Home / Stil / Hur man bär lädershorts
Hur man bär lädershorts

Hur man bär lädershorts

Det finns två typer av shorts som jag tycker är de mest mångsidiga och passar till nästan vilken outfit som helst. Den första är definitivt jeansshortsen. Jag ger den andra till lädershorts. Jag tror att du förmodligen inte behöver mycket hjälp med att styla jeansshorts. I det här blogginlägget ska jag prata om hur man bär skinnshortsen. Även om de är ganska lätta att styla, har jag fortfarande sammanställt en lista över de bästa idéerna för lädershorts som du kan använda som referens. Låt oss nu titta på listan.

Vit prickig t-shirt med lädershorts


källa

För en söt och damliknande look kan du bära en vit och svart prickig t-shirt med svarta lädershorts. Komplettera denna minimala sommaroutfit med svarta balettkläder. Föreställ dig att alla andra bär en tryckt t-shirt och jeansshorts på sommaren. Skilj dig från mängden med denna uppfriskande outfit.

Lädershorts med svart kavaj

Skinnshorts svart kavaj outfit
källa

Prova denna helt svarta outfit för en elegantare outfit som du kan bära till jobbet. Bär en svart tröja med hög hals och svart kavaj för toppen. Kombinera dessa plagg med svarta lädershorts, silverklackar och en svart handväska. Den lilla silverdetaljen i outfiten kan göra outfiten mer intressant.

Bär den med en svart skinnjacka

svart skinnjacka med motojacka
källa

Bär skinnshortsen med en vit t-shirt och en svart skinnjacka för en tuff och stilren look. Till skorna skulle jag rekommendera svarta ballerinor. Bär ett edgy halsband för en extra touch av seghet.

Bär med Black Crop Top

Svarta lädershorts Crop Top
källa

För en stilig och diskret sexig look kan du bära en svart cropped t-shirt med en svart kavaj för toppen. Bär svarta lädershorts och rosa balettkläder för skinkorna. Om du bara lägger till lite rött till skorna kommer outfiten att se mycket mer feminin ut. Alternativt går svarta sandaler med band eller bara klackar bra till outfiten.

Kortärmad jeansskjorta med lädershorts

Kortärmad jeansskjorta lädershorts outfit
källa

Bär en kortärmad jeansskjorta med lädershorts för en glamorös look vid nästa dörr. De dubbade tofflorna tillför mycket söthet till helhetslooken. Du kommer att se något ännu mer intressant om du tittar noga. Du skulle se att plånboken faktiskt matchar skorna perfekt. För att lära dig mer om liknande skor, läs vårt blogginlägg om Rivet Shoe Outfit Ideas.

Bär den med en brun skinnjacka

bruna skinnjacka shorts
källa

Denna outfit ser väldigt sofistikerad och konstnärlig ut. Bär en knuten t-shirt med vitt tryck till toppen och en brun skinnjacka med nitar. Bär lädershorts, strumpor och svarta plattformsklackar i mocka för skinkorna. Glöm inte den svarta filthatten som gav den den konstnärliga känslan.

Bär den med en svart V-ringad blus

svarta V-ringade shorts och blus i läder
källa

Här är en annan helsvart outfit som ser ganska fantastisk ut. Bär en svart V-ringad blus och en svart kavaj för toppen. Kombinera dem med svarta skinnshorts och svarta sandaler med klackar. Gepardplånboken tillför en subtil touch av elegans till denna outfit. Jag tror att jag nämnde i ett annat blogginlägg att geparder är väldigt svåra att styla. Ett knep som härrör från den här outfiten som kan hjälpa dig är att du bara kan lägga till lite cheetah-element till en helsvart outfit. Till exempel kan en gepardplånbok eller ett par gepardlägenheter passa bra med en helsvart outfit.

Bär den med en marinblå och röd rutig skjorta

mörkblå och röd rutiga läderskjortshorts
källa

Denna outfit är uppfriskande och perfekt för hösten eller våren. Bär lädershortsen med en marinblå och röd rutig skjorta. Bär sandaler för att fullborda denna enkla men vackra kausala outfit.

Bär den med en svart tröja och en floppy hatt

Floppy hatt svarta skinnshorts
källa

En annan helt svart outfit, det här är en bra demonstration av hur man stylar en diskettmössa. Bär helt enkelt en svart stickad tröja med lädershorts, strumpor och svarta mockastövlar. Den floppy hatten är skillnaden som tar denna outfit till en annan nivå.

Bär den med en vit blus och en krämchiffongblazer

kräm chiffong kavaj svarta lädershorts
källa

Denna outfit är perfekt som en business casual outfit. Bär en vit blus med en krämchiffongblazer till toppen. Kombinera dessa plagg med svarta lädershorts och svarta balettkläder.

Bär med Cheetah Top & White Blazer

vita kavajshorts i skinn med gepardtop
källa

Som sagt ser läder och gepard ganska bra ut tillsammans. Bär till exempel en gepardtopp med en vit kavaj som topp. Kombinera dem med svarta lädershorts och klackar med öppen tå.

Bär den med en grå t-shirt och ljusrosa sandaler

grå t-shirt svarta skinnshorts
källa

Du vill bära den här outfiten som en minimalist. Bär en gråmelerad t-shirt med svarta skinnshorts. Skira sandaler skulle vara det perfekta valet för skorna.

Grå V-ringad t-shirt och cardigan

T-shirtkofta i grått läder med V-ringad t-shirt
källa

För att kompensera för kylan i skinnshortsen kan du bära en kofta till din outfit. Bär till exempel en t-shirt med grå halsringning och svarta lädershorts. Bär sedan en lång körsbärsröd kofta över delarna. Bär stövlar i svart mocka med skorna för att lägga till extra sofistikering till helhetslooken.

Bär den med en vit blus och en svart floppy hatt

vit blus svart floppy hatt skinnshorts
källa

Detta är en annan snygg outfit för en svart floppy hatt. Bär helt enkelt en vit chiffongblus för toppen. Kombinera den med lädershorts och svarta platåklackar. Sätt pricken över i:et genom att bära den floppy hatten.

Här är några av mina favoritsätt att styla lädershorts. Du kan verkligen lägga till mycket variation till dina outfits om du börjar bära skinnshortsen. Så bra som jeansshorts kan se ut, du behöver inte bära dem varje dag. Var mer kreativ och öppen. Du kan definitivt göra dig själv vackrare så länge du provar olika saker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*