Home / Stil / Hur man bär klackskor för kattungar
Hur man bär klackskor för kattungar

Hur man bär klackskor för kattungar

För dig som gillar att klä dig för affärer och avslappnad bör du känna till såväl klackar som balettkläder. Även om det inte råder någon tvekan om att klackar kan få dig att se smalare och mer elegant ut, är plattor mycket bekvämare att bära och ibland ännu mer bekväma att titta på. Om du vill få det bästa av två världar kan du bära klackskorna för kattungar. För att beskriva vad de är i mycket enkla termer, är de i grunden skor med mycket korta klackar som kan vara runt en halv tum till en tum höga. För att bättre visa dig hur du stylar dem har jag samlat ihop några av idéerna för klackskor för kattungar åt dig. Låt oss ta en titt.

Svart stickad tröjakofta med jeans med muddar och klackskor för kattungar


källa

Eftersom kattklackskorna inte är lika formella eller överdrivna som höga klackar, är de perfekta för att bygga en mysig affärscasual runt dem. Du kan till exempel bära en svart kofta överst och para ihop den med blå skinny-jeans med muddar och ett par svarta kattklackskor för att bekvämt komplettera looken.

Crepe tröja med leopardmönstrad halsduk och rosa klackskor för kattungar


källa

För er som inte vill se så mörka och seriösa ut på jobbet, låt oss ta en titt på denna mer damlika outfit. Till toppen kan du bära en crepetröja över en vit längre t-shirt. Kombinera dem med blå jeans med raka ben och rosa kitty-klackade skor. Avsluta med en leopardmönstrad halsduk för att se lite mer mogen ut.

Svart kavaj med grå veckad klänning och svarta fotledsskor för kattungar

svart kavaj med grå veckad klänning och svarta kattklackar med ankelband
källa

För att se elegant och damlik ut, överväg att lägga till en kavaj till mixen. Du kan till exempel bära en svart kavaj över en grå veckad midiklänning med knipad midja. Kombinera dem med svarta och gråa kattklackskor med ankelband. Komplettera din outfit med en rosa handväska i läder.

Vit volang miniklänning med paljettklackar


källa

För att se mer feminin och elegant ut på jobbet är en klänning ett bra alternativ. I det här fallet väljs en vit multi-lager volang miniklänning. Du kan enkelt para ihop den med en svart och grå mönstrad halsduk och ett par grå kattklackar som har avslutats med sofistikerade silverpaljettdetaljer för att se ännu mer elegant ut.

Blå chambray skjorta med vita jeans och svarta kattklackar

blå chambray skjorta med vita jeansklackar
källa

Här är en street outfit eller en business casual outfit som lutar mycket åt den avslappnade sidan. Trots detta är det fortfarande en väldigt stilren och chic outfit. För att skapa denna outfit, bär helt enkelt en blå chambray-skjorta med vita slim fit-jeans. Para ihop dem med svarta kattklackskor för att fullända outfiten.

Svarta klackar med mörkgrå kavaj i tweed

svarta klackar med mörkgrå tweedkavaj
källa

Om du är van vid att klä ut dig till jobbet, kommer här en snygg outfit som fortfarande ger dig en kraftfull look som du kanske vill ha på vardagliga fredagar. För att uppnå denna look kan du bära en vit blus med en kolgrå tweedkavaj och matchande byxor. Bär svarta kattklackar för att lägga till en touch av femininitet till utseendet.

Mocka kattklackar med gul stickad tröja

Mocka kattklackar med gul stickad tröja
källa

För att se gladare ut kan det oftast fungera att bära något citrongult. I det här fallet fungerar den gula turtleneck väldigt bra. Du kan kombinera den med svarta läderbyxor för att göra outfiten mindre tjock. Ett par kattklackar i svart mocka är ett snyggt tillskott till din look.

Bär den med en grå polokrage och en svart bomberjacka i läder

grå turtleneck och svart bomberjacka i läder
källa

Prova den här svarta och gråa outfiten för att se stilig och lite konstnärlig ut. Bär en grå polokrage med en svart bomberjacka i läder till toppen. Kombinera den med en svart lätt utsvängd midikjol. Bär svarta besättningsstrumpor och svarta kattklackskor som passar perfekt till resten av outfiten.

Vit button down skjorta, jeans med muddar och klackar för kattungar

vit button down skjorta, jeans med muddar och klackar för kattungar
källa

För att se enkel, elegant och lite unisex ut, kommer denna minimala look att göra susen. Du kan helt enkelt bära en vit button down skjorta, blå jeans med raka ben och ett brunt läderbälte. Bär klackar för kattungar i leopardmönstret för att lägga till en feminin känsla till looken.

Vit långärmad miniklänning med svarta kattklackskor

vit långärmad miniklänning med svarta kattklackskor
källa

Detta är en väldigt enkel svartvit outfit. En minimal outfit som denna är ofta väldigt konstnärlig och attraktiv också. För att skapa denna look, bär en vit långärmad miniklänning och kombinera den med svarta klackar för kattungar. Skorna har till och med en mycket sofistikerad cutoff-detalj som gör outfiten mer unik.

Vit ärmlös crop top med blåa jeans med raka ben

vit ärmlös crop top med blå ankel jeans med raka ben
källa

Låt oss nu titta på en mycket ungdomlig och anständig sexig streetoutfit. För att uppnå denna lättillgängliga och attraktiva look kan du bära en vit ärmlös crop top med ljusblå ankeljeans. Kombinera dessa plagg med svarta kattklackskor och en elegant rosa crossbody-väska i läder för att se fantastisk ut.

Bär den med en vit stickad tröja och en knälång svart blommig kjol

vit stickad tröja och svart knälång blommig kjol
källa

För att forma denna uppfriskande och chica affärsdräkt kan du bära en bekväm vit stickad tröja överst. Kombinera den med en rak knälång kjol med svart blommönster. För att elegant komplettera outfiten kan du bära med dig en stor svart läderhandväska och ett par svarta kattklackskor.

Svart omlottblus i chiffong med grå prickiga byxor

svart omlottblus i chiffong med grå prickiga byxor
källa

Det här är en mycket kreativ och sofistikerad affärscasual look. För att uppnå detta kan du bära en svart v-ringad omlottblus med semi-transparent chiffongärmar. För resten av outfiten, bär grå prickiga slip-fit ​​byxor och ett par svarta kattklackar med spetsiga tår och ankelband.

Svart kavaj med matchande skinny jeans och klackskor för kattungar

svart kavaj med matchande skinny jeans och klackskor för kattungar
källa

För att se kraftfull och seriös ut på jobbet kan du bära denna nästan helt svarta outfit. Till toppen, bär en vit blus med en svart kavaj. Kombinera dessa plagg med svarta skinny jeans och svarta kattklackar för att fullända looken.

Svarta klackar för kattungar med vit mock-neck tröja och midiklänning


källa

För att se minimal och mysig ut, här är en outfit du vill prova. Bär helt enkelt en vit stickad tröja med hög hals och en svart ärmlös midiklänning med en knappslå över. Bär svarta kattklackar med dina skor för en elegantare look.

Jag hoppas att du gillar idéerna för klackskor för kattungar som jag just delade med dig. Det finns några bekväma outfits som är mycket användbara och praktiska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*