Home / Stil / Hur man bär linneshorts
Hur man bär linneshorts

Hur man bär linneshorts

Om du gillar att bära shorts är chansen stor att du använder jeansshortsen mycket, särskilt på sommaren och våren. Låt mig nu föreslå dig ett bra alternativ som kan öppna många dörrar för dina shorts. Linneshortsen är ett vackert och stilrent alternativ. De är extremt lätta att styla och dra av. Du kan i princip behandla dem som jeansshorts. Ändå vill jag visa dig några riktigt bra idéer för outfits för linneshorts som hjälper dig att göra din egen. Låt oss titta på dem nu.

Vita linneshorts med ljusrosa kavaj


källa

En stor skillnad mellan linneshortsen och jeansshortsen är att de förstnämnda gör det lättare för dig att få ihop en elegant, semi-formell outfit. Som ett exempel kan du bära en vit button down skjorta och ljusrosa kavaj med vita linneshorts. Kombinera dem med svarta chelsea boots för att se mer stilfulla och eleganta ut.

Svart blus med gröna linneshorts

svart blus gröna linneshorts
källa

Här är en mer avslappnad look som du kanske vill ha på vardagliga fredagar. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en svart pojkvänskjorta för toppen. Kombinera den med gröna canvasshorts och rosa öppna klackar med remmar för en elegant touch för att fullända outfiten.

Jeansjacka med crêpeshorts i linne

Crepe jeansjacka i linne
källa

Det finns otaliga tillfällen då en jeansjacka förvandlar en vanlig ledig outfit till en väldigt snygg och mysig sådan. Den här outfiten är ett annat bra exempel på det. För att uppnå denna uppfriskande look, kombinera helt enkelt jeansjackan med en vit t-shirt och shorts i crepe linne. Kombinera dem med crepebalettkläder för att hålla outfiten enkel och feminin.

Chambray skjorta med knäppning och vita linneshorts

Chambray button up skjorta vita linneshorts
källa

För en dressad och avslappnad look är det dags att ta fram chambray-skjortan. Du kan enkelt kombinera den med vita linneshorts för att se avslappnad och stilig ut. När det gäller skorna, här är en intressant idé att bära ett par svart-vitrandiga balettkläder för att göra outfiten lite mer iögonfallande.

Vit kort västtopp med ljusrosa utsvängda minishorts

vit cropped väst topp ljusrosa utsvängda mini shorts
källa

Om du vill ha den feminina känslan av en minikjol, finns det en god chans att du kan få en mycket liknande känsla med en utsvängd minishorts. Du kan helt enkelt bära rosa utsvängda linneshorts med vit beskuren väst och nakna sandaler för en uppfriskande och diskret sexig look.

Gul omlottblus i chiffong med rosa linneshorts

gul chiffong omlott blus rosa linne shorts
källa

Detta är en mycket intressant outfit som inkluderar en gul chiffongblus. Det är inte lätt att styla en gul blus, men det här är en bra outfit som framhäver skönheten och glädjen i den gula färgen. För att forma denna outfit kan du bära den gula blusen med rosa shorts och rosa slip-on skor.

Vitrandig button down skjorta och ljusblå linneshorts

vitrandig button down skjorta och ljusblå linneshorts
källa

För att se helt uppfriskande ut kan du definitivt använda den ljusa himmelsblå färgen. Som ett exempel på en sådan outfit, bär en vitrandig skjorta och ljusblå linneshorts med bälte. Du kan göra outfiten ännu snyggare genom att bära en läderhandväska och ett par balettlägenheter som har exakt samma ljusblå färg.

Himmelsblå linneshorts med vit stickad tröja

himmelsblå linneshorts vit stickad tröja
källa

På tal om blå färg, här är en annan uppfriskande outfit som använder sig av den blå och vita färgkombinationen. För att uppnå denna fantastiska look kan du bära en chambrayskjorta med knappar och en vit stickad tröja med avslappnad passform på toppen. Kombinera dessa plagg med himmelsblå linneshorts och vita sandaler för en uppfriskande look. Du kan till och med bära en lila filthatt för att lägga till en feminin och konstnärlig touch till outfiten.

Ljusrosa kavaj med högmidjade linneshorts

ljusrosa blazershorts i linne med hög midja
källa

För att se feminin och diskret sexig ut, här är en rosa och grå outfit som kan göra just det. Till toppen, bär en grå västtopp med en ljusrosa kavaj. Bär rosa linneshorts med hög midja för att få dina ben att se längre ut. Avsluta med rosa klackar med öppen tå för att sätta en feminin touch till outfiten.

Chiffongskjorta med vita minishorts

Minishorts i vit chiffongskjorta
källa

Kombinera en helvit outfit med vita linneshorts för en ren och oskyldig look. Kombinera den med en vit halvgenomskinlig chiffongskjorta för att se helt luftig och uppfriskande ut. Du kan bara lägga till lite färg genom att bära ett par ljusgula sandaler.

Kungsblå kavaj med himmelsblå shorts

Royal Blue Blazer Sky Blue Shorts
källa

Här är ett ganska lyckat försök att inkorporera ett par ljusblå canvasshorts i en arbetsoutfit. Kombinera den med en ljusrosa chiffongblus och en kungsblå kavaj. Rosa spetsiga klackar och en handväska i elfenbenskinn är de perfekta komplementen till denna outfit.

Vit kavaj med broderade linneshorts

vita linneshorts broderade med kavaj
källa

Efter att ha tittat på några enfärgade shorts, låt oss ta en titt på dessa vita linneshorts med några intrikata broderidetaljer. Du kan skapa en vacker och unik outfit genom att bära den med vit t-shirt och vit kavaj. Bär rosa sandaler med klackar för en feminin touch.

Himmelsblå kall axelblus med rodnadsrosa linneshorts

himmelsblå kall axelblus rouge rosa linneshorts
källa

För en feminin och minimal look kan du helt enkelt bära en himmelsblå kalla axelblus och rosa linneshorts. Kombinera dem med rosa spetsiga klackar med remmar för att se ännu mer elegant och feminin ut.

Blåvit axelryckning med mörkblå shorts

blå och vita axelryckningsshorts
källa

För en mycket avslappnad look kan du lägga till en axelryckning till din outfit. I det här fallet väljs en blå- och vitrandig axelryckning att para ihop med en vit t-shirt och marinblå linneshorts. Bär rosa sandaler för att komplettera din outfit vackert.

Vit t-shirt med shorts i grå och vita fluga

vit t-shirt grå och vit fluga med rosett
källa

Vill du klä ut dig till en minimalist kan du helt enkelt bära en vit t-shirt med grå- och vitrandiga linneshorts med vit midja. Bär helt enkelt en vit sneaker för att komplettera outfiten på ett avslappnat sätt.

Jag hoppas att du gillar dessa linneshortsoutfitidéer som jag just nämnde. Linne är en speciell typ av tyg som har en subtil strävhet för att ge lite klass till din outfit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*