Home / Stil / Hur man bär Mom Jean Shorts
Hur man bär Mom Jean Shorts

Hur man bär Mom Jean Shorts

Idag ska jag prata om hur man stylar mammas jeansshorts, något som ser coolt och ungdomligt ut och till och med har ett coolt namn. ”Mamma”-delen av namnet kommer av att mammans jeansshorts har hög midja och ser ut som gamla jeans som din mamma bar för decennier sedan. För att klassas som ett par mammas jeansshorts, jeansshortsen, hög midja, tvättas väldigt lätt eller inte tvättas alls och går sönder väldigt lätt eller går inte sönder alls. För att visa dig hur du stylar dem har jag samlat några av de bästa korta outfitidéerna för dig. Låt oss nu dyka in.

Svart linne med blå jeansshorts för mammor


källa

Det här är en lista med coola och minimalistiska outfitidéer som hjälper dig att se väldigt attraktiv ut på ett naturligt sätt. För att börja den här listan, här är en superlätt streetoutfit. Bär bara ett svart bodycon linne och stoppa in det i ljusblå mom jeans shorts. Om du inte vet hur du ska avsluta, använd vita sneakers.

Vit chiffongblus med blå jeansshorts med muddar

vit chiffongblus med blå jeansshorts med muddar
källa

Det här är en lite mer formell men ändå avslappnad outfit som är perfekt för avslappnade häng. För att forma denna look kan du bära en ljusgrå eller vit chiffongblus med lite överdimensionerade knappar. Kombinera med ljusblå mom jeans shorts med muddar. För skorna, använd helt enkelt vita sneakers för att fräscha upp outfiten.

Vit cropped t-shirt med ljusblå muddshorts från mom jeans

vit cropped t-shirt med ljusblå muddar mom jeans shorts
källa

För att få denna enkla och diskreta sexiga streetoutfit kan du bära en vit bodycon-t-shirt med ljusblå mom jeansshorts med muddar. Till skorna kan du bära ett par vita low-top sneakers eller så kan du vara lite snyggare genom att bära ett par svarta och vita high-top klassiker.

Vit kort t-shirt med ljusrosa bomberjacka och jeansshorts

vit kort t-shirt med ljusrosa bomberjacka och jeansshorts
källa

En crop top och mom jeans shorts är en av de bästa kombinationerna som kan få dig att se lång och smal ut. Till toppen kan du bära en vit beskuren t-shirt med en ljusrosa bomberjacka. Kombinera den med ljusblå mom jeans shorts. Bär vita sneakers för skorna för att komplettera din outfit.

Vit beskuren t-shirt med senapsgul pojkvänslinneskjorta

vit beskuren t-shirt med senapsgul pojkvänslinneskjorta
källa

För att se gladare ut verkar det enklaste och mest logiska steget vara att bära något gult. Du kan till exempel bära en vit lätt beskuren t-shirt med en senapsgul oversized linneskjorta för att skapa några coola lager. Kombinera dem med jeansshorts med blå bälte och vita sneakers för att fullborda looken.

Vit maxi virkad jacka med rött grafiskt linne och jeans mom shorts

vit virkad maxijacka med rött grafiskt linne och mom jeans shorts
källa

Här är en mycket luftig och damliknande lageroutfit perfekt för höst och vår. För att forma dessa vackra lager kan du bära ett rött grafiskt linne med ljusblå mom jeans shorts och lägga en lång linnevit virkad jacka över det. Kombinera dem med bruna sandaler med klackar för att se ännu mer uppfriskande och attraktiva ut.

Vit kabelstickad tröja och mom jeansshorts med bälte

vit stickad tröja med bälte och mom jeansshorts med bälte
källa

För att se mysig och lättillgänglig ut, här är en minimal outfit som du kanske vill prova. Till toppen kan du bära en vit chunky stickad tröja. Kombinera den med blå jeansshorts och ett brett läderbälte. För skor, bär ett par vita sneakers för minimal fullständighet av outfiten.

Vit långärmad t-shirt med minijeansshorts för mammor

vit långärmad t-shirt med minijeansshorts för mammor
källa

För att få denna ungdomliga och vackra diskreta outfit kan du bära en vit långärmad t-shirt med en slim fit över. Kombinera med ljusblå Super Mini Denim Mom Shorts. Till skorna kan du helt enkelt bära ett par vita sneakers. Du kan också prova ett par svarta och vita löparskor om du vill se sportigare ut.

Svart t-shirt med blå minijeansshorts med muddar

svart t-shirt med blå jeansshorts med minimanschetter
källa

Ibland är ordspråket ”less is more” som klädselns nordstjärna. Om du inte vet vad du ska ha på dig, håll dig bara till en minimal outfit. Till exempel kan du helt enkelt bära en svart t-shirt med ljusblå mom jeans shorts med muddar. Bär ett par vita sneakers för skorna för att komplettera den minimalistiska och attraktiva looken.

Svart grafisk tank med ljusblå mom jeans shorts med muddar

svart grafiskt linne med ljusblå mom jeans shorts med muddar
källa

För att uppnå en ungdomlig och glad look kan du helt enkelt bära ett svart grafiskt linne över. Kombinera med ljusblå mom jeansshorts med muddar för att se mer ungdomlig och snygg ut. Till skorna kan du bära ett par helvita lågklassiker för att se snygg och ren ut.

Svart och vit tryckt skjorta med knappar och ljusblå jeansshorts

svartvit tryckt button down skjorta och ljusblå jeansshorts
källa

För att uppnå denna stilfulla och unika affärsdräkt kan du bära en svartvit tryckt skjorta över den. Kombinera den med mammas blå jeansshorts och ett brett läderbälte. Bär ett par svarta spetsiga läder loafers. Lägg till en svart läderkoppling för att se ännu smartare ut.

Blush och svart diamanttryckt tröja med jeansshorts med hög midja med bälte

Blush och svart diamanttryckt tröja med högmidjade jeansshorts med bälte
källa

Här är en väldigt unik och lite edgy outfit. För att uppnå detta kan du börja med den rosa och svarta diamanttryckta tröjan. Kombinera den med mammas jeansshorts och ett par slitna strumpor. Till skorna kan du helt enkelt bära svarta balettkläder för att se snygg och ren ut.

Rödrosa figursydd T-shirt med Ljusblå Muddar Mom Jean Shorts

Rödsittande t-shirt med ljusblå mom jeansshorts med muddar
källa

För att se ungdomlig och damlik ut kan du bära en rouge rosa slim fit t-shirt över den. Kombinera den med ljusblå mom jeans shorts. Komplettera din outfit med ett par vita low-top sneakers.

Jag hoppas att du gillade idéerna för mom jeans shorts outfit som jag delade med dig ovan. Prova dem och se den ungdomliga och smala versionen av dig själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*