Home / Stil / Hur man bär mörkblå shorts
Hur man bär mörkblå shorts

Hur man bär mörkblå shorts

Att se vacker, stilig och djup ut med de mörkblå shortsen är en mycket bra idé. Att bära dem gör att du ser lite mer ungdomlig och mindre seriös ut än att bära byxor eller chinos. Det låter dig också visa upp dina långa och vackra ben. De kan vara en del av din gatu- eller affärsklädsel. För att visa dig hur du stylar denna mångsidiga produkt har jag sammanställt en lista över de bästa marinblå shortsoutfitidéerna för dig. Låt oss nu dyka in.

Vit chiffongskjorta med knappar och mörkblå spetsshorts


källa

För att starta den här listan med attraktiva outfitidéer, kommer jag först att visa dig en ganska damliknande affärsdräkt. Till toppen kan du bära en vit chiffong långärmad skjorta med knappar. Kombinera med minishorts i marinblå spets med hög midja för att se smal och lång ut. Bär ljusrosa klackar eller plattor för skorna för att sätta en feminin touch till outfiten.

Svart kavaj med vit skjorta och mörkblå shorts

svart kavaj med skjorta med vit krage och mörkblå shorts
källa

Denna outfit kan betraktas som en gränsöverskridande semi-formell affärsdräkt. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära en vit button down skjorta och en svart kavajjacka överst. Kombinera dem med mörkblå slimmade shorts. Lägg till ett par ankelstövlar i brunt läder till mixen för att hålla dig snygg och sofistikerad.

Svart och vit randig crop top som bärs med en marinblå kavaj och matchande shorts med bågad fåll

svart och vit randig crop top som bärs med en marinblå kavaj och matchande shorts med bågad fåll
källa

För att skapa denna eleganta och diskreta sexiga outfit som är perfekt för ett företagsevent som en årlig middag, kan du bära ett svart och vitrandigt cropped linne med en marinblå kavaj. Kombinera dem med ett par minishorts med bågad fåll i marinblått. Bär sandaler med svarta klackar för att fullborda looken.

Vit V-ringad ärmlös chiffongtopp i kombination med marinblå flytande minishorts

Vit ärmlös V-ringad chiffongtopp och mörkblå flytande minishorts
källa

För att uppnå denna superuppfriskande look kan du bära en vit V-ringad chiffong ärmlös blus och marinblå mini flowshorts. Bär ett par helvita låga canvasskor för att få skorna att se extra uppfriskande och ungdomliga ut. Lägg slutligen till en stråhatt till outfiten för en konstnärlig touch.

Ljusblå button down skjorta och mörkblå miniklänningshorts

Ljusblå button down skjorta och mörkblå miniklänningshorts
källa

Det här är en väldigt enkel ljusblå och mörkblå outfit, och väldigt sällan fungerar inte denna färgkombination. I det här fallet är en ljusblå, knappad långärmad skjorta ihop med mörkblå minidressshorts. Kombinera dem med ett par ljusrosa spetsiga klackar och en matchande handväska för att fullända looken.

Svart kavaj med vit skjorta och bruna läderstövlar

svart kavaj med vit skjorta och ankelstövlar i brunt läder
källa

Detta är en ganska stilig och elegant look för affärscasual. För att uppnå denna outfit kan du bära en slimmad skjorta med vit krage och en svart kavaj. Kombinera dem med mörkblå kostymbyxor. Lägg slutligen till ett par korta stövlar i brunt läder för att se snygg ut.

Mörkblå skjorta med flytande minishorts

Mörkblå skjorta med flytande minishorts
källa

Färgen marinblå ser bara riktigt bra ut i kombination med färgen ljusrosa. Du kan till exempel bära en mörkblå chiffong långärmad skjorta med knäppning och ett par matchande mörkblå minishorts. Kombinera dem med ett par ljusrosa klackar för att komplettera outfiten med en damliknande touch.

Vit ärmlös spetstopp med bågad fåll och matchande mörkblå shorts

Ärmlös spetstopp med vit fåll och matchande mörkblå shorts
källa

Detta är en mycket damliknande och attraktiv blå och marinblå outfit som är fylld med sofistikerade detaljer. Till toppen kan du bära en vit spets ärmlös topp med bågad kant. Kombinera den med ett par marinblå minishorts med bågad fåll. För skorna, bär ett par marinblå och nakna sandaler för att se uppfriskande ut.

Blå Button Up blus med tribal tryckta mini shorts

blå blus med knappar och minishorts med tribaltryck
källa

Detta är en mycket attraktiv outfit som har en tribal känsla. För att uppnå denna look kan du bära en marinblå knappad skjorta i slim fit och marinblå och vita tribal-minishorts. För skorna, använd ett par ljusrosa klackar med öppen tå för att se mer damlika ut. Bär en marinblå crossbody-väska för att lyfta utseendet.

Grå- och vitrandig t-shirt med mörkblå minishorts

grå och vitrandig t-shirt med mörkblå minishorts
källa

Det här är en väldigt enkel och avslappnad streetoutfit som är perfekt för avslappnade häng. Bär helt enkelt en vit och grå randig kortärmad t-shirt för toppen. Kombinera den med blå mini chino-shorts. För skor, bär ett par vita sneakers eller vita sandaler för att se uppfriskande och ren ut.

Tryckt kavaj med vit skjorta och mörkblå balettkläder

tryckt kavaj med vit skjorta och mörkblå balettkläder
källa

Detta är en marinblå och vit outfit som är elegant nog att vara din cocktailparty-outfit. Bär en vit button down skjorta och en marinblå och vit kavaj för att skapa snygga lager till toppen. Kombinera dem med ett par marinblå flytande miniklänningshorts. Bär marinblå balettkläder som passar perfekt till resten av outfiten.

Orange kavaj med randig t-shirt och flip flops

orange kavaj med randig t-shirt och flip flops
källa

Detta är en mycket skarp och kreativ outfit som avslöjar hemligheten bakom den fantastiska orange och marinblå färgkombinationen. Till toppen kan du bära en marinblå och vitrandig långärmad t-shirt med en orange kavaj. Kombinera dessa plagg med mörkblå shorts och ett ljusblått smalt bälte. Bär ett par grå flip flops för att få skorna att se avslappnade och unika ut.

Halvt genomskinlig topp i mörkblå chiffong med matchande blå shorts

Halvt genomskinlig topp i mörkblå chiffong med matchande blå shorts
källa

För att se damliknande och vacker ut för ett cocktailparty kan du bära en mörkblå halvgenomskinlig chiffongblus överst. Kombinera den med mörkblå mini flow shorts. Lägg slutligen till ett par ljusrosa platta sandaler för att se feminin ut.

Jag hoppas att du gillade de marinblåa shortsoutfitidéerna som jag just delade. Prova dem och se om du gillar den här vackra och djupa känslan den kan ge dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*