Home / Stil / Hur man bär läderfransad handväska
Hur man bär läderfransad handväska

Hur man bär läderfransad handväska

För dig som älskar mode borde du redan veta hur väskan du bär kan förvandla din totala look. Det kan göra en genomsnittlig outfit till en snygg outfit och det kan göra tvärtom om du gör fel val förstås. Idag ska jag prata om hur man stylar plånboken med fransar i läder, något som kommer att få dig att se superchic och attraktiv ut så länge du kombinerar den med rätt plagg. För att visa dig vad de rätta plaggen är, har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för läderfransar för dig. låt oss dyka in

Vit och svart motojacka med svart plånbok med läderfransar


källa

För att starta den här listan med snygga och unika outfitidéer vill jag börja med att visa dig en cool och lite artistisk outfit. För att uppnå denna coola look kan du bära en svart och vit bikerjacka i läder med ett grått linne med scoop neck. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta läderboots. En handväska med fransar i svart läder kommer att ge lite stil till din outfit.

Svart bikerjacka med jeans och läderkant med fransar

svart bikerjacka med jeans och läderkant med nitar
källa

Här är en snygg streetoutfit som du kan bära som en borderline business casual outfit. Bär en grå t-shirt med en svart skinnjacka till toppen. Kombinera dem med gråblå skinny-jeans och svarta läderstövlar. Bär en svart plånbok med fransar i läder för att fullborda looken på ett mörkt och coolt sätt.

Off The Shoulder Tribal Print Mini Slida Klänning med ljusgrå fransad läderplånbok

axelbandslös miniklänning med tribaltryck med ljusgrå fransad läderplånbok
källa

Låt oss nu ta en 180 graders twist och titta på en superchic och uppfriskande utomhuslook. Bär en axelbandslös tribal-miniklänning i svart och brunt i stället för jeans och skinnjacka. Kombinera den med en grå fransad läderväska och sandaler med nakna klack för att se feminin och vacker ut.

Grå långärmad miniklänning med svart fransad plånbok

grå långärmad miniklänning med svart fransad plånbok
källa

Det här är en lite bekvämare outfit att bära som en business casual outfit på jobbet. För att uppnå denna look kan du para en vit miniklänning med en grå kabeltröja. Kombinera dem med ett par beskurna läderstövlar med svarta klackar och en svart läderväska med fransar för att fullända looken.

Röd lång chiffongklänning med stamtryck och brunt läderfransad plånbok

röd lång chiffongklänning med stamtryck och brun läderplånbok med fransar
källa

Det här är en väldigt kvinnlig outfit som du kommer att älska. Det här är den typ av stil som passar dig bra. För att skulptera denna attraktiva och lättillgängliga look kan du bära en avslappnad passform röd svart och vit långärmad maxiklänning i chiffong. Om du inte vet hur du ska avsluta är den här klänningen ihop med ljusrosa klackar och en brun handväska i skinn med fransar.

Mörkgrå veckad maxiklänning i chiffong med läderfransar

Mörkgrå veckad chiffong maxiklänning med läderfransar
källa

Låt oss nu titta på denna unika och ursnygga grå outfit som hjälper dig att sticka ut från mängden på ett naturligt sätt. Bär helt enkelt en grå maxi-veckad chiffongklänning med ett par grå öppna klackar. Lägg till en grå läderplånbok med fransar för att göra denna outfit ännu mer unik och elegant.

Ljusblå jeansjacka i kombination med en rödrosa miniklänning och matchande axelväska

Ljusblå jeansjacka som bärs med en rödrosa miniklänning och matchande axelväska
källa

En ljusblå jeansjacka är en bra idé för att se mer utvilad och ungdomlig ut. Det är också väldigt lätt att skala av. Du kan kombinera den med en rodnadsrosa miniklänning för att visa upp dina ben lite. Kombinera dem med bruna plattformsklackar med öppen tå och en rosa axelväska i läder med fransar för att fullborda looken.

Ljusgrå och vitrandig miniklänning med halvärmar och svart axelväska i skinn

ljusgrå och vitrandig miniklänning med halvärmar och svart axelväska i skinn
källa

För dig som har ansträngt dig mycket för att komma i form, här är en outfit som kommer att visa upp dina kurvor på ett helt naturligt sätt. Istället för att bära en kostym behöver du bara bära den här ljusgrå och vitrandiga minibodycon-klänningen i bomull. Kombinera den med en fransad svart läderhandväska och ljusrosa klackar för att se ännu mer elegant ut.

Blush i rosa och vitt blommönster och byxor med vida ben

blush rosa och vit blommig blus och vida byxor
källa

Det här är en väldigt luftig och lågmäld sexig outfit som du kommer att vilja prova speciellt på våren. Som topp kan du bära en grå scoop neck crop top och röd rosa vit longline chiffongkofta med blommönster. Kombinera dem med bruna byxor med vida ben och svarta läderstövlar. Slutligen, lägg till en brun crossbody-väska med fransar i läder till mixen för en elegant touch.

Svart bomberjacka med linne med scoop-neck och minishorts

svart bomberjacka med linne med scoop-neck och minishorts
källa

Här är en supercool och mörksvart outfit som är rolig att ha på sig då och då. För att uppnå denna look kan du bära en svart bomberjacka med ett svart linne med scoop neck. Kombinera dem med svarta flytande minishorts. Till skorna kan du helt enkelt bära ett par ankelstövlar i svart läder för att fullända looken. Glöm inte handväskan i brunt läder med fransar.

Mörkblå långärmad tribal miniklänning med brun fransad läderplånbok

Mörkblå långärmad tribal miniklänning med brunt läderfransar plånbok
källa

Här är en väldigt snygg outfit som ser elegant ut och låter dig visa upp dina långa ben lite. För att uppnå denna luftiga och feminina look kan du bära en marin- och vit tribal-tryck långärmad miniklänning. Bär den med en handväska med bruna läderfransar och svarta balettkläder för att fullända looken.

Svart och vit randig miniklänning med en plånbok med fransar i läder

svart och vit randig miniklänning med läderplånbok
källa

Här är en väldigt enkel outfit. Bär bara en vit och svart randig miniklänning med ljusrosa klackar. Lägg till en fransad svart läderplånbok till outfiten för att se mer attraktiv och elegant ut.

Vit långärmad miniklänning med rynkad midja och ljusrosa fransad läderplånbok

vit långärmad miniklänning med volang i midjan och ljusrosa fransad läderplånbok
källa

För att skapa en uppfriskande och elegant affärsoutfit kan du bära en vit miniklänning i spets med rynkig midja och en ljusrosa läderhandväska med sofistikerade fransdetaljer. Kombinera dessa plagg med silverbalettlägenheter för att se superchic ut.

Jag hoppas att du gillade idéerna för läderplånbok som jag delade med dig ovan. Testa och se om du kan se en snyggare version av dig själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*