Home / Stil / Hur man bär metallic sneakers
Hur man bär metallic sneakers

Hur man bär metallic sneakers

För att se glänsande och cool ut kan du bära de metalliska sneakers bland annat. Det fina med detta är att du kan se ungdomlig och avslappnad ut i kontrast till andra glänsande saker som paljettklänningar och metalltofflor. Även om du kanske tror att metalliska sneakers är svåra att styla, är de faktiskt inte det. I slutändan är silver, guld och brons neutrala färger som går bra med många olika färger. Du kan enkelt kombinera dem med jeans och en t-shirt eller tröja för att se snygga ut. För att bättre visa dig hur du stylar dem har jag sammanställt en lista över de bästa metalliska sneakeroutfitidéerna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart skinnjacka med ljusgrå slitna jeans i slim fit och metallic sneakers


källa

För att börja med den här listan med snygga och ungdomliga outfitidéer, vill jag visa dig en mörk och cool look som använder ett läderelement. I detalj, bär en svart skinnjacka med en vit t-shirt för toppen. Kombinera dem med ljusgrå slitna slim-fit jeans. Bär ett par sneakers i metall i silver för att lägga till stil till outfiten.

Ljusblå chambray skjorta med knappar, muddar i slim fit jeans och metallic sneakers

Ljusblå chambray skjorta med knappar, muddar i slim fit jeans och metallic sneakers
källa

För att skapa denna snygga och avslappnade streetlook kan du börja med en ljusblå chambray pojkvänskjorta. Kombinera den med ljusblå manschetter slim fit jeans för att se uppfriskande och smal ut. För skor, bär ett par silvermetallic canvas sneakers för att komplettera outfiten med en ren och glänsande touch.

Ljusgrå longline blazer med svarta skinny jeans och silver sneakers

Ljusgrå longline blazer med svarta skinny jeans och silver sneakers
källa

För att skapa denna mysiga och stilfulla affärs-casual look för hösten eller vintern, kan du bära en ljusgrå eller rodnadsrosa longline kavaj över en svart t-shirt med rund hals och svarta skinny jeans. Kombinera dem med ett par metallic silver sneakers för att se yngre och mer energisk ut. Lägg till en handväska i svart läder för en mer sofistikerad look.

Svart kavaj med skinny jeans och roséguld metallic sneakers

svart kavaj med skinny jeans och roséguld metallic sneakers
källa

För att forma denna supercoola nästan helt svarta outfit, kan du bära en svart figursydd kavaj över en svart figursydd t-shirt för toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans för att se smala och långa ut. Till skorna kan du göra dig mer ladylike med ett par roséguld metallic canvas sneakers.

Ljusgrå långärmad t-shirt med falsk halsringning, svarta löparshorts och silversneakers

Ljusgrå långärmad t-shirt med hög hals, svarta löparbyxor och silversneakers
källa

Här är en sportig outfit som du kan bära för att springa. Till toppen kan du bära en långärmad vit t-shirt eller sweatshirt, beroende på vädret. Kombinera toppen med svarta löparshorts. Bär ett par silverlöparskor för skorna för att elegant slå in looken.

Blå jeansjacka med vit button down skjorta och canvas sneakers

blå jeansjacka med vit button down skjorta och canvas sneakers
källa

För att skapa denna ungdomliga och eleganta look kan du bära en vit button-down skjorta och en blå jeansjacka. Kombinera dem med svarta slim fit jeans. Till skorna kan du bära ett par roséguld och metalliska vita sneakers. Lägg till en handväska i svart läder för att se ännu smartare ut.

Grön bomberjacka med slitna ljusblå slim fit jeans

grön bomberjacka med slitna ljusblå slim fit jeans
källa

Låt oss nu titta på en avslappnad och uppfriskande outfit som använder den attraktiva färgkombinationen grönt och blått. Bär en grön bomberjacka med en vit t-shirt och en grå stickad halsduk överst. Kombinera dem med ljusblå slim fit-jeans med en kraftig revna. Bär roséguld metallic sneakers för att fullborda den coola looken.

Svart kavaj i ull med skinnbyxor och silvermetallic sneakers

svart ullkavaj med skinnbyxor och silvermetallic sneakers
källa

Att bära metallskor är ett trevligt sätt att piffa upp din helsvarta outfit. Du kan till exempel bära en svart kavaj med en svart tröja med rund hals på toppen. Kombinera dem med svarta smala byxor. Bär ett par silver sneakers för skorna för att hålla dig vass.

Grå och vit vertikal randig longline blazer i kombination med skinny jeans

gråvit vertikalrandig longline blazer med skinny jeans
källa

För en mer unik och konstnärlig look på jobbet kan du bära en ljusgrå och vit vertikalrandig lång kavaj med en svart t-shirt och vita skinny jeans som kärnan i din outfit. Kombinera henne med en rosa läderhandväska och ett par silvermetallic sneakers för att kreativt komplettera outfiten.

Kungsblå casual kavaj med jeans och silverskor

ledig kungsblå kavaj med jeans och silvertofflor
källa

För att se stilig, skarp och avslappnad ut är det viktigt att bära denna kungsblå kavaj. Du kan kombinera den med en blå- och vitrandig långärmad t-shirt och ljusblå slim fit-jeans med muddar eller till och med lätt trasiga boyfriend-jeans. Kombinera dem med silvermetallskor för att fullborda looken.

Svart basebollkeps med vit t-shirt och rosa metallskor

svart baseballkeps med vit t-shirt och rosa metallskor
källa

För att se sportig och ungdomlig ut är det viktigt att hålla det enkelt. Till exempel kan du helt enkelt bära en vit t-shirt med svarta skinny jeans. Para ihop dem med en svart baseballkeps och ett par roséguld metallic sneakers. Du kan knyta en ljusrosa kofta runt midjan för att se ännu mer attraktiv ut.

Grå ullveckad minikjol med silversneakers

Grå veckad ull-minikjol med silver sneakers
källa

För att styla denna eleganta arbetsoutfit kan du bära en grå ledig kostym som består av en grå kavaj och en grå veckad minikjol. Kombinera dem med en vit blus för att se rena och eleganta ut. Istället för att bära skor kan du bära ett par silvermetallic sneakers för att få skorna att se snygga och ungdomliga ut.

Långärmad tröja med svarta och vita ränder, skinnbyxor och bronsfärgade metallic sneakers

svart och vit randig långärmad tröja med läderbyxor och bronsfärgade metallic sneakers
källa

För att se avslappnad och stilig ut kan du bära en svart och vit randig långärmad t-shirt med svarta leggings. Kombinera dem med ett par metallic-sneakers i brons för att se speciella och snygga ut.

Här är de metalliska sneakeroutfitidéerna som hjälper dig att sticka ut från mängden på ett helt naturligt och elegant sätt. Prova dem och du kommer att bli förvånad över hur lätt det är att ta av dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*