Home / Stil / Hur man bär löparhandskar
Hur man bär löparhandskar

Hur man bär löparhandskar

Idag kommer jag att prata om ett mycket intressant och ovanligt ämne. Jag ska prata om hur du stylar löphandskarna för din joggingtid när vädret blir lite kyligt. Även om jogging inte nödvändigtvis ser bra ut, behöver vi ofta den där stimulansen av motivation för att komma ut ur våra bekväma hem och få kontakt med naturen på hösten och särskilt vintern. Det jag ska visa dig här är några av de bästa idéerna för löparhandskar som jag har samlat åt dig. Låt oss dyka in och se om dessa kläder kan hjälpa dig att bygga upp en trevlig vana eller jogga regelbundet.

Grå luvtröja med himmelsblå leggings och elfenbensfärgade löparhandskar


källa

Ett par löparhandskar kombineras vanligtvis med en oansenlig sportoutfit. Men för att börja den här listan med outfitidéer med en liten överraskning, ska jag visa dig en väldigt iögonfallande jogginglook. Bär en grå luvtröja med ljusa himmelsblå löparshorts och gråa sneakers för att få ihop denna look. Bär ljusgrå eller elfenbensfärgade löparhandskar för att fullända outfiten.

Grå vindjacka med svarta löparhandskar och stickad mössa

grå vindjacka med svarta löparhandskar och stickad mössa
källa

När vintern blir väldigt kall tar det mycket energi att pressa sig ut ur sitt bekväma hem. Denna snygga vinterjoggingutrustning kan motivera dig så. Bär en grå vindjacka med svarta löparbyxor och svarta sneakers. Bär en svart stickad mössa med svarta löparhandskar för att hålla dig varm.

Ljusgrå vindjacka i nylon med matchande löparhandskar och camouflage tights

Ljusgrå vindjacka i nylon med matchande löparhandskar och camouflage tights
källa

Här är en mer moderiktig outfit som du kan bära även som en casual street outfit. För att forma denna löparlook kan du bära ett grått pannband med en grå joggingjacka i nylon och ett par grå löparhandskar. Lägg till ett par camo-tights och ett par rosa sneakers för att göra din outfit mer attraktiv och unik.

Svart pannband med senapsgul fleecejacka och grå löparhandskar

svart pannband med senapsgul fleecejacka och grå löparhandskar
källa

När vädret blir ganska kallt räcker det ofta inte med en vindjacka eller nylonjacka för att hålla dig varm. En fleecejacka som denna senapsgula är ett ganska bra val. Kombinera den med grå handskar, ett svart pannband och svarta löparshorts. Bär svarta och vita sneakers för att komplettera din outfit på ett snyggt sätt.

Citrongul och grå nylon sportjacka med svarta löparhandskar

Citrongul och grå Bock Nylon sportjacka med svarta löparhandskar
källa

Det här är inte direkt en löparoutfit. Istället är det en cykeloutfit. Jag sätter detta på listan för att jag slår vad om att några av er som är sportentusiaster tycker om både löpning och cykling. Bär en överdimensionerad ljusgul och grå blocknylonjacka med svarta löparshorts och löparskor för att skapa denna cykeloutfit. Komplettera denna outfit med svarta handskar.

Ljusgrå löparjacka i nylon med matchande handskar

ljusgrå löparjacka i nylon med matchande handskar
källa

För att se diskret men ändå sportig ut kan du helt enkelt bära en ljusgrå sportjacka i nylon med ett par gråmelerad löparhandskar. För resten av outfiten kan du bära svarta löparshorts och ett par svarta och vita löparskor för att komplettera outfiten på ett avslappnat sätt.

Rosa passform tröja med dragkedja, svarta löparbyxor och gråa handskar

rosa passform tröja med dragkedja, svarta löparshorts och gråa handskar
källa

För att forma denna damlika och lättillgängliga joggingoutfit kan du bära en rosa sweatshirt med dragkedja över en vit t-shirt. Kombinera dem med svarta löparshorts och grå och svarta löparskor. Bär ett grått pannband och ett par grå handskar för att fullända looken.

Vit långärmad t-shirt med svarta löparhandskar och mörka joggingbyxor

vit långärmad t-shirt med svarta löparhandskar och mörka joggingtights
källa

För att skapa denna enkla svarta och vita löparoutfit kan du helt enkelt ta på dig en avslappnad vit långärmad t-shirt och ett par svarta löparhandskar. Kombinera dem med mörkblå eller svarta joggingtights. Bär ett par svarta och vita löparskor för en ren, sportig look.

Blush Pink Zip Up Mock Neck Sweatshirt med pannband och svarta handskar

Blush rosa sweatshirt med dragkedja med pannband och svarta handskar
källa

Detta är en annan mycket damliknande och attraktiv löparlook. För att få ihop den här minimala outfiten kan du bära en rodnadsrosa sweatshirt med dragkedja och ett par svarta löparhandskar. Kombinera dem med svarta löparshorts och rosa och vita löparskor. Avsluta med ett grått pannband för att komplettera denna outfit med en snygg, sportig touch.

Kungsblå Hoodie med dragkedja med svarta löparbyxor och gråa löparskor

Kungsblå luvtröja med dragkedja, svarta löparshorts och gråa löparskor
källa

För att se mer iögonfallande ut kan du bara använda den kungliga blå färgen för att göra din outfit ljusare. Till exempel, för att applicera denna idé på din outfit, kan du helt enkelt bära en kungsblå luvtröja med dragkedja över en grå t-shirt. Kombinera dem med svarta löparshorts och gråa sneakers. Slå in din outfit med svarta löparhandskar.

Grå långärmad t-shirt med svarta löparbyxor och handskar

grå långärmad t-shirt med svarta löparshorts och handskar
källa

Här är en enkel och praktisk löparoutfit designad speciellt för dig som inte har något emot att se för diskret ut. Kombinera helt enkelt en grå långärmad t-shirt med svarta löparshorts. Lägg till ett par svarta löparhandskar, ett svart pannband och gråa löparskor till mixen.

Vit luvtröja med dragkedja, grå tights och svarta löparhandskar

vit luvtröja med dragkedja, grå tights och svarta löparhandskar
källa

Här är en superenkel löparoutfit som är extremt lätt att ta av sig, oavsett vilken kroppstyp du har. Bär en vit t-shirt med en vit luvtröja med dragkedja för toppen. Kombinera dem med grå löparbyxor, vita sneakers och svarta löparhandskar för att fullända outfiten på ett enkelt och snyggt sätt.

Mörkblå luvtröja med matchande löparhandskar och svarta joggingbyxor i nylon

Mörkblå luvtröja med matchande löparhandskar och svarta joggingbyxor i nylon
källa

Det här är en väldigt enkel outfit som är lite pojkaktig. Bär en marin hoodie med marinblå handskar och svarta löparbyxor för att fullända denna outfit. Bär gråa sneakers för att fullända looken.

Jag hoppas att du gillade idéerna om löparhandskar som jag just delade. Oftast är det de där små detaljerna i våra outfits som skiljer oss från att se genomsnittliga till att se bra ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*