Home / Stil / Hur man bär oxfordskor
Hur man bär oxfordskor

Hur man bär oxfordskor

Idag ska jag prata om något som kommer att få dig att se väldigt stilig ut på ett något unisex sätt, vilket är oxforddressskorna. För dig som aldrig har burit ett par oxford-skor, går du miste om mycket roligt. Varför är det så? För det är bara roligt att klä upp unisex då och då för att visa upp din edgy och snygga sida. Alla har en nervös sida. Det handlar också om att uttrycka sitt sanna jag med mode. För att visa dig hur du stylar dem har jag samlat ihop några riktigt bra idéer för oxford-outfits åt dig. Låt oss gå in direkt.

Svart skinnjacka med vit t-shirt med scoop neck och oxford dress skor


källa

Låt mig börja med en väldigt cool svart och vit läderlook för att starta denna coola lista med outfitidéer. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en vit t-shirt med rund hals och en svart motojacka i läder över den. Para ihop dem med en svart läderdamask. Bär ett par mörkbruna oxforddressskor för att komplettera din outfit med stil.

Grå linneskjorta med knäppning, svarta leggings med blommigt tryck och silverskor i oxford

grå linneskjorta med knappar, svarta blommiga leggings och silverskor med oxforddress
källa

Här är vad du behöver göra för att skapa denna snygga och färgglada outfit. Bär en ljusgrå linneskjorta. Kombinera den med svarta blommiga leggings. Bär ett par oxfordskor i silvermetall för skorna. Lägg till en silverläderkoppling till mixen för att se ännu mer slående ut.

Mörkblå skinny-jeans med muddar och svarta oxford-läderskor

Mörkblå skinny jeans med muddar och svarta oxfordskor i läder
källa

Det här är en väldigt enkel och pojkaktig outfit som du lätt kan dra av dig. Bär helt enkelt en vit överdimensionerad pojkvänskjorta i linne utan knappar. Kombinera den med smala jeans med blå muddar. För skor, bär ett par oxfordskor i svart läder för att komplettera outfiten med stil.

Ljusgrå kavaj med croppade chinos och lågtoppade metalliska oxfordskor

Ljusgrå kavaj med croppade chinos och metalliska oxfordskor
källa

För att forma denna ljusgrå och vita vackra unisex-outfit kan du bära ett vitt linne med scoop neck och en ljusgrå lätt överdimensionerad kavaj för toppen. Kombinera den med korta ljusgrå chinos med slino passform. För skorna, bär ett par ljusgråa och vita oxforddressskor för att fullborda looken.

Svart mock-neck miniklänning med vita och grå oxfordklänningar

svart miniklänning med hög hals och vita och gråa oxforddressskor
källa

Detta är en väldigt enkel och ren svartvit outfit som du kanske vill ha på dig. Bär helt enkelt en svart ärmlös miniklänning med en falsk halsringning som fokuspunkten för outfiten. Kombinera den med ett par grå och vita blockskor från oxford. Du kommer att bli förvånad över hur underbara dessa två enkla delar kan få dig att se ut.

Blå jeansjacka med vit button down skjorta och ljusblå tyll maxikjol

blå jeansjacka med vit skjorta och ljusblå tyll maxikjol
källa

För att forma denna superblåiga och uppfriskande outfit kan du bära en vit button-down skjorta och en blå jeansjacka över den. Kombinera dem med ljusblå tyll maxiklänning för att se väldigt attraktiva ut. För skorna, bär ett par bruna skor i oxhud för att fullända outfiten med stil.

Mörkblå kavaj med vit chiffongblus och grå oxforddressskor

Mörkblå kavaj med vit chiffongblus och grå oxforddressskor
källa

Här är vad du behöver göra för att skapa denna attraktiva och snygga outfit. Bär en marinblå blazer med en vit chiffongblus. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans för att se extra lång och smal ut. För skor, bär ett par bruna läder oxfordskor för att se elegant och unik ut.

Vit kortärmad skjorta med knappar och mörkblå skinny jeans och svarta skor

Vit kortärmad skjorta med knappar, mörkblå skinny-jeans och svarta skor
källa

Detta är en väldigt enkel och unisex outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. Bär helt enkelt en vit kortärmad skjorta med lös passform. Kombinera den med mörkblå skinny jeans. För skor, bär ett par oxfordskor i svart läder för att fullborda utseendet.

Mörkgrå jeans med raka ben med muddar och svarta och vita oxforddressskor

Mörkgrå jeans med raka ben med muddar och svarta och vita oxforddressskor
källa

Här är en mycket pojkaktig outfit som du kanske vill bära för vänner som samlas för att se stilig, unik men ändå avslappnad ut. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en svart grafisk t-shirt över den. Kombinera den med jeans med raka ben i kol med manschetter. Kombinera dem med ett par svarta och vita oxfordskor för att fullända outfiten.

Vit ullkappa med svart tryckt midi shift-klänning och silverfärgade aftonskor

vit ullkappa med svart tryckt midi shift-klänning och silverfärgade aftonskor
källa

Detta är en mycket elegant outfit som du skulle vilja bära för ett semi-formellt eller formellt evenemang. För att skapa denna outfit, bär en svart och vit tryckt skift midiklänning som kärnan i outfiten. Bär en vit päls i fuskpäls över den. Bär oxfordskor i silvermetall för att fullborda looken med en glänsande touch.

Ljusrosa oxford-klänningskor med blå muddar i slim fit-jeans

Ljusrosa oxforddressskor med blå slim fit jeans
källa

Låt oss se hur du kan se supercasual ut med ett par oxfordskor. Först och främst bör du välja ett par ljusrosa oxfordskor istället för svarta eller vita. Kombinera den med slim fit jeans med blå muddar. Bär helt enkelt en vit överdimensionerad pojkvänskjorta för att se ungdomlig och luftig ut.

Mörkblå skinny jeans med muddar och sneakers i oxford-stil i rouge rosa

Mörkblå skinny jeans med muddar och röda sneakers i oxford-stil
källa

Här är en mycket intressant outfitidé. För att se supercasual ut kan du bära ett par sneakers som ser mycket ut som ett par oxfordskor. Till exempel, här är ett par semi-formella snygga rödrosa snörskor. Kombinera den med en vit t-shirt och mörkblå skinny-jeans med muddar för att se ungdomlig och attraktiv ut.

Här är outfitidéerna för oxford-skor som hjälper dig att se stilig och unisex ut. Prova dem och upptäck en helt ny stil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*