlig ut. För att uppnå denna look kan du bära en vit skjorta med klockarm och svarta skinny jeans med fransar. Bär svarta öppna klackar i fuskpäls för att se stiligare ut. Avsluta med en svart choker för att ge outfiten en extra snygg touch.

Svart t-shirt med korta jeans med blå fransar

svart t-shirt med korta jeans med blå fransar
Få liknande skinny jeans med fransar här
källa

Denna outfit är så enkel som en streetoutfit kan bli. Den är perfekt att ha på sig för tillfälliga häng. Kombinera en svart t-shirt med blå fransjeans för att avsluta denna look. Bär svarta balettkläder för att hålla det minimala temat konsekvent.

Grön knuten t-shirt med utsvängda jeans med franskant

grön knuten t-shirt med utsvängda jeans med fransfåll
Få en liknande T-shirt med knutfåll här
källa

Den här outfiten är, precis som den förra, en väldigt enkel outfit. Men den här gången finns det även några ytterligare detaljer som kan göra outfiten lite mer uppfriskande och vacker. Du kan helt enkelt bära en grön knuten t-shirt med blå fransade jeans som är korta och lätt utsvängda. Kombinera vita balettkläder med en rosa crossbody-väska i läder för en uppfriskande look.

Bär med Blush Pink Tee & Grey Cardigan

rouge rosa t-shirt och grå tröja
Skaffa en liknande grå kofta här
källa

För att se mer damlik ut kan du helt enkelt lägga till ett rosa element till din look. Du kan till exempel bära en rödrosa t-shirt och para ihop den med en grå kofta och blåa ankellånga fransar. Bär vita klackar för att se mer elegant och uppfriskande ut.

Chambrayskjorta med brun manchesterkavaj & jeans med fransar

Chambrayskjorta med brun manchesterkavaj och jeans med franskant
Skaffa en liknande brun kavaj här
källa

För en mysig och stilren affärsoutfit kan du bära en blå chambray-skjorta med en brun manchesterkavaj som topp. Bär den med jeans med raka ben med blå fransar och svarta spetsiga klackar i mocka för en elegant look.

Här är några riktigt vackra outfitidéer med fransar som jag vill dela med dig. Som du kan se är de, precis som de flesta typer av jeans, väldigt lätta att styla och ta av. Prova dessa outfits och ha kul med styling och finjustering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*