Home / Stil / Hur man bär lavendel maxiklänning
Hur man bär lavendel maxiklänning

Hur man bär lavendel maxiklänning

Idag ska jag prata om lavendel maxiklänningen som du kan bära inte bara för att glänsa till ett cocktailparty eller bal utan också som en del av din streetoutfit för att se unik och vacker ut. Lavendel är en så speciell och djup färg att du lätt kan fånga folks uppmärksamhet, oavsett om du bär en chic och sexig klänning eller en ledig och luftig klänning. Beroende på din karaktär och kroppstyp finns det så många olika sätt att styla den så att den ser bra ut på dig. För att bättre visa dig hur du stylar den har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för maxiklänningar i lavendel för dig. Låt oss titta på dem nu.

Lavendel Maxi utsvängd maxiklänning med djup V-ringning


källa

För att starta den här listan med attraktiva outfitidéer, ska jag försöka fånga din uppmärksamhet genom att omedelbart visa dig en sexig klänning som kan få dig att glänsa på en bal. För att forma den här looken kan du bära denna lavendel-maxikiffongklänning med en djup V-ringning och ett par ankelband i silver med öppen tå.

Lavendel maxiklänning med djup, delad V-ringning

Lavendel djup V-ringad maxiklänning
källa

Om du inte har något emot att visa lite hud är den här klänningen ännu sexigare än den som just nämndes i den tidigare outfitidén. Det är en riktigt djup V-ringad lavendel maxiklänning som kommer med en hög delad design i mitten av klänningen snarare än på sidan. Återigen, bär ett silver ankelband med öppna tår för att göra outfiten ännu mer elegant.

Rygglös veckad lavendel maxiklänning

Rygglös lavendelveckad maxiklänning
källa

För dig som har en vacker rygg och hud kommer denna maxiklänning med lavendel bak att vara i centrum för uppmärksamheten på en bal eller ett cocktailparty. Klänningen har också en av-ringad design och några intrikata spetsdetaljer på den övre delen. Kombinera klänningen med ljusrosa spetsiga tåklackar för en feminin touch.

Lavendel och vit veckad maxi chiffongklänning med en axel

Lavendel och vit mapp en axel Maxi Chiffongklänning
källa

Hittills har jag visat er några riktigt sexiga outfits. Låt oss nu göra en 180 graders vridning och ta en titt på något som är mycket lättare att ta av. Du kan till exempel bära denna lavendelvita kortärmade maxi chiffongklänning för att se vacker och lättillgänglig ut. Bär vita klackar med öppen tå för att se ännu mer uppfriskande ut.

Vitt och lavendelfärgat block sweetheart urringning veckad chiffong klänning

Vitt och lavendelfärgat block sweetheart urringning veckad chiffong klänning
källa

Om du tycker att ovanstående enfärgade klänning inte ser bra ut bör du prova den här vita och lavendelsvarta maxiklänningen i chiffong, där den övre delen är ett vitt sweetheart livstycke och den nedre delen är en lavendelveckad maxikjol. Kombinera denna vackra klänning med vita sandaler med remmar för att fullända din outfit.

Maxiklänning i chiffong i två lager med spaghettiband


källa

Den här klänningen ser så elegant och attraktiv ut på grund av den halvtransparenta egenskapen. I detalj är det en tvålagers chiffongklänning med lavendel spaghettiband där det inre lagret är en miniklänning och det yttre lagret är en enkel maxiklänning. Bär svarta och nakna sandaler med öppen tå med remmar med denna luftiga klänning för att fullborda looken.

Lavendel & lila blommor Tryckt axelbandslös passform och golvlängd utsvängningsklänning

Axelbandslös passform med lavendel och lila blommönster och golvlång utsvängd klänning
källa

Det här är en väldigt uppfriskande och samtidigt väldigt iögonfallande klänning som verkligen kan få dig att sticka ut från mängden. Klänningen är en axelbandslös klänning med lavendel och djuplila blommönster och en utsvängd maxiklänning. Du kan helt enkelt kombinera den med ett par vita klackar med öppen tå för att fullborda denna fantastiska look.

Maxiklänning i chiffong med svarta klackar

Maxiklänning i chiffong med svarta tofflor
källa

Den här klänningen får dig att se väldigt naturlig och luftig ut tack vare sin avslappnade passform. I detalj är det en ärmlös lavendel maxi chiffongklänning med några vita detaljer nära halsen. Bär ett mycket intressant par svarta loafers med klackar för att lägga till stil till denna damlika look.

Lavendel Maxi hög låg volangklänning

Lavendel Maxi hög låg volangklänning
källa

Det här är inte bara en sexig och chic klänning, den har också många sofistikerade detaljer som får dig att se extremt attraktiv ut. Klänningen här är en lavendelkryssringning med en nedsänkt V-ringning, maxi hög-låg klänning med en hög-låg volangfåll. Bär bruna ankelband med öppna tår för att se snygg och uppfriskande ut.

Lavendelpassad tvålagers maxi chiffongklänning

dubbla lager bodycon maxi chiffongklänning i lavendel
källa

För att se vacker och luftig ut, prova denna ärmlösa, lavendel passform och utsvängda maxi chiffong klänning. Klänningen ser väldigt speciell och vacker ut på grund av den halvtransparenta designen i två lager. Till skorna kan du bära ett par vinröda ankelband med öppen tå för att se låga ut.

Lavendel spaghettiband med djup v-ringad passform och utsvängd rutig klänning

Lavendel spaghettiband med djup V-ringning och utsvängd randig klänning
källa

Detta är en mycket uppfriskande och vacker maxiklänning i lavendel och vit rutig. I detalj är det ett spaghettiband med djup V-ringning och en golvlång klänning. För att styla den kan du bära ett par ljusrosa klackar för att komplettera outfiten med en feminin touch.

Lavendel Maxi Semi-Sheer Tvålagersklänning


källa

Vanligtvis ser en lavendel maxiklänning väldigt damlik ut, men av någon anledning har den här klänningen en lite pojkaktig känsla som gör att du ser extra glad ut. I detalj är klänningen en tvålagers, semi-transparent maxiklänning med lavendel spaghettiband och en rynkad midja. Kombinera klänningen med korta vita läderstövlar för att lägga till extra stil till looken.

Golvlång omlottklänning i lavendel med en statementkedja

Golvlång omlottklänning i lavendel med en statementkedja
källa

Prova denna lavendel maxiklänning för att se enkel och luftig ut. Kombinera den bara med ett statement-halsband och silverklackar med öppen tå. Du kan till och med bära en paljettprydd silverclutch för att se mer elegant ut för ett cocktailparty.

Lavendel maxiklänning med silverklackar med öppen tå

Lavendel maxiklänning med silveröppna tår
källa

På tal om att se luftig ut, jag tror att det mest ikoniska föremålet som kan hjälpa dig att göra det är en maxiklänning, som den här skiftklänningen i lavendel chiffong här. Kombinera den med ett långt halsband i boho-stil och öppna klackar för att fullborda denna enkla men fantastiska look.

Jag hoppas att du gillade idéerna med lavendel-maxiklänningar som jag just nämnde för dig. Som du kan se på bilderna ovan tillhör lavendelklänningen en helt annan kategori än den typiska vita och svarta klänningen. Prova dessa outfits och se om den här kategorin passar dig bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*