Home / Stil / Hur man bär olivgröna jeans
Hur man bär olivgröna jeans

Hur man bär olivgröna jeans

Jag tror det är säkert att säga att de flesta av er gillar att bära jeans. Medan de blå jeansen är de ikoniska du förmodligen bär mest, följt av de svarta eller kanske till och med vita, får de olivgröna jeansen mer och mer uppmärksamhet i modevärlden. Vad de kan göra är att få dig att se lite mer formell och uppfriskande ut än dina typiska tvättade blåjeans. Precis som jeans i andra färger är de olivgröna jeansen så lätta att styla. Låt mig nu visa er några riktigt fina olivjeans-outfitidéer som jag har samlat på mig.

Svart och vit randig t-shirt med oliviga skinny jeans

svart och vit randig t-shirt med oliviga skinny jeans
källa

Här är en väldigt avslappnad, snygg och enkel streetoutfit som jag ska börja denna spännande lista med. För att bilda denna outfit kan du bära en vit och svart horisontell randig t-shirt med olivjeans. Bär rödrosa läderkläder för att fullborda looken på ett rent och avslappnat sätt.

Olivjeans med vit chiffongkofta


källa

Låt oss nu titta på en mer damliknande outfit som använder några sofistikerade lagertekniker. Till toppen kan du bära en vit västtopp med en lång vit chiffongkofta och ett statement-silverhalsband. Kombinera dessa plagg med oliviga skinny-jeans och ljusrosa klackar med öppna tåremmar för en feminin touch.

Vit tryckt t-shirt med jeansväst och gröna skinny jeans

vit tryckt t-shirt med jeansväst och gröna skinny jeans
källa

För att se avslappnad och stilig ut kan du bära några jeans som kombinerar toppen med jeansen. Till exempel kan du bära en vit tryckt t-shirt med en blå jeansväst överst. Bär den med oliviga skinny-jeans och ljusrosa klackar med öppen tå för att fullända looken.

Ljusrosa sliten långärmad topp med oliviga skinny-jeans

Ljusrosa sliten långärmad skjorta i kombination med oliviga skinny-jeans
källa

Du bör vara väldigt van vid att se nödställda byxor eller jeans. Här är en mycket sällsynt outfit som är en bedrövad topp. Toppen här är en ljusrosa sliten långärmad t-shirt. Kombinera den med oliviga skinny-jeans och bruna läderstövlar med stammönster för att lägga till en elegant och unik touch till helhetslooken.

Olive skinny jeans med en vit stickad tröja


källa

Detta är en mycket uppfriskande outfit som också har en konstnärlig känsla. För att skapa denna outfit, bär en vit stickad tröja för toppen och kombinera den med beskurna oliviga skinny-jeans. Ett par stövlar i grå mocka och en svart filthatt är en bra kombination för en konstnärlig ensemble.

Bär den med en grå figursydd t-shirt och en blå jeansjacka

grå kort t-shirt med blå jeansjacka
källa

För att se både stilig och diskret sexig ut kan du bära en grå beskuren t-shirt för att bara visa lite hud på midjan. Du kan göra det mindre märkbart genom att bära en blå jeansjacka över den. Kombinera allt detta med oliviga skinny-jeans och svarta balettkläder för en avslappnad look.

Bär den med en svart och vit randig långärmad t-shirt och en skinnjacka


källa

För att uppnå en business-casual-look som lutar mer åt den avslappnade sidan, använder vi en av de mest ikoniska delarna av casual outfitvärlden, som är den svart-vitrandiga långärmade t-shirten. Kombinera den med en svart skinnjacka och olivfärgade skinny jeans. Bär leopardmönstrade balettkläder för att lägga till en sofistikerad touch till utseendet.

Vit knuten t-shirt med skinny jeans i olivgrönt

vit knuten t-shirt med olivgröna cropped skinny jeans
källa

För att se enkel, uppfriskande och sexig ut på samma gång kan denna minimalistiska avslappnade outfit hjälpa dig. Bär en vit knuten t-shirt för toppen. Kombinera den med oliviga skinny jeans. Om du inte vet hur du ska avsluta, använd vita sneakers.

Vit linneskjorta med knappar och gröna jeans och camelboots

vit linneskjorta med knappar, gröna jeans och camelboots
källa

Ibland kan valet av tyg ha stor inverkan på din totala look. Till exempel gör den här vita linneskjortan att outfiten ser luftigare och uppfriskande ut. Kombinera den med oliviga skinny-jeans och ett par ankelboots i kamelmocka för att se mogen och damlik ut.

Vit spets t-shirt med gröna skinny jeans

vit spets t-shirt med gröna skinny jeans
källa

Vid första anblicken ser den här outfiten ut som en genomsnittlig outfit. Faktum är att det är den typ av outfit som lockar dig mer och mer på grund av dess subtila och sofistikerade detaljer. Skalet här är en vit topp-t-shirt. Du kan kombinera den med oliviga skinny-jeans och bruna läderkläder för att se stilig och avslappnad ut.

Vit chiffongskjorta med knappar och olivfärgade skinny jeans

vit chiffongskjorta med knappar och olivfärgade skinny jeans
källa

Här är en mycket attraktiv och minimalistisk business casual outfit. För att uppnå denna look kan du bära en vit halvgenomskinlig chiffongskjorta med knappar upptill. Kombinera den med oliviga skinny-jeans och ett par leopardmönstrade klackar för att se mogen och damlik ut.

Bär den med en grå chiffongskjorta och en himmelsblå jeansjacka

grå chiffongskjorta och himmelsblå jeansjacka
källa

Här är en mer ungdomlig outfit som du kan bära för både affärs- och vardagliga sammankomster. Bär en grå chiffongblus till toppen med en himmelsblå jeansjacka för att se vacker och unik ut. Kombinera dessa plagg med oliv skinny-jeans med muddar och leopardmönstrade balettkläder för en ännu mer unik look.

Grått cropped linne med svart lång kofta och gröna cargojeans

grått kort linne med svart lång kofta och gröna cargojeans
källa

För en diskret sexig och lite unisex-look kan du bära ett grått figursytt cropped linne med en svart longline cardigan. Bär gröna skinny jeans och ett par svarta och vita löparskor för en sportig och avslappnad look.

Vit knuten t-shirt med oliviga skinny jeans och en scarf i fuskpäls

vit knuten t-shirt med oliviga skinny jeans och en scarf i fuskpäls
källa

Det här är en så unik outfit som försöker sätta ihop feminina och snygga föremål. Bär en vit knuten t-shirt och olivfärgade skinny jeans. Kombinera dem med en scarf i fuskpäls och ett par ankelstövlar i brunt läder för att se både snygga och feminina ut.

Här är några riktigt coola olivjeans-outfitidéer som jag delade med dig ovan. Kolla in dem för att ta dina jeansoutfitspel ännu längre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*