Home / Stil / Hur man bär mesh-träningsleggings
Hur man bär mesh-träningsleggings

Hur man bär mesh-träningsleggings

För vissa människor är det den extra motivationen de behöver för att engagera sig i träningen att bära något som får dem att se vackra ut när de tränar. Ett föremål som kan hjälpa dig att se bra ut på gymmet är mesh-träningsleggings. För dig som gillar att ägna mycket tid åt att träna bör du känna till det klassiska sättet att styla leggings i mesh genom att para ihop dem med en matchande sporttop. Det finns dock många fler sätt att styla den på. För att visa dig mer har jag samlat ihop några av de bästa mesh-outfitidéerna för leggings för dig. Låt oss gå in direkt.

Blå t-shirt med avslappnad passform med svarta leggings i mesh

Blå t-shirt med avslappnad passform och svarta leggings i mesh
källa

För att starta den här samlingen av sportiga och lågmälda sexiga outfitidéer kommer jag att visa dig en löparoutfit som får dig att se avslappnad och snygg ut. För att få ihop denna outfit, bär helt enkelt en blå oversized t-shirt med svarta leggings i mesh. Kombinera dem med svarta och vita löparskor för att avsluta outfiten med stil.

Grå ljungtröja med svarta leggings och sneakers i mesh


källa

För att skapa denna enkla och mysiga outfit som du kan bära som både streetoutfit och joggingoutfit börjar vi med att bära en grå ljungtröja. Kombinera den med en träningslegging i svart mesh. Bär svarta och vita sneakers för skorna för en avslappnad och ren finish.

Svart cropped hoodie i mesh med matchande leggings

svart, beskuren hoodie i mesh med matchande leggings
källa

För att forma denna helt svarta och lågmälda sexiga träningsoutfit kan du bära en väldigt kreativt designad svart halvt genomskinlig hoodie. Kombinera den med svarta träningsbyxor för att se elegant och snygg ut. Bär slutligen svarta sneakers för att fullborda denna svarta look.

Svart beskuren grafisk t-shirt med meshleggings och vita sneakers

svart beskuren grafisk t-shirt med meshleggings och vita sneakers
källa

Återigen, du kan definitivt bära en löparoutfit som en streetoutfit, speciellt om det är ett ledigt tillhåll. För att skapa denna outfit kan du bära en svart grafisk beskuren t-shirt med svarta svarta meshleggings. Bär vita sneakers för att hålla denna outfit ren och uppfriskande.

Svart atletisk topp med svarta träningsleggings i mesh

Svart Sport Crop Top med Black Mesh Workout Leggings
källa

För att skulptera den här träningsoutfiten kan du bära en svart sporttopp i nylon för att få dig att se supersportig och diskret sexig ut. Kombinera den med svarta träningstights med nät som är både funktionella och vackra. För skorna, använd helt svarta sneakers istället för svarta och vita sneakers för att göra denna outfit mörk och cool.

Halvt genomskinligt linne med leggings i mesh

Halvt genomskinligt linne med leggings i mesh
källa

Ibland är det roligt och unikt att bära en sportig outfit på en strandsemester istället för att alltid behöva ha en baddräkt. Du kan till exempel bära en svart semi-transparent sporttopp med arbetsbyxor för att se sportig och diskret sexig ut. Bär sneakers eller sandaler för att se avslappnad och ungdomlig ut.

Blågrön t-shirt med svarta beskurna leggings och vita sneakers

blågrön t-shirt med svarta beskurna leggings och vita sneakers
källa

Om du tycker om att träna utomhus, t.ex. Till exempel att springa och vandra lite mer, korta tights kan hjälpa dig att se mer energisk ut och smälta in i miljön lite bättre. Bär korta leggings i svart mesh med en blå t-shirt och vita sneakers. Det här är en enkel men snygg kombination som du kanske vill prova.

Gråa blommiga leggings i mesh och matchande löparskor

Grå blommiga leggings med mesh och matchande löparskor
källa

Om alla dessa svarta leggings är lite för seriösa eller tråkiga för din smak, låt oss kolla in dessa grå och vita blommiga tights. Du kan kombinera den med en svart t-shirt och ett par grå matchande blommiga sneakers. Du kanske till och med vill lägga till en basebollkeps till mixen.

Svart bomberjacka med crop top och sportleggings

svart bomberjacka med crop top och sportleggings
källa

För att skapa denna look kan du bära en svart bomberjacka med en svart crop-top. Så du kan se sportig och diskret sexig ut på samma gång. Det är också ett underbart sätt att visa upp dina vanliga träningsresultat. Kombinera dessa plagg med svarta strumpbyxor och svarta sneakers för att fullända den coola looken.

Svart bomberjacka med orange tröja med mock-neck

svart bomberjacka med orange cropped tröja
källa

För att uppnå denna skarpa look är det viktigt att lägga till den orange beskurna toppen med nyckelringning. Kombinera toppen med en svart bomberjacka. Bär ett par svarta leggings i mesh längst ner. När det kommer till skor är det bäst att hålla det enkelt genom att bära antingen vita sneakers eller ett par svarta och vita sneakers.

Marinblå kofta med svart crop top och leggings i mesh

Marinblå kofta med svart crop top och leggings i mesh
källa

För att forma denna sexiga löparoutfit kan du bära en svart sport-bh med en marinblå kofta över. Para ihop dem med en träningslegging i svart mesh. Avsluta med ett par gula löparskor för att fullända outfiten med stil.

Svart skinnjacka med grafisk t-shirt och leggings i mesh

svart skinnjacka med grafisk t-shirt och leggings i mesh
källa

För att få fram denna superunika och edgy outfit som förmodligen bara är för dig i de kreativa branscherna, kan du koppla ihop en svart grafisk t-shirt med en svart bikerjacka i läder. Kombinera dem med svarta leggings i mesh och svarta sneakers för att fullborda denna fantastiska look med karaktär.

Vitt cropped linne med meshleggings

vit crop top med mesh leggings
källa

För att forma denna uppfriskande och sportiga outfit, lämplig för både inomhus- och utomhusträning, kan du bära ett vitt cropped linne med vita mesh-träningsleggings. Kombinera dem med vita eller ljusgrå sneakers för en uppfriskande och vacker outfit.

Svart grafisk tank med blommönster för träningsleggings

svart grafiskt linne med träningsleggings med blommönster
källa

För att se snygg och kreativ ut, här är en outfit du vill prova. Bär ett svart bodycon linne med svarta och vita leggings i mesh. Kombinera dem med vita sneakers för en enkel och ren look.

Här är mesh-outfitidéerna för leggings för att hjälpa dig att se bättre ut när du tränar. Prova dem när du bara behöver en extra boost för att motivera dig att träna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*