Home / Stil / Hur man bär jeanskort
Hur man bär jeanskort

Hur man bär jeanskort

Idag ska jag prata om jeanskorten som är väldigt underskattad i street fashion-världen. Det är något mellan jeansshortsen och jeanskjolen. Tänk på det. Det bästa med jeansshortsen är att även om de är superkorta så känner du dig bekväm med dem och ditt ben ser så mycket längre ut. På sidan gör jeanskjolen dig att se mer damlik ut. Nu har jeanskorten båda fördelarna. Och det är väldigt lätt att styla. För att göra det enklare för dig har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för denimskorsoutfit för dig. låt oss dyka in

Svart och vitrandig t-shirt med scoop-neck och blå jeanskort


källa

Vanligtvis kan en enkel t-shirt och ett jeanskort redan göra en snygg outfit, men för att börja listan ska jag visa dig en outfit som är vackert och subtilt sexig. För att skulptera denna look, bär en svart och vit randig långärmad t-shirt med scoop-neck. Kombinera den med ett blått jeanskort, vita sandaler och en blå chokerhalsduk i siden för att se superchic ut.

Gul tryckt ärmlös crop top med blå mini jeanskort

Gul tryckt ärmlös crop top med blå mini jeanskort
källa

För en mycket glad och uppfriskande look, kanske du vill bära en crop top som denna gultryckta ärmlösa crop top. Bär ett ljusblått mini jeanskort och bruna sandaler med klackar för att sätta en feminin touch till denna sommarlook.

Svart cropped t-shirt med ljusblå jeanskort

svart cropped t-shirt med ljusblå jeanskort
källa

Låt oss nu titta på en annan anständig sexig look som måste visa upp huden på din midja. För att avsluta denna outfit, klä dig i en svart beskuren t-shirt överst. Kombinera den med ett ljusblått jeanskort. För skorna, använd ett par svarta ankelstövlar i läder för att se snygg ut.

Vit och röd prickig blus med jeanskort

vit och röd prickig blus med jeanskort
källa

För att få en vacker och damliknande look, överväg att lägga till ett prickigt element till din outfit. Till exempel kan du bära en vit och röd prickig chiffongblus för toppen. Kombinera den med ett blått jeanskort och ett par sandaler med orange klack för att få outfiten att se ännu mer uppfriskande och ungdomlig ut.

Mörkblå jeans med en mörkblå och vit tryckt kortärmad blus

mörkblå denimkort med mörkblå och vit tryckt kortärmad blus
källa

Som du kan se från outfits ovan är de flesta jeansshortsen ljusblå, ser avslappnade och uppfriskande ut. Men om du vill lägga till mer djup till din outfit bör du prova ett mörkblått jeanskort. Du kan helt enkelt para ihop den med en mörkblå och vit blus och svarta läderstövlar för att se snygg och mörk ut.

Svart kortärmad skjorta med blå knapp framtill

svart kortärmad skjorta med blå jeanskort och knappslå
källa

Om du gillar att bära jeanskjolar med knappdetaljer framtill, borde du gilla detta skort med en väldigt liknande design. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära en svart kortärmad skjorta med knappar och ett jeanskort med blå knäppning. Bär bruna sandaler för skor för att avrunda din outfit vackert.

Rippad skort med vit button down skjorta

riven skort med vit skjorta med knappar
källa

Precis som de där typiska mini-shortsen i jeans, kan en trasig skort få dig att se avslappnad och stilig ut. Här är till exempel ett ljusblått rippat mini jeanskort som verkligen kan piffa upp din look. Kombinera den med en vit button-down skjorta och en rosa fotledsrem med klackar med öppen tå för en intressant kontrast.

Vit skjorta med avslappnad passform och mörkblå skort

vit skjorta med avslappnad passform och mörkblå skort
källa

För en mycket avslappnad men ändå stilig look, kanske du vill bära något som är mer avslappnat och inte smalare. Du kan till exempel bära en vit kortärmad skjorta som har en avslappnad passform. Kombinera den med en marinblå skort och svarta sandaler för att se stilig och luftig ut.

Svart t-shirt med ljusblå jeanskort

svart tryckt t-shirt med ljusblå jeanskort
källa

På tal om att se avslappnad och stilig ut, du kan uppnå det genom att para ihop ett skort med en tryckt t-shirt. Du kan till exempel bära en svart tryckt t-shirt överst och para ihop den med ett ljusblått jeanskort. Till skorna kan du antingen bära vita sneakers för en avslappnad look eller vita sandaler för en lite mer uppfriskande och feminin look.

Svart kort med en röd fuzzy stickad tröja

svart skort med röd fuzzy stickad tröja
källa

Hittills har vi bara tittat på blå jeanskort, oavsett om de är ljusblå eller mörkblå. Men precis som jeansshorts ser jeanskorten också ganska bra ut i svart. För styling kan du bära den med en röd stickad tröja. Kombinera dem med svart mocka över knästövlarna för att se underbara och unika ut.

Svart och vit randig långärmad t-shirt med blå mini jeanskort

svart och vit randig långärmad t-shirt med blå mini jeanskort
källa

Eftersom det här blogginlägget mest handlar om lediga outfitidéer, är det vettigt att ta fram den ikoniska svarta och vitrandiga långärmade t-shirten. För att styla den, bär den helt enkelt med en blå mini jeansbyxa. Bär ett par vita sneakers för skorna för att hålla denna outfit avslappnad och minimal.

T-shirt med gult tryck och blå skort

T-shirt med gult tryck och blå skort
källa

Det enklaste sättet att se glad och ungdomlig ut är att lägga till lite ljust gult till din outfit. Du kan till exempel bara ha en oversized t-shirt med gult tryck på toppen. Kombinera den med ett blått jeanskort och vita sneakers för att komplettera den här outfiten på ett enkelt och rent sätt.

Vit t-shirt med ljusblå jeanskort

vit t-shirt med ljusblå jeanskort
källa

En av de coola sakerna med jeanskorten är att den ser ut som jeansshorts när folk tittar på den bakifrån. För en superlätt look kan du bara bära en vit t-shirt med ett ljusblått jeanskort. Kombinera dessa plagg med vita sneakers för en avslappnad finish.

Svart t-shirt med blå jeanskort

svart t-shirt med blå jeanskort
källa

Om du gillar att klä dig som en minimalist, här är en snygg, enkel outfit. Bär bara en svart t-shirt och stoppa in den i ett blått jeanskort. Bär vita sandaler med remmar för att runda av din outfit.

Vit långärmad crop top med djup V-ringning och jeanskort

Vit långärmad, djup V-ringad Crop Top med jeanskort
källa

För en ungdomlig och sexig look kan du bära en vit långärmad avskuren blus med djup V-ringning för toppen. Kombinera den med ett tvättat grått och blått jeanskort. Bär sandaler med vita klackar med skorna för att fräscha upp outfiten.

Här är idéerna med jeanskortsoutfit som jag vill dela med dig. Att bära jeansbyxan är ingen utmaning. Prova bara dessa outfitidéer så ser du hur bra de kan få dig att se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*