Home / Stil / Hur man bär moto jeans
Hur man bär moto jeans

Hur man bär moto jeans

Jag är säker på att de flesta av er vet vad en motojacka är. Det är i grunden en skinnjacka fylld med snygga detaljer som de extra sömmarna som ger skinnjackan några randiga detaljer. När du lägger till de extra randiga sömmarna på ett skinny jeans får du det som kallas moto-jeans. Det är inte svårt att styla dem alls, du kan bara behandla dem som vanliga skinny jeans och resultatet blir oftast fyllt med stil och tuffhet. För att bättre visa dig hur du stylar dem har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för motojeans-outfit för dig. låt oss dyka in

Svart läderväst med grå motojeans


källa

Eftersom det finns en viss tuffhet i motojeans, är det vettigt att para ihop dem med ett annat snyggt och robust föremål som den svarta lädervästen. För att forma den här looken kan du helt enkelt bära ett vitt formsytt lågt skuret linne med en svart läderväst. Kombinera dem med grå motojeans och svarta spetsiga klackar för att se både snygg och diskret sexig ut.

Skinnjacka med halsduk och svarta motojeans

Skinnjacka med halsduk och svarta motojeans
källa

Det här är en balanserad och snygg outfit som du definitivt kan bära som en avslappnad business outfit på kontoret. För att uppnå denna look kan du bära ett svart linne med en svart skinnjacka och en svart och grå randig halsduk för toppen. Kombinera dem med svarta motojeans och svarta läderstövlar för att fullborda denna supercoola helsvarta look.

Grå t-shirt med matchande moto skinny jeans

grå t-shirt med matchande skinny jeans
källa

Här är en mycket mer avslappnad outfit för avslappnade häng. Till toppen kan du bara ha en ljusgrå t-shirt. Kombinera den med mörkgrå skinny moto-jeans. Till dessa kan du bära ett par ljusgrå stövletter i mocka för att lägga till en extra feminin touch till denna minimalistiska look.

Blå motojeans med en vit och svart prickig blus och rosa klackar

blå motojeans med vit och svart prickig blus och rosa klackar
källa

Detta är en mycket intressant outfit som ser lite vintage ut. Bär en vit och svart prickig skjorta med en vit kavaj för att se elegant och kreativ ut. För resten av outfiten kan du bära blå skinny moto-jeans och ljusrosa klackar för att se både snygg och damlik ut.

Svart och vit randig långärmad t-shirt med mörkblå motojeans

svart och vit randig långärmad t-shirt med mörkblå motojeans
källa

Det här är en avslappnad och snygg streetoutfit som är lätt att ta av. Du kan helt enkelt bära en svart och vit randig långärmad t-shirt med mörkblå moto skinny jeans. Lägg till ett par ankelstövlar i svart läder till mixen för en ännu snyggare look.

Vitrandig tröja med blå jeans och sandaler

vitrandig tröja med blå jeans och sandaler
källa

Detta är en väldigt kreativt designad outfit som ser både mysig och snygg ut. Till toppen kan du bära en vit och ljusgrå vidrandig tröja. Kombinera den med blå Moto skinny jeans. Till skorna kan du bära ett par vita sandaler för att ge en uppfriskande touch till helhetslooken.

Svart huvjacka med fuskpälskrage och blå motojeans

svart huvjacka med fuskpälskrage och blåa motojeans
källa

Låt oss nu titta på en vacker och snygg outfit som du kanske vill prova när vädret blir kallare. Bär en svart kabeltröja till toppen med en svart fuskpälsjacka med luva. Kombinera dem med blå skinny moto-jeans. För att göra outfiten mer stilren och avslappnad kan du bära gråa sneakers för att fullända looken.

Vit cropped grimstop ihop med blå tvättade skinny moto-jeans

Vit Cropped Halter Top med Blå tvättade Skinny Moto Jeans
källa

Detta är en lågmäld sexig outfit som är gjord speciellt för dig som har lagt ner mycket ansträngning på att få en smal midja. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära ett vitt cropped bodycon linne med rouge moto jeans. Bär ljusrosa öppna klackar för att få dig att se mer damlik och smal ut.

Vit t-shirt med gråa skinny jeans och svarta klackar

vit t-shirt med gråa skinny jeans och svarta klackar
källa

Detta är en mycket stilig och professionell, grå och vit affärsdräkt. Till toppen kan du bära en vit t-shirt med en vit skinnjacka. Kombinera dem med grå moto skinny jeans. Till skorna kan du bära svarta läderhögklackar med rundade tår för att hålla outfiten elegant och ren.

Vit och svart prickig skjorta med gråa skinny jeans

vit och svart prickig skjorta med gråa skinny jeans
källa

Här är en vacker look som ser lite vintage ut. För att skapa denna look kan du helt enkelt bära en vit och svart prickig skjorta. Kombinera den med gråa skinny moto-jeans. Till skorna, bär ett par ljusrosa läder loafers som är väldigt kreativa för att se både snygga och damlika ut.

Svart sammetskavaj med grå motojeans

svart sammetskavaj med grå motojeans
källa

Om du vill bära något som är smalt, elegant och lite unisex, överväg den här outfiten. Till toppen kan du bära en vit t-shirt med en svart sammetskavaj. Kombinera dem med grå smala motojeans och svarta läderstövlar för att lägga till stil och tuffhet till den här outfiten.

Vit Mock Neck Cropped Figursydd tröja med blå jeans med hög midja

Vit Cropped Bodycon tröja med blå topp och blå jeans med hög midja
källa

Det här är en bodycon-outfit som ser sexig ut. Det är en av få outfits på den här listan som är svår att få fram. För att uppnå denna look kan du bära en vit långärmad bodycon cropped tröja. Kombinera med blå motojeans med hög midja och svarta mockaboots för att fullända looken.

Grå tröja med lös passform med en axel och skinny jeans

grå tröja med avslappnad passform och skinny jeans
källa

Detta är en lågmäld sexig outfit som ser ganska naturlig ut. Bär bara den ljusgrå tröjan med en axel avslappnad passform till toppen. Kombinera den med grå smala motojeans och ljusrosa klackar med öppen tå för en damliknande touch.

Svart skinnjacka med mörkblå moto jeans & stövlar

svart skinnjacka med mörkblå motojeans och stövlar
källa

För en snygg och elegant look kan du bära en svart v-ringad t-shirt och en svart skinnjacka överst. Kombinera dem med mörkblå skinny moto-jeans och svarta läderboots för en snygg finish.

Jag hoppas att du gillade idéerna med motojeansoutfits som jag just delade med dig. Som du kan se är det bara skinny jeans med en touch av tuffhet och stil. Testa dessa outfits och utöka ditt outfitspel lite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*