Home / Stil / Hur man bär lavendeltröjor
Hur man bär lavendeltröjor

Hur man bär lavendeltröjor

Tröjan är något som kan få dig att se mysig och trevlig ut. För att fördubbla denna effekt, överväg att bära en lavendeltröja, som också gör att du ser superattraktiv och uppfriskande ut. När det kommer till tröjor tänker de flesta på de vita, svarta eller blåa. Mycket sällan skulle folk tänka på lavendeltröjan, vilket gör den ännu bättre eftersom du kan se så snygg och unik ut. För att visa dig olika typer av stilar har jag samlat ihop några av de bästa idéerna med lavendeltröjor för dig. Låt oss gå in direkt.

Ribbstickad lavendeltröja med vita skinny jeans

Lavendelstickad tröja med vita skinny jeans
källa

För att starta den här listan med vackra outfits, ska jag visa dig en som ser särskilt bra ut i djupet av vintern. För att skapa denna look kan du bära en ribbad stickad tröja av lavendel med vita skinny jeans och en vit stickad mössa för att se vacker och damlik ut. Bär ett par ankelstövlar i fuskpäls av kamel för att få skorna att se ännu mer attraktiva ut.

Lavendeltryckt tröja med jeansknapp framtill på kjolen

Tröja med lavendeltryck och jeanskjol med knappar framtill
källa

Detta är en icke-stickad lavendeltröja med en vacker tryckt design. För styling kan du bära en blå kjol med en jeansknapp framtill och en svart och rosa chokerhalsduk i siden. Bär en elegant neonrosa läderhandväska och ett par ljusrosa spetsiga klackar för att fullända looken.

Lavendelstickad tröja med vita skinny jeans

Lavendelstickad tröja med vita skinny jeans
källa

Du kan definitivt bära en lavendeltröja till kontoret. Till exempel är den här kabelstickade tröjan en bra tröja för att skapa en avslappnad affärslook. För resten av outfiten kan du bära vita skinny jeans, en stor ljusrosa läderhandväska och ljusrosa klackar för att se mer uppfriskande och feminin ut.

Lavendel tröja med kall axel ärm


källa

Här är en superchic och uppfriskande outfit som är perfekt för dejting. Bär en lavendeltröja med vida ärmar och kalla axlar till toppen. Kombinera den med mörkblå skinny-jeans och ljusrosa klackar med öppen tå för att se snygg och snygg ut.

Lavender One Shoulder Chunky Ribed tröja med blå jeans

tjock ribbad lavendel tröja med en axel och blå jeans
källa

Om du känner att det är omöjligt att se sexig och pojkaktig ut på samma gång, kan den här outfiten få dig att tänka till. För att skapa denna diskreta sexiga look kan du bära en ribbad lavendeltröja på en axel med marinblå skinny jeans med muddar och revor. Bär lavendel sneakers som passar perfekt till tröjan.

Lavendel tröja över vit button down skjorta

Lavendel tröja över vit button down skjorta
källa

För en chic och vacker business-casual outfit kan du bära en lavendeltröja över en vit button down-skjorta och låta kragen och fållen på skjortan titta fram. Kombinera dem med blå beskurna skinny-jeans och röda och vita rutiga balettkläder för att komplettera outfiten på ett kreativt och färgstarkt sätt.

Bär den med en vit button down skjorta och en blommig bomberjacka

Vit button down skjorta och blommig bomberjacka
källa

Detta är en mycket vacker och unik lagerdräkt. För att skapa denna look, bär en vit skjorta med knappar och topp med en beskuren lavendeltröja. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en vit och blå blommig bomberjacka. För resten av outfiten, bär en lavendel mini chiffongkjol och grå mockastövlar över knästövlarna för att fullborda den anmärkningsvärda outfiten.

Avslappnad tröja med svart miniklänning


källa

Vanligtvis parar man en tröja med en kjol istället för en klänning. Men att bära en klänning under en beskuren tröja kommer att få din midja att se högre ut och få dig att se längre och smalare ut. Du kan till exempel bära en svart miniklänning under en lavendeltröja. Kombinera dem med en svart infinity-scarf och svarta läderstövlar i mitten av vaden för att se superattraktiva ut.

Lavendel tröja med blå boyfriend jeans


källa

Det är intressant att bära en damliknande lavendeltröja som en del av en pojkaktig outfit. I det här fallet är tröjan ihopkopplad med kraftigt slitna och knutna boyfriend-jeans. Bär vita sneakers för att fullborda denna eleganta och avslappnade look.

Bär din med en vit button down skjorta och ljusblå jeans

vit button down skjorta och ljusblå jeans
källa

Detta är en annan outfit som inkluderar boyfriend-jeans. Men den här gången ser outfiten mycket mysigare ut. För att skapa denna look kan du bära en vit skjorta med knappar och topp med en lavendeltröja. Låt tröjans krage och fåll titta fram. Lägg till ett par boyfriend-jeans och vita sneakers till ekvationen.

Beskuren lavendeltröja med jeans i mitten av midjan

Beskuren lavendeltröja med jeans i mitten av midjan
källa

För att få en verkligt minimalistisk outfit är en beskuren tröja i kombination med jeans och sneakers ett bra alternativ som kommer att hålla dig underskattad men ändå vacker. Du kan till exempel bära en beskuren lavendeltröja med blå slim-fit jeans i mitten av midjan. Bär vita sneakers för en ren och avslappnad look.

Kort tröja med vit skjorta och jeansshorts

Kort tröja med vit skjorta och jeansshorts
källa

Detta är en mycket uppfriskande och damliknande look med långa ben. För att uppnå denna look kan du bära en vit button down skjorta och en beskuren lavendeltröja över den. Kombinera dem med blå minijeansshorts. Avsluta med ett par lavendel sneakers som matchar toppen.

Lavendeltröja med vit miniklänning

Lavendeltröja med vit miniklänning
källa

För en ungdomlig och tjejig look kan du bära en vit miniklänning över en lavendeltröja. Klänningen här är en jeansklänning med dragkedja framtill. Kombinera dem med en svart och vit high top converse för en ännu mer stilfull och ungdomlig look.

Lavendel polokrage med ljusblå och ljusblå jeans

Lavendel polokrage med ljusblå jeans
källa

Detta är en väldigt mysig och avslappnad outfit. Du kan helt enkelt bära en chunky lavendel polokrage med ljusblå skinny jeans. För att göra den här outfiten lite mer formell så att du kan bära den på kontoret kan du para ihop plaggen med rosa klackar och en svart läderhandväska.

Kabelstickad tröja med vit minikjol

Kabelstickad tröja med båthals och veckad vit minikjol
källa

För en fräsch och lättillgänglig look kan du bära en lavendelstickad tröja med båthals och vit minikjol. Kombinera dem med vita sandaler med klackar för att se ännu mer uppfriskande ut.

Här är idéerna med lavendeltröjor som är så vackra men ändå så lätta att ta av. Nästa gång du vill ha på dig en tröja bör du prova en lavendeltröja för att se annorlunda och snygg ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*