Home / Stil / Hur man bär metalliska guldklackar
Hur man bär metalliska guldklackar

Hur man bär metalliska guldklackar

För dig som vill se lite flashigare ut antingen på jobbet eller på cocktailpartyn kan dagens tema tilltala. Ämnet jag ska prata om är hur man stylar de metalliska guldklackarna, något som är glänsande och elegant. Medan många drar sig för att bära guld kommer du att bli förvånad över hur lätt det är att ta av dem. För att göra det ännu enklare för dig har jag samlat ihop några av de bästa idéerna med klackar i metalliskt guld. Låt oss titta på dem nu.

Svart crop top med skinnjacka och guldmetallic klackar


källa

För att starta den här listan med eleganta och attraktiva outfitidéer, ska jag visa dig en relativt avslappnad men anständig sexig outfit som du kanske vill ha på dig på cocktailpartyn. För att skapa denna look kan du helt enkelt bära en svart crop top med en svart skinnjacka. Kombinera dem med svarta skinny jeans och metalliska guldklackar.

Blush rosa chiffongblus med grå kjol och metallic guldklackar

rouge rosa chiffongblus med grå kjol och metallic guldklackar
källa

Låt oss nu ta en titt på denna eleganta och formsydda affärsdräkt. Till toppen kan du bära en chiffongblus med rouge rosa tryck. Kombinera den med en grå bodycon minikjol med hög midja för att accentuera några kurvor. Avsluta med ett par spetsiga klackar i guldmetallic för att komplettera looken med elegans.

Klargul kavaj med förstörda boyfriend-jeans och guldklackar med öppen tå

knallgul kavaj med förstörda boyfriendjeans och guldklackar med öppen tå
källa

För att uppnå denna uppfriskande och glada look kan du börja med det vita linne och den knallgula slim fit-blazern över. Kombinera dem med ljusblå distressed boyfriend-jeans. För resten av looken kan du bära ett par guldklackar i metall för att fullända outfiten på ett snyggt och elegant sätt.

Svart och guld skinnjacka med grå miniklänning

svart och guld skinnjacka med grå miniklänning
källa

För att forma den här eleganta och eleganta affärsdräkten kan du bära en grå, veckad och utsvängd miniklänning. Varva klänningen med ett svart och guldtryckt läder för vackra lager. Kombinera dem med ett par metalliska klackar och en handväska i svart och guld för att fullända outfiten.

Svarta Cimed Slim Fit-jeans & metalliska guldklackar

Slim fit jeans med svarta muddar och guldmetalliska klackar
källa

Det här är ett par riktigt glänsande metalliska guldklackar som verkligen kommer att få dig att sticka ut från mängden. Du kan enkelt kombinera den med slim fit jeans med svarta muddar för att se lång och smal ut. På toppen kan du bära en vit off-the-shoulder blus för att få din outfit att se diskret sexig ut.

Svart longline kavaj med blårandig pikétröja

svart longline kavaj med blårandig pikétröja
källa

För att skapa denna snygga och attraktiva look kan du bära en kungsblå och svart bredrandig pikétröja med svarta flytande minishorts. Kombinera dem med en lång svart kavaj med smal passform. Bär slutligen ett par svarta leggings med tryck och ett par klackar i metalliskt guld för att fullända outfiten på ett feminint sätt.

Svart Fit & Flare Läderklänning med metalliskt guld spetsad tå

Miniklänning i svart och utsvängd läder med spetsiga klackar i metalliskt guld
källa

För att uppnå denna superchica och stilfulla affärsdräkt, här är vad du vill göra. Bär en svart läderklänning med utsvängda passform. Kombinera den med en axelväska i svart och guld. Till skorna kan du helt enkelt bära ett par spetsiga högklackade klackar i guldmetall för att fullborda den enkla men fantastiska looken.

Blush rosa ribbad tröja med en vit och svart rutig maxikjol

Blush rosa ribbad tröja med vit och svart rutig maxikjol
källa

För en mysig och elegant look, här är vad du skulle göra. Bär en rödrosa ribbstickad tröja med en avslappnad passform på toppen. Kombinera den med en vit och grå rutig maxi sidokjol. Bär ett par guldmetallic-sandaler med spetsiga tåsandaler för skorna för att lägga till en extra sofistikerad touch till outfiten.

Vit, tjock tröja med en knälång spetskjol

vit, tjock tröja med knälång spetskjol
källa

Detta är en verkligt elegant och uppfriskande vit och guld business casual outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. För att forma denna look kan du bära en vit stickad tröja med rund hals och en vit knälång halvt genomskinlig spetskjol. Till skorna kan du helt enkelt bära ett par metalliska guldklackar för att fullända looken.

Röd långärmad miniklänning i spets med metalliska klackar

Röd långärmad miniklänning i spets med metalliska klackar
källa

För att se het och naturlig ut på samma gång för ett cocktailparty, här är en mycket bra idé för dig. Bär en röd djup v-ringad långärmad bodycon miniklänning som fokus på din outfit. Kombinera den med ett par guldmetallic spetsiga tåklackar. Avsluta med en guldfärgad liten clutch som perfekt matchar dina skor.

Kungsblå miniklänning med kepsärmar och metalliska hälband

Kungsblå miniklänning i spets med kepsärmar och klackar med axelband i metall
källa

Detta är en riktigt iögonfallande och glad cocktailparty-outfit som använder den underbara kombinationen av kungligt blått och guld. För att forma denna look kan du bära en kungsblå miniklänning med spetsärmar som kärnan i outfiten. Kombinera den med ett par metalliska guld-öppna tåremmar. Bär en rosa paljettclutch för att sätta gnistan till din outfit.

Svart passar en utsvängd miniklänning med guldklackar

svart passform och utsvängd miniklänning med guldklackar
källa

För dig som vill se hederlig men ändå vacker ut på ett cocktailparty, här är en väldigt fin outfitidé. Du kan helt enkelt bära svart mini passform och utsvängd bomullsklänning. Kombinera den med en liten och elegant svart läderclutch. För skorna, använd ett par spetsiga tår i guldmetall för att fullborda den coola looken.

Grå longline parkajacka med mörka skinny jeans och guldklackar

grå longline parkajacka med mörka skinny jeans och gyllene klackar
källa

Kombinera en vit t-shirt med en grå långlinje tunn parkajacka för att få ihop en elegant affärsdräkt. Kombinera dem med mörkblå skinny-jeans och guldiga spetsiga klackar.

Här är de metalliska guldklackidéerna som jag vill dela med dig. Prova det och det kan vara första gången du gillar att bära något guld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*