Home / Stil / Hur man bär läder loafers
Hur man bär läder loafers

Hur man bär läder loafers

Idag ska jag prata om de låga läderskorna som ser väldigt subtila men ändå snygga ut. De låga läderskorna kan faktiskt ses som en försvagad version av läderkängorna. Det finns tillfällen då du känner att till och med ett par stövletter är lite för flashiga och coola att bära för din speciella känsla. Du kan helt enkelt byta ut stövlarna mot läder loafers för att se lika snygga ut men mycket mer diskreta. För att bättre visa dig hur du stylar dem har jag sammanställt en lista över de bästa läder loafers för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart motojacka med trasiga jeans och loafers i läder

svart motojacka med trasiga jeans och loafers i läder
källa

Normalt skulle du bygga en outfit som är både elegant och stilren runt läder loafers. Men för att börja den här listan med en liten överraskning så ska jag visa er en supercool och tuff look. Bär bara en svart t-shirt med scoop-neck och svart moto skinnjacka. Bär dem med grå jeans med raka ben och svarta loafers i läder för att fullända denna look.

Ljusrosa longline cardigan med vit button down skjorta och svarta loafers i läder


källa

Låt oss nu ta en 180 graders sväng och titta på en kvinnlig affärsdräkt. För att komplettera denna outfit, bär helt enkelt en ljusrosa longline cardigan med en vit skjorta med chiffongknappar för toppen. Bär dem med svarta skinny jeans och svarta läder loafers för att fullborda denna mysiga look.

Svart bikerjacka med vit skjorta och loafers i läder

svart bikerjacka med vit skjorta och läderskor
källa

Låt oss nu återgå till en lätt unisex-business-casual outfit som gör att du kan se väldigt snygg och elegant ut. Bär en vit skjorta med slim fit till toppen och en grå läderkavaj över den. Bär dem med charcoal skinny jeans och läderskor för en ren och snygg look.

Grå t-shirt med scoop-neck, lång mörkblå ullkappa och svarta loafers i läder

grå t-shirt med scoop-neck, mörkblå lång ullkappa och svarta läder loafers
källa

Här är en enkel och luftig outfit som är ganska lätt att ta av sig. Bär en avslappnad grå t-shirt med scoop-neck och en marinblå longline ulljacka för toppen. Bär svarta jeans med manschetter för att se lång och smal ut. Lägg till ett par svarta läderskor för att se ännu smartare ut.

Svart motojacka med grå slitna jeans och loafers i läder

svart motojacka med grå slitna jeans och loafers i läder
källa

För dig som inte behöver hålla dig till en strikt klädkod på jobbet kommer här en supersnygg business casual outfit som lutar sig mycket mot casual som du kanske vill prova. Bär en vit button down skjorta och en svart skinnjacka till toppen. Bär dem med gråa, illa slitna skinny-jeans och svarta loafers i läder för att fullborda en elegant look.

Grå stickad halsduk med ljusrosa skinnjacka och svarta tofflor

grå stickad halsduk med ljusrosa skinnjacka och svarta tofflor
källa

För att skapa den här mysiga och eleganta affärscasual-looken kan du bära en grå t-shirt med en grå halsduk och en ljusrosa motojacka i läder för att skapa några eleganta lager. Bär dem med svarta skinny jeans och svarta läder loafers för en cool look.

Ljusblå button down skjorta, mörka jeans och läderskor

Ljusblå button down skjorta, mörka jeans och läderskor
källa

Det här är en superminimal business-casual-look som låter dig se enkel och ren ut. Bär helt enkelt en ljusblå button down skjorta för toppen. Kombinera den med svarta jeans med manschetter i slim fit. Bär ett par svarta läderskor för skorna för att komplettera den rena outfiten med lite extra stil.

Grå casual blazer med vit chiffongtopp och ankeljeans

grå casual blazer med vit chiffongtopp och ankeljeans
källa

Låt oss nu titta på en business-casual outfit som får dig att se väldigt chic ut och som är väldigt lätt att ta av. För att uppnå denna look, koppla ihop en grå casual blazer med en vit chiffong-t-shirt med rund hals på toppen. Bär dem med svarta slim fit jeans och svarta läder loafers för att se fantastiska ut.

Svart V-ringad topp och vita jeans med raka ben och tofflor

svart V-ringad västtopp med vita jeans och tofflor med raka ben och muddar
källa

Detta är en lågmäld sexig streetoutfit som är ett väldigt naturligt sätt att sticka ut från mängden. Bär helt enkelt en svart västtopp med djup V-ringning och vita jeans med raka ben och muddar. Bär ett par svarta läder loafers för att sätta en elegant touch till din outfit.

Svart bikerjacka med läderkjol och plattformstofflor

svart bikerjacka med skinnkjol och tofflor
källa

Detta är en nästan helt svart outfit som ser väldigt stilig ut. Att bära det vardagligt på fredagar kan få dig att se väldigt chic och skarp ut. Bär en svart och vit randig blus med en svart skinnjacka till toppen. Kombinera dem med en mörkgrå minikjol i läder och svarta strumpor. Bär loafers i svart läder för att fullborda looken på ett stilfullt sätt.

Grå- och vitrandig kortärmad tröja som bärs över en skjorta med krage

grå och vitrandig kortärmad tröja som bärs över en krageskjorta
källa

Låt oss nu titta på en business-casual-look som lutar åt den avslappnade sidan. Bär en ljusgrå och vitrandig kortärmad tröja över en vit button down skjorta till toppen. Kombinera dem med svarta slim fit-jeans och svarta loafers i läder för en snygg och konstnärlig touch.

Vit spetsblus med en svart minikjol med hög midja

vit spetsblus med svart minikjol med hög midja
källa

På tal om att se konstnärlig ut, här är en väldigt konstnärlig och lekfull som du kanske vill prova. Du kan helt enkelt bära en vit spetsblus med en svart bodycon minikjol med hög midja. Bär svarta läder loafers med en svart fedora för att göra denna outfit ännu mer elegant och attraktiv.

Vit turtleneck-tröja och svarta loafers i läder

vit polotröja med polotröja och svarta loafers i läder
källa

Detta är en väldigt minimalistisk outfit som låter dig se mysig och snygg ut på samma gång. Du kan bära en ljusgrå oversized stickad polotröja och svarta skinny jeans med avskurna ben. Para ihop dessa bitar med svarta läder loafers för att se skarpa och rena ut.

Jag hoppas att du gillar idéerna med läder loafer outfit som jag just delade med dig. De är väldigt lätta att dra av och kan ge ett verkligt värde till din look.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*