Home / Stil / Hur man bär mörkblå leggings

Hur man bär mörkblå leggings

Idag ska vi prata om hur man klär sig avslappnat och stilfullt med marinblå leggings. Även om det vid första anblicken verkar vara en väldigt enkel och anspråkslös produkt, kommer du att bli förvånad över hur smal, lång och snygg den får dig att se ut. Som de flesta leggings är tunikatoppen de mörkblå leggingsnas bästa vän. Det är svårt att gå fel med en tunika och leggings. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för mörkblå leggingsoutfit för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vitrandig tunikat-shirt med mörkblå leggings och långa stövlar


källa

För att börja med den här listan med snygga och detaljerade outfitidéer, ska jag visa dig en enkel och ungdomlig outfit som du enkelt kan ta av dig. För att skapa denna look kan du bära en vit och blå horisontell randig tunika t-shirt. Kombinera den med mörkblå leggings. För skor, bär ett par knähöga stövlar i brunt läder för att komplettera outfiten.

Tunikatröja från Heather Grey med mörkblå leggings och bruna knähöga stövlar

melerad grå tunikatröja med mörkblå leggings och bruna knähöga stövlar
källa

För att se mysig och uppfriskande ut, här är vad du vill göra. Till toppen kan du bära en gråmelerad tröja med bågad fåll. Kombinera den med mörkblå leggings. Kombinera skorna med ett par knähöga bruna läderstövlar för en extra snygg touch. Bär en crossbody-väska med kamelfransar för att fullborda looken.

Ljusblå chambray skjorta med knäppning, mörkblå leggings och läderstövlar

Ljusblå chambray skjorta med knappar, mörkblå leggings och läderstövlar
källa

För att uppnå denna enkla och pojkaktiga look, kan du helt enkelt bära en ljusblå chambray-skjorta med knappar över den. Kombinera den med mörkblå leggings. Bär ett par knähöga bruna läderstövlar för dina skor. Som du kanske har märkt ser de mörkblå leggingsen riktigt bra ut med bruna stövlar.

Mörk bomberblazer med mörkblå leggings och sneakers

mörk bomberblazer med mörkblå leggings och sneakers
källa

En svart sweatshirt och en marinblå bomberjacka är en bra kombination att ha i din avslappnade arsenal. Kombinera dem med mörkblå leggings. Till skorna kan du bära ett par marinblå sneakers. Lägg till en kungblå läderhandväska till mixen för att fullborda denna nästan helt blå outfit.

Mörkblå rutig pojkvänskjorta med grått cropped linne

Mörkblå rutig pojkvänskjorta med grått cropped linne
källa

För dig som har lagt ner mycket möda på att få en smal midja, här är vad du vill göra. Bär ett ljusgrått cropped linne med en marinblå rutig pojkvänskjorta som bärs som kofta. Kombinera dem med mörkblå leggings och svarta sneakers för att komplettera den coola och diskreta sexiga looken.

Mörkblå kostymjacka med matchande randiga leggings och sneakers

Mörkblå kostymjacka med matchande randiga leggings och sneakers
källa

För att styla denna något kraftfulla affärsoutfit, här är vad du behöver göra. Bär en vit blus med en marinblå kostymjacka. Kombinera dem med marinblå och vita vertikalrandiga leggings. Till resten av outfiten kan du bära en grå lång kappa i linne och ett par vita sneakers för att göra outfiten komplett på ett unikt och stilrent sätt.

Mörkblå löparleggings med matchande kort tröja med dragkedja

Mörkblå löparleggings med matchande beskuren tröja med dragkedja
källa

Det här är en typ av sportig outfit som inte är avsedd för jogging, utan för tillfälliga sammankomster. Bär en marinblå och vit randig dragkedja för att dra ihop denna outfit. Kombinera den med orange och mörkblå leggings. Bär ett par stövlar i svart mocka med dina skor för att fullända looken.

Vit grafiskt beskuren t-shirt med mörkblå leggings

vit grafiskt beskuren t-shirt med mörkblå leggings
källa

Här är en anständig sexig outfit som du kanske vill bära på vänners sammankomster. Återigen, detta är en sportig outfit som inte är avsedd för sport. Till toppen kan du helt enkelt bära en vit grafisk beskuren t-shirt. Kombinera den med mörkblå leggings och ljusrosa spetsiga klackar för att se sportig och elegant ut på samma gång.

Orange linne med mörkblå löparbyxor

orange linne med mörkblå löparshorts
källa

Detta är en sportoutfit som du kan bära när du springer. Till toppen kan du bära ett orange sportlinne. Kombinera den med mörkblå löparshorts för att se lång, smal och må bra. Kombinera dem med ett par grå och vita låga löparskor för att fullända outfiten med stil.

Avskuren långärmad trikottopp i kombination med mörkblå leggings med tryck

Avskuren långärmad trikottopp i kombination med mörkblå leggings med tryck
källa

Här är vad du vill göra för att styla denna vackra träningsoutfit. Bär en långärmad, marinblå, figursydd, lätt avskuren trikottopp. Kombinera den med matchande mörkblå strumpbyxor. Bär ett par vita sneakers för skorna för att komplettera outfiten med stil och ungdom.

Vit kabelstickad cape med rutig halsduk och knähöga stövlar i brunt läder

vit kabelstickad cape med rutig halsduk och knähöga stövlar i brunt läder
källa

Det här är den typen av mysig outfit som kan få dig att se väldigt vacker och lättillgänglig ut. För att forma denna outfit kan du bära en vit stickad cape över en vit och svart randig långärmad t-shirt. Kombinera dem med mörkblå leggings och en grå och gul rutig halsduk. Bär ett par knähöga stövlar i brunt läder för att fullborda den attraktiva looken.

Mörkblå bomberjacka med matchande leggings och tunikablus

Mörkblå bomberjacka med matchande leggings och tunikablus
källa

För att uppnå denna avslappnade och snygga lagerlook kan du bära en vit och gul tryckt chiffongtunikablus med en marinblå bomberjacka över. Kombinera dem med mörkblå leggings och ljusrosa plattor.

Vit tofs tunikatröja med mörkblå leggings

vit tofs tunikatröja med mörkblå leggings
källa

För att uppnå denna mysiga och vackra look, kan du bära en vit tofs tunika stickad tröja med marinblå leggings. Kombinera dem med vita sandaler för en extra uppfriskande look.

Här är outfitidéerna för mörkblå leggings som kan få dig att se stilig och avslappnad ut. Prova dem och du kommer att bli nöjd med hur de kan få dig att se så smal och lång ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*