Home / Stil / Hur man bär jerseystickad klänning
Hur man bär jerseystickad klänning

Hur man bär jerseystickad klänning

Om du letar efter en bekväm, naturlig outfit som kan få dig att se attraktiv och tillgänglig ut, har du kommit till rätt ställe. Idag ska jag prata om hur man stylar den jerseystickade klänningen som är ganska lätt att ta av och styla. Vanligtvis är det bara att välja en jerseystickad klänning i din favoritfärg och sedan para ihop den med ett par snygga klackar eller plattor för att få en snygg outfit som passar dig ganska bra. För att inspirera dig att komma med fler egna idéer har jag samlat ihop några riktigt snygga jerseystickade klänningsidéer att visa dig. låt oss dyka in

Grå långärmad trikåklänning med rund halsringning


källa

Låt mig börja den här listan med mysiga och uppfriskande outfitidéer med en snygg och lite chunky outfit som är väldigt lätt att ta av. För att uppnå den här looken kan du helt enkelt bära en ljusgrå miniklänning i jersey med rund hals och lång ärm. Kombinera klänningen med ett par ljusrosa flats för att fullända outfiten på ett enkelt och snyggt sätt.

Grå tryckt djup V-ringad utsvängd trikåklänning

grå tryckt djup V-ringad utsvängd trikåklänning
källa

För dig som vill gå på ett cocktailparty med en relativt diskret men ändå lite sexig look, här är en outfit som är speciellt för dig. Du kan bära en långärmad passform med grått tryck med djup V-ringning och en utsvängd midi-jerseystickad klänning. Kombinera den med ett par svarta klackar med remmar för en elegant touch för att fullända outfiten.

Ljusgrå figursydd och utsvängd maxi jersey stickad klänning

Ljusgrå rynkad midja och utsvängd maxi jersey stickad klänning
källa

För att uppnå den där superminimala outfiten som du definitivt kan bära till jobbet, särskilt på lediga fredagar, kan du bära en ljusgrå passform och maxiklänning som är kärnan i outfiten. Till skorna kan du bära ett par svarta sandaler med axelband. Det är allt. Det är en minimalistisk och vacker outfit som består av två enkla delar.

Senapsgul V-ringad utsvängd knälång klänning med vita plattor

Senapsgul V-ringad utsvängd knäklänning med vita plattor
källa

För att uppnå denna glada och ungdomliga look kan du bära en senapsgul V-ringad klänning och en knälång utsvängd klänning med ett par vita fotledsband prydda med intrikata paljettdetaljer. Om du vill bära en plånbok kommer en vit läderclutch att passa perfekt till resten av outfiten.

Grå långärmad figursydd jerseystickad klänning med ljusrosa klackar

grå, figurnära långärmad trikåklänning med ljusrosa klackar
källa

Här är en väldigt enkel outfit som är så minimal som en business casual outfit kan vara. För att skapa denna look, hitta helt enkelt en grå långärmad jerseystickad klänning som är ganska passande. Kombinera klänningen med ett par ljusrosa spetsiga läderklackar för att sätta en damliknande touch till outfiten.

Svart och vit randig mock neck halvärm passform och flare klänning

svart och vit randig mock hals halvärm passande och utsvängda klänning
källa

För att uppnå den här lite mer sofistikerade looken kan du bära en svart och vit slimmad midi-passform med en mock-hals, halvärmar och en jerseystickad utsvängd klänning. Kombinera den med ett par svarta spetsiga klackar i läder för en elegant och damliknande touch för att fullända outfiten.

Bältad halvärm randig passform och utsvängd Maxi Jersey stickad klänning

randig passform med halvärmar och utsvängd maxi jersey stickad klänning
källa

För att se mer mogen och professionell ut, här är en klänning som hjälper dig. I detalj är klänningen här en svart och vit randig maxi jersey stickad klänning med halvärmar och en sofistikerad bältesdesign med band. Du kan para ihop klänningen med ett par svarta lädersandaler för att fullända outfiten med stil.

Mörkblå blommig miniklänning och ljusrosa ankelboots

Mörkblå blommig miniklänning och ljusrosa ankelboots
källa

För att skapa denna färgglada och chica look kan du bära en marinblå blommig långärmad miniklänning i trikå. Bär ett par ljusrosa ankelstövlar i läder för att sätta en elegant och damliknande touch till outfiten. Lägg slutligen till en rosa läderkoppling för att se stilig och attraktiv ut.

Lila Puff Sleeve Fit och Flare Midi V-ringad klänning

Lila puffärm och V-ringad midiklänning
källa

Det här är en väldigt enkel men unik outfit som ser väldigt attraktiv ut tack vare sin vackra användning av färger. För att skapa denna look kan du bära lila puff långärmad passform och utsvängd midi jersey stickad klänning som kärnan i outfiten. Kombinera klänningen med glänsande platta roséguldskor för att se djärva och attraktiva ut.

Ärmlös stickad klänning i maxijersey med grön scoop-ringning

grön ärmlös maxi-jersey stickad klänning med scoop urringning
källa

Om du tycker att det är för lätt att bära en klänning med skor, kan du alltid lägga till ett statement-halsband för att piffa till saken. Du kan till exempel bära en stickad klänning i grön tank maxi jersey med ett statement silverhalsband. Kombinera dem med svarta glidsandaler för att fullända outfiten med stil.

Rosa kortärmad midiklänning med scoop urringning, utsvängd häl och öppen tå

Rosa Kortärmad Scoop Neck Båthals Utsvängd midiklänning med öppen tå klackar
källa

För en damliknande och attraktiv look kan du bära en rosa kortärmad passform och utsvängd midi-jerseystickad klänning. Kombinera den med ett par ljusrosa ankelband med öppen tå för en extra feminin look. För att lägga till en plånbok till mixen skulle en handväska i rouge rosa läder vara ett mycket bra val.

Backless bodycon mini jersey stickad klänning i vinröd

Vinröd rygglös stickad miniskjorta i trikå
källa

För att dra av den här fantastiska och sexiga cocktailparty-outfiten kan du bära en vinröd rygglös mini jersey stickad klänning. Bär ett par ljusrosa klackar till skorna för att lägga till en extra kvinnlig touch till mixen.

Ljusgrå ärmlös stickad klänning i maxi-jersey med hög tonhöjd

Ljusgrå ärmlös maxi jersey stickad högklänning
källa

För att se enkel och ren ut, bär helt enkelt en minimalistisk ljusgrå maxiklänning i jersey med hög slits. Bär svarta sidosandaler för att sätta en elegant touch till din outfit.

Svart och vit randig mini långärmad trikåklänning

svart och vit randig mini långärmad jersey stickad skjorta
källa

För att uppnå denna ungdomliga och snygga look kan du helt enkelt bära en svart och vit randig långärmad jersey stickad miniklänning. Kombinera den med rosa klackar med öppen tå för att fullborda looken.

Jag hoppas att du gillade idéerna för stickade jerseyklänningar som jag precis pratade med. Prova dem och se om de framgångsrikt kan göra dig mysig och tillgänglig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*