Home / Stil / Hur man bär olivgrön topp
Hur man bär olivgrön topp

Hur man bär olivgrön topp

För att få en uppfriskande och avslappnad look är det ett väldigt bra och logiskt steg att bära en olivtopp. Vill du klä dig väldigt jordnära kan du helt enkelt satsa på en olivgrön t-shirt. Å andra sidan, om du vill se mer damlik och elegant ut, kan en grön chiffongblus vara ett bättre val. Oavsett din smak bör det vara en bra idé att läsa det här blogginlägget. För att göra stylingen enklare för dig har jag samlat några riktigt fina olivgröna outfitidéer åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Oliv kortärmad V-ringad topp i kombination med svarta skinny jeans


källa

Det här är en lista över uppfriskande outfitidéer som i allmänhet är lätta att få fram. Jag börjar med en supercasual outfit. För att skapa denna enkla och ungdomliga look kan du helt enkelt bära en olivgrön mini-t-shirt med V-ringad och svarta skinny jeans. Bär korta bruna läderstövlar för att komplettera din outfit på ett snyggt sätt.

Grönt grafiskt linne med vita skinny jeans

grönt grafiskt linne med vita skinny jeans
källa

Låt oss nu titta på en lite mer unik och edgy streetoutfit. För att forma denna look kan du bära ett oliv linne med uppdragna vita skinny jeans för att se fräsch och stilig ut på samma gång. Bär ett par sandaler med remmar i brun mocka med öppen tå för att fullborda looken.

Grön V-ringad V-ringad chiffongtopp i kombination med jeans med hög höjd

grön chiffongtopp med spaghettiband, V-ringning och höga jeans
källa

Det här är en mycket attraktiv affärsklänning som du kanske vill prova. För toppen, bär en oliv chiffong tvålagers lätt beskuren ärmlös topp. Kombinera den med mörkblå skinny-jeans med hög midja. För skorna, bär ett par ljusrosa spetsiga klackar för att fullända outfiten.

Olivgrönt linne med slitna svarta skinny jeans

Olivgrönt linne med slitna svarta skinny jeans
källa

Det här är en väldigt kvinnlig men ändå avslappnad outfit som är perfekt för både arbete och umgänge med vänner. Till toppen kan du helt enkelt bära ett olivgrönt linne med avslappnad passform. Kombinera den med svarta skinny jeans. Bär ett par svarta sandaler med öppen tå med remmar för en snygg finish på outfiten.

Oliv chiffongblus med elfenbenshorts i chino

Oliv chiffongblus med elfenbenshorts i chino
källa

För att se uppfriskande och ungdomlig ut, överväg att bära shorts istället för byxor. Till exempel kan du bära en grön chiffong långärmad blus med elfenben mini chino shorts. Kombinera dem med ett svart läderbälte och ett par leopardmönstrade klackar för att lägga till stil till outfiten.

Olivgrön långärmad kall axeltopp och ljusblå jeans

Olivgrön långärmad kall axeltopp och ljusblå jeans
källa

För att få den här uppfriskande och diskreta sexiga outfiten kan du bära en olivtröja som är i fokus för din outfit. Kombinera den med ljusblå skinny jeans. För skorna, använd ett par svarta klackar med öppen tå för att se snygg och smal ut.

Olivgrön t-shirt med matchande kofta och vita skinny jeans

Olivgrön t-shirt med matchande kofta och vita skinny jeans
källa

För att se extra uppfriskande ut är det vanligtvis en bra idé att använda den olivgröna och vita färgkombinationen. Du kan till exempel bära en olivgrön långärmad t-shirt med en matchande grön kofta. Kombinera dem med vita smala jeans och bruna knähöga stövlar i läder för att fullända din look med stil.

Vit linne med V-ringad, olivgrön långlinjeväst och slitna jeans

Vit linne med V-ringad, olivgrön långlinjeväst och slitna jeans
källa

Här är en annan outfit som använder den olivgröna och vita färgkombinationen. I det här fallet är en vit v-ringad t-shirt ihopkopplad med en olivgrön lång chiffongväst för att skapa några vackra lager. Kombinera dem med slitna mörkblå skinny-jeans och svarta spetsiga klackar för att fullända looken.

Grön Button Up Utility-skjorta med svarta mini-lädershorts

grön knäppt skjorta och svarta minishorts i läder
källa

För att se extra chic ut när du arbetar med lite tuffhet, överväg att bära en olivgrön skjorta med knäppning över den. Kombinera den med svarta mini-lädershorts för att se extra lång och smal ut. Till skorna kan du helt enkelt bära ett par svarta balettkläder för att fullända looken med stil.

Grön blus med halvärmar, blå skinny jeans och plattor

grön blus med halvärmar, blå skinny jeans och plattor
källa

Tack vare den olivgröna löst sittande halvärmblusen är detta en ganska mysig outfit. Du kan kombinera den med svarta skinny jeans för att se snygg och smal ut. Para ihop dem med ett par bruna, rundade läderplattor. Lägg till en brun läderclutch till mixen för att se extra chic och vacker ut.

Olivgrön ärmlös topp med ljusblå boyfriend-jeans

Olivgrön ärmlös topp med ljusblå boyfriend-jeans
källa

Det här är en ganska pojkaktig look som är rolig att hänga på i avslappnade häng. Till toppen kan du bära ett olivgrönt linne för att se mer avslappnad ut. Kombinera den med ljusblå manschetter boyfriend-jeans. För skor, bär ett par svarta och vita låga sneakers i canvas för att se ren och ungdomlig ut.

V-ringad långärmad topp med avslappnad passform med slitna skinny-jeans och en tygväska med zebratryck

V-ringad långärmad topp med avslappnad passform med slitna skinny-jeans och en tygväska med zebratryck
källa

För att uppnå den minimalistiska men ändå attraktiva looken hjälper valet av väska verkligen. Bär i detalj en olivlig långärmad blus med avslappnad passform med mörkblå skinny jeans. Kombinera dem med ett par svarta balettlägenheter för att se eleganta och smala ut. Bär slutligen en tygväska med zebratryck för att se djärv och söt ut.

Grön långärmad t-shirt med ljusblå mini jeansshorts

grön långärmad t-shirt med ljusblå minijeansshorts
källa

För att forma denna ungdomliga och uppfriskande look kan du helt enkelt bära en grön långärmad t-shirt över den. Kombinera den med ljusblå jeansshorts. Bär ett par vita low-top sneakers för skorna för att fullborda looken perfekt.

Här är de bästa olivgröna outfitidéerna som jag vill dela med dig. Se om styling får dig att se uppfriskande och naturlig ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*