Home / Stil / Hur man bär lila jeans
Hur man bär lila jeans

Hur man bär lila jeans

Det råder ingen tvekan om att blå jeans, eller speciellt mörkblå skinny jeans, har blivit det bästa paret av jeans om du inte vill prova det som passar bäst med resten av din outfit. Men ibland lönar det sig lite mer att prova olika färger för roligare och för att sticka ut från mängden. Idag ska jag prata om de lila jeansen, något som påminner väldigt mycket om de mörkblå jeansen men med lite mer djup och en feminin känsla. Låt mig nu visa dig några riktigt fina lila denimoutfitidéer som jag har samlat åt dig. Låt oss gå in direkt.

Ljusrosa ullkappa med lila skinny jeans

Ljusrosa ullkappa med lila skinny jeans
källa

Låt mig visa dig en ganska chic affärs-casual look för att starta den här listan med underbara outfitidéer. Denna outfit kan kombineras med en ljusgrön blus med en lång ljusrosa ullrock. Kombinera dessa plagg med lila skinny jeans och svarta mockastövlar för att se sofistikerade och feminina ut.

Ljusgrå långärmad t-shirt med båthals och lila jeans

Ljusgrå långärmad t-shirt med båthals och lila jeans
källa

Låt oss nu titta på ett mycket enklare sätt att styla de lila skinny jeansen. I det här fallet kan du bära en ljusgrå långärmad t-shirt med båthals för att visa att dina nyckelben ser avslappnade och diskret sexiga ut. Kombinera t-shirten med de lila skinny jeansen och citrongula sandaler med klackar för att se gladare ut.

Vit chiffongblus med vida ärmar, lila skinny jeans och floppy hatt

vit chiffongblus med vida ärmar, lila skinny jeans och floppy hatt
källa

För en lite konstnärlig look, prova att lägga till en svart disketthatt till mixen. För resten av outfiten kan du bära en säckig vit chiffongskjorta och para ihop den med lila skinny jeans. Ett par svarta balettkläder och en svart quiltad läderhandväska är en bra kombination för att avsluta din outfit.

Ljusgrå t-shirt i kombination med lila skinny jeans och ett statement-halsband


källa

Här är ett annat exempel som visar hur lila jeans kan förvandla en genomsnittlig outfit till en snygg. För att uppnå denna look kan du bära en ljusgrå t-shirt med ett statement-halsband för toppen. Kombinera dem med lila skinny jeans och svarta balettkläder för att se avslappnade men ändå attraktiva ut.

Rosa och silver dubbjacka med lila skinny jeans

rosa och silver dubbjacka med lila skinny jeans
källa

Detta är en väldigt unik look som verkligen kan få dig att sticka ut från mängden. Det är mer en chic och professionell look än en damliknande och vacker look. Till toppen kan du bära en rosa och silverjacka med nitar. Bär den med lila skinny jeans och svarta mocka loafers för en ren och unik look.

Lila stickad tröja med matchande skinny jeans

lila stickad tröja med matchande skinny jeans
källa

Låt oss ta en titt på hur man stylar lila på lila. För att skapa denna otroligt attraktiva men ändå avslappnade look kan du bära lila kabelstickad tröja med lila skinny jeans. Ett litet knep att bära en vit button down skjorta under tröjan, så att det blir lite utrymme mellan den lila toppen och de lila jeansen. Bär ankelstövlar i brunt läder för extra stil.

Grå ullcape med skinny jeans och ankelboots

grå ullkappa med skinny jeans och ankelboots
källa

För att uppnå denna unika och luftiga look kan du bära en blå chambray-skjorta med en grå ullcape-jacka överst. Kombinera dem med lila skinny jeans och svarta stövlar i mocka med öppen tå för att lägga till en feminin och sofistikerad touch till helhetslooken.

Marinblå jeansjacka med vit topp och lila jeans

Mörkblå jeansjacka med vit topp och lila jeans
källa

Lila går väldigt bra med blått. Som ett exempel är här en outfit bestående av en mörkblå jeansjacka, en vit topp och lila skinny jeans. För att lägga till elegans till den här outfiten, kommer en rosa läderväska och silversandaler med remmar att komplettera din look.

Vit virkad stickad enaxeltröja och höga skinny jeans


källa

För dig som har fina axlar och nyckelben, här är en anständig sexig outfit just för dig. För att skapa denna look kan du bära en vit virkad stickad enaxeltröja och lila skinny jeans. Bär sandaler med vita klackar för att göra outfiten ännu mer uppfriskande.

Blush Pink Short Wool Coat med lila skinny jeans

rouge rosa kort ullkappa med lila skinny jeans
källa

Här är en business casual outfit som ser både chic och vacker ut. Till toppen kan du bära en vit blus med en kort rosa ullkappa med rosa knappar och en lila rutig halsduk. För resten av outfiten, bär lila skinny jeans, ett par bruna läderkängor och ett svart läderbälte för att se både snyggt och feminint ut.

Blommig chiffongblus med vida ärmar och smala jeans och sandaler

Blommig chiffongblus med vida ärmar, skinny jeans och sandaler
källa

För att skapa denna uppfriskande och avslappnade look kan du bära en ljuslila chiffongblus med vida ärmar över en vit t-shirt. Kombinera dem med lila skinny jeans och ljusrosa sandaler med klackar för att se damlika och luftiga ut.

Svart kavaj med lila skinny jeans och balettkläder

svart kavaj med lila skinny jeans och ballerinor
källa

Här är en elegant business-casual-look som är lätt att ta av. För att uppnå denna look, bär en svart kavaj med en vit V-ringad t-shirt överst. Kombinera dem med lila skinny jeans och svarta balettkläder för att se chica och enkla ut.

Låga skinny jeans med jeansjacka och vit cropped t-shirt


källa

För att uppnå en ungdomlig och stilren streetlook kan du bära en blå jeansjacka med en vit cropped t-shirt överst. Kombinera dessa plagg med lila skinny jeans och ett par ankelboots i kamelmocka för att lägga till stil till din outfit.

Heather Grey Chunky Sweater med lila jeans och mockaboots

gråmelerad, tjock tröja med lila jeans och mockaboots
källa

Det här är en mysig och snygg outfit som är lätt att dra av. Till toppen kan du bära en längre lila t-shirt med en gråmelerad tjock tröja över. Kombinera dem med lila skinny jeans och svarta stövlar med öppen tå i mocka för en feminin look.

Här är några idéer för lila denimoutfits som är både vackra och lätta att ta av. Om du älskar att bära denim, finns det ingen anledning till varför du inte ska utforska fler färger för att ge dig själv fler möjligheter att se bäst ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*