Home / Stil / Hur man bär midi-veckad klänning
Hur man bär midi-veckad klänning

Hur man bär midi-veckad klänning

Tidigare har jag pratat om hur man ibland kan bära en veckad kjol på jobbet istället för en pennkjol för att se mer uppfriskande och snygg ut. Idag ska jag prata om något som liknar eller är lite mer elegant, som är den veckade midiklänningen. Den kommer vanligtvis i form av en elegant och ibland till och med anständigt sexig, figursydd och utsvängd midiklänning. Med klackar och en elegant clutch kan du enkelt bygga en snygg semi-formell outfit runt den. För att visa dig fler sätt att styla har jag samlat ihop några av de bästa midi-veckade outfitidéerna för dig. Låt oss nu dyka in.

Grå passform och flare midi plisserad klänning


källa

Som nämnts tidigare kan en veckad midiklänning se riktigt bra ut om den bara kombineras med klackar och en clutchväska. För att börja listan ska jag visa dig en ännu enklare outfit, bara klänningen och klackarna. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära en grå passform och utsvängd veckad midiklänning med svarta ankelband med öppen tå för att se vacker och uppfriskande ut.

Orange tvåfärgad veckad midiklänning

Orange tvåfärgad veckad midiklänning
källa

Det här är en mycket iögonfallande outfit som du kanske vill bära till ett cocktailparty eller till och med en formell fest. Bär en tvåfärgad klänning för att forma denna outfit där den översta uppsättningen är en vit och orange spetsgrimma och den nedre uppsättningen är en orange veckad midikjol. Kombinera klänningen med ljusrosa öppna klackar för en feminin touch.

Grå veckad midiklänning med djup V-ringning och midjeband

grå midi-veckad klänning med djup V-ringning
källa

För att se sexig och attraktiv ut, här är en djup v-ringad grå midiklänning att bära på ett cocktailparty och glänsa. För att ge denna klänning en helt minimalistisk look kan du helt enkelt bära ett par vita klackar med öppen tå för att fullborda den fantastiska looken.

Grå midi-veckad klänning med djup V-ringning och svart klack med öppen tå

grå midi-veckad klänning med djup V-ringning och svarta klackar med öppen tå
källa

Här är en outfit som hjälper dig att sticka ut från mängden på ett naturligt sätt på cocktailpartyn och baler. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en grå djup V-ringad veckad midiklänning och kombinera den med svarta klackar med öppen tå och ankelband. En handväska i svart läder är en bra kombination för att avsluta din outfit.

Svart veckad midiklänning med djup V-ringning och utsvängning

Svart djup v-ringad passform och plisserad midiklänning
källa

Prova denna helt svarta outfit för att se sexig och diskret ut på samma gång. Klänningen här är en svart ärmlös veckad midiklänning med djup V-ringning. Kombinera helt enkelt klänningen med ett par svarta stringklackar med ankelband för att lägga till en sofistikerad touch till den minimala looken.

Midiklänning i svart sammet med lång ärm, plisserad mock-neck

svart veckad midiklänning i sammet med långa ärmar och mock-hals
källa

Om du inte vill visa mycket hud alls så kommer här en väldigt snygg klänning som ändå gör att du kan sticka ut från mängden utan att visa mycket hud. Klänningen är en svart långärmad sammetsmock-neck sammets midiklänning. Du kan bära en del svart ankelrem med öppen tå och vit clutchväska för att se elegant och vacker ut.

Halter midiklänning i grön siden med svart clutch

midiklänning i grön sidengrimma med svart clutch
källa

Här är en vacker glänsande klänning som ser väldigt attraktiv ut. Det är en grön sidengrimma passform och utsvängd veckad midiklänning. För att bygga en elegant outfit runt klänningen kan du bära en svart clutchväska och ett par svarta mockaklackar med öppen tå.

Grön metallveckad ärmlös klänning

Grön ärmlös plisserad metallisk klänning
källa

Här är en annan glänsande grön klänning. Men den här gången är det en ännu mer slående grön metallisk ärmlös veckad midiklänning. Med en vacker och lite over the top klänning som denna är det bäst att hålla outfiten enkel. Bär helt enkelt svarta klackar med öppen tå för att fullborda den anmärkningsvärda looken.

Grå sidenhalsad långärmad veckad klänning

långärmad veckad klänning i grått siden med ståkrage
källa

Prova denna underbara helgrå look för en elegant och unik look för en bal. För att forma den här outfiten kan du bära en långärmad grå passform i siden med en skenande halsringning och utsvängd veckad midiklänning. Kombinera den med en silverpaljettclutch och ett par silvermetalliska klackar med öppen tå för att se ännu mer glamorösa ut.

Tvåfärgad midiklänning i svart och rosa guld i sammet

tvåfärgad sammets midiklänning i svart och roséguld
källa

Här är en väldigt speciell och kreativt designad tvåfärgad klänning som kan vara i centrum för en bal eller cocktailparty. I detalj är klänningen en långärmad sammetskropp med en svart och roséguld sammetshalsning och en veckad utsvängd midiklänning med ett bälte i roséguld. Kombinera den med en svart ankelrem med öppen tå för att fullända outfiten.

Grå midi-veckad midiklänning med fuskpälssandaler

Grå veckad midi-klänning med fuskpälssandaler
källa

Detta är definitivt inte din typiska cocktailparty-outfit, men du kan fortfarande bära den på ett cocktailparty för att sticka ut från mängden. En midiklänning med grå veckad midiband är ett bra alternativ för att dra av denna unika look. Kombinera klänningen väldigt kreativt med svarta fuskpälssandaler för att se söt och avslappnad ut på samma gång.

Neonrosa midi-veckad klänning med knytband

Neonrosa midi-veckad klänning med knytband
källa

Om du vill se mer damlik och iögonfallande ut kan det hjälpa att bära neonrosa. Du kan till exempel bära en neonrosa midiklänning med halvärmar som ser feminin och diskret sexig ut. Ett par svarta klackar i fuskpäls med en öppen tårem gör din outfit komplett.

Grön veckad chiffong midiklänning med svart skinnjacka

grön veckad chiffong midiklänning med svart skinnjacka
källa

För att se stiligare ut fungerar vanligtvis att lägga till en svart skinnjacka till din outfit. Du kan till exempel bära en grön veckad miniklänning med en svart skinnjacka för att se både snygg och vacker ut. Kombinera dessa plagg med ett par svarta stövlar i mocka och en handväska i svart läder för att se ännu snyggare ut.

Svart veckad midiklänning med falsk halsringning och ankelboots

svart veckad midiklänning med ståkrage och tossor
källa

Vanligtvis kommer en veckad midiklänning i form av en figursydd och utsvängd klänning, men inte den här gången. Här är en vacker och unik svart långärmad veckad midiklänning med en mock neck shift. Hela klänningen, inte bara underdelen, är fylld med veckade detaljer. Kombinera den med ett par ankelstövlar i svart läder för att se både snygg och elegant ut.

Vit halvgenomskinlig midiklänning i chiffong

Vit halvt genomskinlig plisserad chiffong midiklänning
källa

För att få en damliknande och drömsk look kan du bära en vit ärmlös chiffongveckad midi shift midiklänning. Bär en vit miniklänning i den halvtransparenta klänningen för att skapa vackra lager. Kombinera klänningen med en ljusrosa läderhandväska och nakna sandaler med remmar för att fullborda denna slående look.

Jag hoppas att du gillar dessa veckade midiklänningsidéer som nämns ovan. Om du får slut på idéer för ditt nästa cocktailparty eller bal, bör listan ovan ge dig en bra källa till idéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*