Home / Stil / Hur man bär löparshorts
Hur man bär löparshorts

Hur man bär löparshorts

Istället för att prata om det vanliga ämnet hur man ser chic och attraktiv ut på kontoret idag, ska jag prata om något som är roligare och mer uppfriskande. Okej, det är skönt att klä ut sig till jobbet så att du ser professionell ut och ger dig extra motivation att ta dig till jobbet. Men tiden du har ensam är lika viktig. För er som tycker om att jogga bör ni veta vad jag pratar om. Vanligtvis när du joggar kan du se främlingar överallt och ändå verkar det som om du fortfarande är i din lilla värld. Det är fantastiskt när du kan göra ditt bästa samtidigt som du har din bästa tid på veckan. Idag ska jag fokusera på hur man stylar löparshortsen. Låt mig nu visa dig några av de bästa idéerna för löparbyxor som jag har samlat åt dig. låt oss dyka in

Grå luvtröja med svarta löparshorts och sneakers


källa

För att starta den här listan med fantastiska idéer om atletiska outfits, låt mig börja med en väldigt typisk men ändå attraktiv löparlook. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en smal grå hoodie med svarta löparbyxor. Bär ett par svarta sneakers till skorna för att komplettera outfiten på ett stilfullt sätt.

Chunky grå huvtröja med smala svarta löparbyxor och vita sneakers

Chunky grå huvtröja med smala svarta löparshorts och vita sneakers
källa

Det här är en mycket liknande outfit som den tidigare. Men den här gången är den grå hoodien en chunky eller något överdimensionerad hoodie som ger dig en luftigare känsla. Kombinera den med svarta löpartights med smal passform. För skorna, använd ett par vita löparskor istället för svarta sneakers för att se mer uppfriskande ut.

Blå jeansjacka med vit t-shirt och svarta smala löparbyxor

blå jeansjacka med vit t-shirt och svarta, smala löparbyxor
källa

För att uppnå denna uppfriskande och sportiga outfit kan du bära en vit grafisk t-shirt med en ljusblå jeansjacka. Kombinera dem med svarta löparshorts. Bär ett par vita sneakers till skorna. Det här är en outfit som passar bättre för långa promenader eller väldigt avslappnade joggingturer.

Vit mock-neck ärmlös topp i kombination med svarta löparshorts i nylon

Vit ärmlös topp med turtleneck och svarta löpartights i nylon
källa

För att forma denna fantastiska svarta och vita löparoutfit, här är vad du vill göra. Bär en ärmlös t-shirt med en avslappnad passform och en vit ståkrage till toppen. Kombinera den med svarta löparshorts i nylon som sitter löst. För skorna, använd ett par svarta och vita löparskor för att se elegant ut och för att passa perfekt med resten av outfiten.

Rosa sport-bh-topp med svarta löparshorts

rosa sport-bh-topp med svarta löparshorts
källa

För dig i din bästa form är det frestande att visa upp dina poäng på ett naturligt och sportigt sätt. Bär en rosa sport-bh-topp för toppen. Kombinera den med svarta löparshorts. Till skorna kan du bära ett par chockrosa löparskor för att se ännu mer ljusa och iögonfallande ut.

Svart figursydd långärmad cropped t-shirt med löparshorts med sky print

svart bodycon långärmad cropped t-shirt med löparshorts med skyprint
källa

För att forma denna superformade löparoutfit kan du börja med den svarta långärmade, cropped t-shirten i nylon med en form upptill. Kombinera den med ett unikt designat beskuret skytryck som är kort. Bär vita löparskor för att packa outfiten ren och uppfriskande.

Grå luvtröja med matchande löparbyxor med avslappnad passform

grå luvtröja med matchande löparshorts med avslappnad passform
källa

För dig som gillar mysiga och avslappnade outfits kommer du att älska denna klassiska löparoutfit. Bär bara en vit t-shirt med en grå luvtröja med dragkedja. Kombinera den med grå träningsbyxor. För skorna, använd ett par grå och vita löparskor för en helt grå look.

Vit långärmad t-shirt med svarta och rosa löparshorts

vit långärmad t-shirt med svarta och rosa löparshorts
källa

Vad är mer uppfriskande än att bära en avslappnad vit t-shirt på en löprunda? I det här fallet väljs en långärmad vit T-shirt. Den är ihopkopplad med svarta och rosa löparshorts för att få dig att se lång och smal ut. För skorna, använd ett par grå, svarta och vita löparskor för att se sportig ut.

Rosa passform, cropped linne i kombination med svarta smala löparbyxor

rosa figurnära kort linne med svarta, smala löparbyxor
källa

För dig som är i toppform, här är den typ av outfit du kommer att vilja ha på dig när du springer. Bär ett rosa cropped linne. Kombinera den med svarta smala löparbyxor med hög midja. För skorna, bär ett par svarta och vita löparskor för att fullborda denna sportiga och diskreta sexiga look.

Rosa vindjacka med löparshorts med grå tryck

rosa vindjacka med löparbyxor med grå tryck
källa

För att skapa denna avslappnade men ändå kvinnliga look är det viktigt att ha ett rosa element i mixen. Du kan till exempel ha en vit t-shirt med en rosa vindjacka över. Kombinera dem med svarta och gråa löparshorts med tryck. För skorna, använd ett par blå löparskor för att se skarpa och slående ut.

Gul beskuren långärmad t-shirt med svarta smala joggingbyxor

gul beskuren långärmad t-shirt med svarta slimmade joggingbyxor
källa

För att uppnå denna glada och uppfriskande outfit, här är vad du vill göra. Bär en ljusgul longline lätt avskuren t-shirt för att visa upp din midja på ett naturligt och subtilt sätt. Kombinera den med svarta smala joggingbyxor och gula och svarta sneakers för att se attraktiv och sportig ut.

Grå och svart långärmad baseball-t-shirt med tights och löparskor

Grå och svart långärmad baseball-T-shirt med tights och löparskor
källa

Det här är en supercasual och mysig löparoutfit som du kanske vill prova. Bär bara en svart och grå långärmad baseball-t-shirt. Kombinera den med svarta löparshorts. Bär ett par svarta och vita löparskor för att få dig att se sportig, ungdomlig och vacker ut.

Jag hoppas att du gillade idéerna med löparbyxor som jag just delade med dig. Prova dem och ha kul när du springer samtidigt som du ser bra ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*