Home / Stil / Hur man bär minikjol med paljetter
Hur man bär minikjol med paljetter

Hur man bär minikjol med paljetter

Det är en mycket bra idé att bära en minikjol med paljetter för att se djärv och glänsande ut, men inte för överdriven. Vanligtvis kommer den i form av en formsydd minikjol som får dig att se lång och smal ut och låter dig visa upp några kurvor. Till en början kan det verka väldigt svårt att styla och dra av, men du kan göra det så länge du kombinerar det med några enkla delar. Jag visar dig inte bara hur du stylar den genom att visa dig några idéer till minikjolar med paljetter, jag visar dig också några midi-versioner för jämförelse. Låt oss titta på dem nu.

Svart tröja med paljett minikjol och motojacka


källa

Här är vad du bör göra för att få den här snygga outfiten som också känns subtilt mysig. Bär en svart tröja med en svart skinnjacka överst. Kombinera dem med en minikjol i svart paljett. För skorna, använd ett par svarta ankelstövlar i läder för att fullborda looken.

Svart blus med chiffongknapp och mörk paljett mini kjol

svart chiffongblus med knappar och mörk minikjol med paljetter
källa

Det här är en väldigt naturlig outfit som definitivt ser bra ut att ha på sig på ett cocktailparty. För att uppnå denna outfit kan du bära en svart chiffongskjorta med knappar och para ihop den med en svart paljett bodycon minikjol. Till skorna kan du bära ett par svarta stövletter i mocka för att fullända outfiten med stil.

Svart kavaj med minikjol i rosa guld med paljetter

svart kavaj med roséguld paljett mini kjol
källa

För att uppnå denna enkla och eleganta cocktailpartyoutfit kan du bära en vit slim fit skjorta och en svart kavajjacka som är lite lång och slimmad. Kombinera dem med en plisserad minikjol i roséguld med paljetter. Till skorna kan du bära ett par svarta klackar med öppen tå för att fullända outfiten med stil.

Svart off shoulder-blus med minikjol i guld med paljetter

svart axelbandslös blus med minikjol i guld med paljetter
källa

För att uppnå den där diskreta sexiga och glänsande outfiten som naturligtvis kommer att få dig att sticka ut från mängden, här är vad du vill göra. Bär en svart off-the-shoulder blus på toppen för att avslöja huden på axlar och nyckelben. Para ihop toppen med en minikjol med guldfärgade paljetter och en svart quiltad clutch. Ett par svarta over the knee boots kommer att fullända denna bländande look.

Svart skinnjacka med skjorta med knäppning och midi brons paljettkjol

svart skinnjacka med skjorta med knapp och paljett midikjol i brons
källa

Detta är en mycket intressant outfit som innehåller ett denimelement. För att uppnå denna look kan du bära en jeansskjorta med blå knapp och en svart skinnjacka. Kombinera den med en midikjol i brons med paljetter. Bär ett par svarta ankelband med öppen tå med dina skor för att fullända din outfit.

Svart skinnjacka med vit V-ringad t-shirt och minikjol

svart skinnjacka med vit V-ringad t-shirt och minikjol
källa

För att forma denna snygga och snygga outfit kan du bära en vit utskuren bodycon-t-shirt och en svart bikerjacka i läder över den. Kombinera dem med en svart bodycon minikjol med hög midja. Till skorna kan du helt enkelt bära ett par svarta paljettbalettskor för att se ren och elegant ut.

V-ringad chiffongblus med kall axel och svart minikjol i hög höjd med paljetter

Kalla axlar V-ringad chiffongblus med svart paljett mini kjol
källa

För att få den där diskreta sexiga outfiten som du egentligen inte behöver visa mycket hud i, kan du bära en svart chiffongblus med kall axel för att bara visa lite hud på dina axlar. Kombinera toppen med en svart paljett bodycon minikjol. Bär ett par ankelboots i svart mocka för att fullborda den coola looken.

Svart tröja med minikjol och balettklackar

svart tröja med minikjol och balettkläder
källa

Detta är ett attraktivt och minimalistiskt cocktailparty speciellt designat för dig som vill se vacker ut men ändå inte vill ha en snygg cocktailklänning. För att skapa denna look kan du helt enkelt bära en svart tröja med avslappnad passform och svart mini-kjol med paljetter. Kombinera dem med svarta strumpor och svarta balettkläder för att fullborda looken.

Svart kavaj med vit t-shirt med scoop-neck och minikjol i rosa guld med paljetter

svart kavaj med vit t-shirt med scoop-neck och minikjol i rosa guld med paljetter
källa

För att uppnå denna eleganta och eleganta look, kan du helt enkelt bära en vit t-shirt med scoop-neck och svart slim fit blazer över den. Kombinera dem med en bodycon-minikjol i guld med paljetter för att accentuera några kurvor och se lång och smal ut. Bär ett par svarta högklackat med rem för att se extra elegant och smal ut.

Svart blus med djup V-ringning och hög minikjol

Svart blus med djup V-ringning och hög minikjol
källa

Att bära en paljettkjol betyder inte att du måste se superglänsande och over the top ut. Faktum är att du kan välja en svart matt paljettkjol för en diskret vacker look. För att uppnå denna outfit kan du bära en svart V-ringad lågblos och en svart bodycon minikjol med hög midja. Kombinera dem med svarta klackar med öppen tå och ankelband för att packa outfiten snyggt.

Svart skinnjacka med passande minikjol i paljett

svart skinnjacka med figurnära minikjol
källa

För att se enkel och elegant ut, här är en outfit du kanske vill prova. Bär bara en smal vit knapp med en svart skinnjacka. Kombinera dem med en svart paljett bodycon minikjol. För resten av outfiten kan du bära svarta leggings och ett par svarta balettkläder för att fullända outfiten.

Svart linne med scoop neck och silver mini kjol

Svart linne med scoop neck och silver mini kjol
källa

För att uppnå denna diskreta sexiga och kvinnliga cocktailparty-outfit kan du bära ett svart halvt genomskinligt bodycon linne med scoop urringning. Kombinera den med en minikjol i silver med paljetter. Till skorna kan du bära antingen svarta eller vita klackar med öppna tåband.

Svart långärmad t-shirt med djup V-ringning och en figursydd minikjol

svart, långärmad t-shirt med djup V-ringning och en figursydd minikjol
källa

För att uppnå denna coola helsvarta look kan du bära en svart djup V-ringad långärmad bodycon-topp och en svart minikjol med paljetter. Kombinera dem med ett par silverklackar för att komplettera looken med elegans.

Jag hoppas att du gillade idéerna för minikjol med paljetter som jag just delade med dig i listan ovan. Prova dem och du kommer att se hur fantastiska de kan få dig att se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*